עבור לתוכן

אני צריך את העזרה שלכם אנשים, הדגש מקוריות!

Featured Replies

פורסם

תראה, מאוררים לא יקררו את הכרטיס שלך, במקרה הטוב ביותר תגיע לטמפ' החדר (וגם זה ממש ממש ממש ממש ממש לא סביר). מצד שני זה גם מה שתשיג עם קירור מים (אבל בסבירות גבוהה הרבה יותר). העניין הוא שאת מערכת הקירור תוכל להעביר איתך (כנראה) לכרטיס הבא. ורק שאלה קטנה, איזה גומיות??

ועכשיו שאלה לאיש התרמודינמיקה, אני לא ממש זוכר אבל התאדות של נוזל מושפעת לא רק מטמפרטורה אלא גם מלחץ נכון? חנקן נוזלי בטמפרטורת החדר לא מתאדה בשניות דווקא בגלל הלחץ (אטמוספירה אחת) נכון? השאלה היא איך לחשב תוך כמה זמן מתאדה כמות נתונה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מערכת קירור מים זה משהו שצריך לתחזק, כדי הרי יש גומיות אשר מקשרות בין החלקים השונים ואם הן מטבלות... בוא נגדיר את זה כמצב לא נעים :(

חוץ מזה זה באמת נראה לי לא שווה את ההשקעה, אם כול הפריטים הנ"ל (antec cyclon blower, crystal orb, zigzag 20 m"m ) אני יגיע לכמות overclocking המירבית של הכרטיס?

פורסם

כן!!! די, די כבר!

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לך, בבקשה, טיפה תפעיל את הראש... :-[ :-[

פורסם

אני קיררתי את הכרטיס שלי כך:

1. חתכתי את ההיטסינק שהגיע עם המעבד שלי, התאמתי אותו לגודל של הזכרונות, קצת משחה טרמית ובקצוות דבק מהיר וואלה - RAMSINK ענקי!

2. העפתי את ההיסטינק הקטנטן שהגיע עם הGPU, שמתי שוב פעם היטסינק של P3 אבל הפעם של ה SOCKET 370 חתכתי אותו שייכנס (אבל השארתי את המאוורר שלו) ואילתרתי אישזהו מנגנון תפיסה לכרטיס עצמו.

3. מעל כל זה נושף מאוורר 100 מ"מ איכותי.

פורסם

ועכשיו שאלה לאיש התרמודינמיקה, אני לא ממש זוכר אבל התאדות של נוזל מושפעת לא רק מטמפרטורה אלא גם מלחץ נכון? חנקן נוזלי בטמפרטורת החדר לא מתאדה בשניות דווקא בגלל הלחץ (אטמוספירה אחת) נכון? השאלה היא איך לחשב תוך כמה זמן מתאדה כמות נתונה?

איש התרמודינמיקה... :lol:

(THERMOMAN!!!)

בכל מקרה, אני יכול להגיד לך שבלחץ גבוה ההתאדות היא יותר איטית - החישובים כבר תלויים בחומר עצמו...

פעם שקלתי רעיון של קירור מים עם אידוי - הבעיה היא איך לשמור על מים בלחץ נמוך - זה מבאס לבנות כזה מנגנון, אבל אם מוציאים מספיק אויר מהמיכל אז המים מתאדים בטמ'פ ממש נמוכות (ואז האדים מתקררים על איטסינק, שלא קשור בעזרת חומרים שהם מוליכי חום טובים לאיטסינק של המעבד שמחמם את המים)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים