עבור לתוכן

קניית מצלמה - 2000-2500 -כנראה שZ5. מאיפה לקנות? האם יש המלצות אחרות?

Featured Replies

פורסם

S2 עולה 2700 ומשהו זה מעל לתקציב שלו...

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראתי את הS2 אבל היא באמת חורגת מהתקציב. עד כמה היא טובה מהZ5?

האם חיסרון הלילה הוא עד כדי כך משמעותי? ולמה לא רואים טוב בעינית? (יכול להיות שהיא אופטית ולא דיגיטלית ובגלל זה אין הגברת אור בה?)

סגרתי את הדברים ונראה שאני אזמין מחר מ"נירטק" את הZ5 וכרטיס SANDINK SD ultra2 1G +תיק --> זה נסגר ב3074 ש"ח.. (כסופה של דלתא פילם דרך אגב)

מה אתם אומרים? אני עכשיו קצת מתלבט, למרות שגם קראתי את הביקורות ושמעתי על החסרונות. השאלה היא עד כמה החסרונות גדולים וגורעים מאיכות המצלמה?

ולמה לעזאזל רואים יותר טוב בעינית של הZ3?!

תודה על התגובות שלכם, באמת קיבלתי כאן עזרה משמעותית :)

פורסם

מה טוב?

אני שונא את העינית היא גרועה...

פורסם
  • מחבר

מה טוב?

אני שונא את העינית היא גרועה...

?

ראתי את הS2 אבל היא באמת חורגת מהתקציב. עד כמה היא טובה מהZ5?

האם חיסרון הלילה הוא עד כדי כך משמעותי? ולמה לא רואים טוב בעינית? (יכול להיות שהיא אופטית ולא דיגיטלית ובגלל זה אין הגברת אור בה?)

סגרתי את הדברים ונראה שאני אזמין מחר מ"נירטק" את הZ5 וכרטיס SANDINK SD ultra2 1G +תיק --> זה נסגר ב3074 ש"ח.. (כסופה של דלתא פילם דרך אגב)

מה אתם אומרים? אני עכשיו קצת מתלבט, למרות שגם קראתי את הביקורות ושמעתי על החסרונות. השאלה היא עד כמה החסרונות גדולים וגורעים מאיכות המצלמה?

ולמה לעזאזל רואים יותר טוב בעינית של הZ3?!

תודה על התגובות שלכם, באמת קיבלתי כאן עזרה משמעותית :)

פורסם

מה פתאום היא דיגיטלית לחלוטין ואם אתה לא בטוח אז הנה: (תרד ל-VIEWFINDER)

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=konicaminolta_dimagez5&show=all

תקנה סטים של סוללות ואז אין מצב שאתה צריך את העינית... בבוקר אולי תצטרך אותה אם לא תראה טוב במסך אבל אז לא הבעיה ובלילה אין מצב שלא תראה בו טוב...

פורסם

גם כשיש יותר מדי שמש מסביב אז קשה לראות במסך... העינית יכולה לעזור אבל לדעתי היא גרועה (יש לי Z3 לא יודע איך היא בZ5)

פורסם
  • מחבר

בסדר, אחרי כמה דחיות כנראה שנזמין בשעות הקרובות...

יש עוד דיעות שאני צריך לשמוע?

בסה"כ התרשמתי שזאת מצלמה שנותנת תמורה טובה למחיר ושאני אקבל ממנה תוצאות טובות.

*קראתי את הביקורת הזאת כבר. תודה

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את המצלמה הכסופה. :beerchug:

פורסם

הזמנתי את המצלמה הכסופה.  :beerchug:

מזל טוב תתחדש... :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

תתחדש ושתגיע המצלמה תעלה תמונות

פורסם

חחחחחחחחחח

אחי אני לא רוצה לנפץ לך אשליות אבל לי יש את המצלמה הזאת (Z5) ואתה בחיים לא תוציא כאלו תמונות מהמצלמה הזו!

פורסם

חחחחחחחחחח

אחי אני לא רוצה לנפץ לך אשליות אבל לי יש את המצלמה הזאת (Z5) ואתה בחיים לא תוציא כאלו תמונות מהמצלמה הזו!

אז תסלח לי, אתה לא יודע לצלם.

רק בשביל הדוגמא, יש לי את ה-Z3 וירדתי למטה וצילמתי את התמונה הנ"ל רק בכדי להראות לך שאפשר גם אפשר.

תלמד לצלם אז תוכל להוציא תמונות יפות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מהזה טועה

אפשר להוציא תמונות מעולות עם Z3 אז ברור שאותו דבר יהיה עם Z5

פורסם

אמרו לי לא פעם כבר, זה הצלם - לא המצלמה :) (תראו איזו תמונות הוצאתי עם מצלמת טלפון סלולרי :screwy: ).

כנ"ל לכל אלה שמתלוננים שהמצלמות שלהן לא מצלמות טוב בלילה וכד'...שילמדו לצלם בידני ואז נדבר ::)

shuy,

התמונה לא בפוקוס ;D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים