עבור לתוכן

איך אני מפעיל את הפיירוול שיש על הציפסט ?

Featured Replies

פורסם

לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון

לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה

אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה )

באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות

בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת )

דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול

** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה  כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא  נעניתי כלל

[attachment deleted by admin]

פורסם

אילו שגיאות מופיעות לך בהתקנה?

פורסם

הגישה לפיירוול של nVidia מבוססת ממשק web.

ה- screeshot האחרון שהבאת הוא ממסך ההגדרות של הפיירוול.

פורסם
  • מחבר

הגישה לפיירוול של nVidia מבוססת ממשק web.

ה- screeshot האחרון שהבאת הוא ממסך ההגדרות של הפיירוול.

נכון אבל הוא לא מהמחשב שלי אלא מהאתר של NVIDIA (כלומר שלזה אני מעוניין להגיע )

לשאלתך OMRIJ אני מכניס שלושה תמונות שהראשונה מבטאת את מה שאני הולך להתקין והשתיים האחרות זה ההודעות שגיאה המדוברות

עכשיו מה אני שם לב שאין הגדרת התקנה מסויימת של הפיירוול אך בתצלום דף ההורדה שהבאתי למעלה רואים שדווקא כן צריכה להיות כזאת

הערה: משום מה יש לי את התחושה שמכיוון שישנם שני כרטיסיי רשת מובנים אזיי הפיירוול מובנה רק על אחת מהם ? ..... ( יש אפשרות כזאת ?)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני שם לב שאתה מנסה להתקין דרייברים ל Windows 64bit, והדרייברים שמופיעים בתמונה הראשונה הם בגירסת BETA. יכול להיות שהדרייברים עדיין לא מושלמים ולכן הם לא עובדים כמו שצריך.

פורסם

הודעות השגיאה האלה רק אומרות שהדרייברים לא חתומים ע"י מייקרוסופט בתור כאלה שתואמים לגרסת 64 ביט של windows. זה בהחלט צפוי מגרסא שהיא לא סופית.

אם זה פועל כמו גרסת ה- 32 ביט, אז ההתקנה כוללת בעצם שרת apachee על המחשב שלך שאתה ניגש אליו מהמחשב שלך (אני לא זוכר איזה פורט, אבל אתה יכול לחפש לפי net stat)

פורסם
  • מחבר

אם זה פועל כמו גרסת ה- 32 ביט, אז ההתקנה כוללת בעצם שרת apachee על המחשב שלך שאתה ניגש אליו מהמחשב שלך (אני לא זוכר איזה פורט, אבל אתה יכול לחפש לפי net stat)

בלי להעליב כן לא הבנתי כלום

פורסם

אם התקנת את הדרייברים, אמור להיות פועל על המחשב שלך שרת web.

ההתקנה של הדרייברים היתה אמורה לשים לך לינק אליו, אבל בעיקרון אתה יכול לפנות אליו דרך אקספלורר

דרך http://127.0.0.1:port

כאשר במקום port אמור להיות מספר הפורט שבו הוא פועל, ואני לא זוכר אותו.

אחת הדרכים לברר זה להריץ מ- command prompt:

netstat /a /p TCP

ולחפש שורות שכתוב בהן LISTENING.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים