עבור לתוכן

הצלחתי לעלות את המהירות של הביטורנדו למהירות מדהימה,ע"י מדריך,עמ' 3

Featured Replies

פורסם

שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול!

ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף!

שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה !

החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם כל הכבוד, מה אתה בדיוק רוצה? זה לא שגילית את התוכנה הזאת, וחוצמזה, 47-50 זה ממש לא מהיר אפילו אם יש לך חבילה של 750K.

לא יודע מה ההתלהבות :s05:

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד, מה אתה בדיוק רוצה? זה לא שגילית את התוכנה הזאת, וחוצמזה, 47-50 זה ממש לא מהיר אפילו אם יש לך חבילה של 750K.

לא יודע מה ההתלהבות :s05:

יש לך בעיה שיכלית או משהו כזה? :screwy:

אצלי באימיול הכי גבוה שהיה מוריד זה על 20 -29 מקסימום וזה עוד אחרי הרבה זמן......פה אני מוריד על 45-55 מהרגע הראשון שהורדתי בה.......כמו שרשום זה שימוש ראשון שלי בתוכנה עצמה וגם המלצה לאנשים אחרים מתוך כוונה טובה.........לא מתאים לך אתה מוזמן לא להגיב, מה גם שבאימיול זה לא היה יציב על המהירות ולפעמים היה נפסק.

ד"א

יש לי 1.5 מגה לא 750K אין לי מושג איך הגעת למסקנה כזאת ואני גם ממש לא רוצה לדעת.

פורסם

יש לי מגה וחצי ואני מוריד בביטורנט 150-200 ,לא מבין מה אתה מתלהב מ50.

פורסם

כן יש לי בעייה שכלית ויש לי בעייה עם נושאים כאלה מיותרים, מה קטע כאילו להתלהב בזה שאתה מוריד בעעע לאן הגענו אז יופי תוריד את כל התוכנות הסרטים והמשחקים שאתה רוצה ותפתח גם על זה נושאים.

פורסם

Omerole/דודי הסטלן - אתם לא יכולים להגיד שהמהירות שלו איטית, אתם בכלל יודעים מה מצב הסידרים של אותו קובץ שהוא הוריד?

כדי לבדוק מהירות צריך להוריד קובץ פופולארי.

זה כמו שאתם תורידו קובץ עם 2 סידרים וירד לכם על 15 ק"ב ויגידו לכם שזה איטי מאוד.

בכל אופן - Cool_Boy-PP - תוודא שההגדרות אצלך תקינות לפי הפוסט הזה.

פורסם

ידוע, ולא אכפת לי מהמהירות שלו רק מהנושא הדבילי שהוא פתח, אם אחד יפתח נושא כמו "אוי איזה נוד עסיסי הבאתי היום בבוקר" אז הפורום יסריח.

בגלל זה הנושא הזה הפריע לי...

פורסם

הנושא עצמו באמת קצת סתמי, משום שכבר קיימת המלצה שלי לתוכנה והסברים עליה בסטיקי שבפורום תוכנה(נתתי לינק למעלה)

פורסם

פותח הדיון תגיד לי בבקשה מה עשית שזה מוריד לך כזה מהר?.

לי הוא מורד 10 kbs מקסימום בשניה,יש לי חתיכת חיבור (2 מגה)

פורסם

תוודא שההגדרות אצלך תקינות לפי הפוסט הזה.

פורסם
  • מחבר

ידוע, ולא אכפת לי מהמהירות שלו רק מהנושא הדבילי שהוא פתח, אם אחד יפתח נושא כמו "אוי איזה נוד עסיסי הבאתי היום בבוקר" אז הפורום יסריח.

בגלל זה הנושא הזה הפריע לי...

תמשיך להתעצבן.........האמת לא מזיז......אתה רק מראה לנו כמה "חכם" אתה. :kopfpatsch:

בקשר לתראד אתה עדיין מוזמן לא להגיב.בקשר לבעיה השיכלית יש היום רפואה מתקדמת לאנשים כמוך ,פשוט תרים טלפון(השיחה עליי!)

מתן,הביטורנט שלי הוא BitTornado ושונה ממה שיש שם במדריך,

העלתי תמונות כדי שתוכל להסביר לי מה לשנות, תודה מראש ;):D

213jm.png

150015001488151315017mb.png

פורסם

לא מחקת תכותרת

חחחחחחחחחחחחחחחחח

נו באמת תוריד תתמונה.

פורסם

נכון, אני טיפש ואתה חכם, בגלל זה גם בתמונה הראשונה הסגרת את עצמך כהוגן. יופי חכם.

פורסם

לא מחקת תכותרת

חחחחחחחחחחחחחחחחח

נו באמת תוריד תתמונה.

:lol:

*אתה צריך לשנות את הפורטים שלך.

כל פורט[TCP] שתבחר מ-49152 עד-49161 יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

לא מחקת תכותרת

חחחחחחחחחחחחחחחחח

נו באמת תוריד תתמונה.

חחחחח......לא שמתי לב ;D ,אבל לפחות ניסיתי....... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים