עבור לתוכן

Low Connectivity, ובעיית IP בECI 312+

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI.

את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע  וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, למשך שעה וחצי. אם אני לא לוחץ על REPAIR אז האינטרנט לא פועל, והוא לא נותן לי כתובת IP. עוד רואי לציין שבזמן הניתוק אני נכנס ל2 המחשבים הללו, ורואה שבלשונית SUPPORT לא כתוב כלום בשדה של Adress Type, ולא כתוב כלום בGATEWAY. לאחר התיקון, הוא נותן אייפי חדש, ורשום כבר ASSIFNED BU DHCP (שזה תקין). כרגע ההגדרות הן שהכרטיס רשת נותן לי אוטומטית IP וDNS (זה לפי ההוראות במדריך של ECI).

רואי לציין שהתקנתי NORTON INTERNET SECURITY 2005, כאשר לפני הפירמוט היה לי אותו נורטון רק שנת 2003.

הספק שלי הוא בזק בינלאומי ואני גולש ב750 קילוביט.

מה הבעיה? למה האינטרנט שלי מתנתק? האם זה בגלל הנורטון? או שמא בגלל בעיה בכרטיס רשת או במודם עצמו? או אולי בעיה בהגדרות?

נ.ב

שכחתי לציין שמערכת ההפעלה שלי היא WIN XP עם SP2.

תודה לעונים,פליקס

פורסם

NIS לדעתי (אז אל תחחילו לריב בבקשה) היא חרא של תוכנה שגורמת יותר נזק מתועלת. תנסה כאופציה ראשונה להפעיל את הפירוול של XP על ה LAC שלך, ותכבה את ה NIS (לא תמיד זה ממש משפיע, ואז צריך להסיר את התוכנה) - תעשה את זה, אפילו אם זה אומר להסיר את התוכנה, ותראה אם עדיין יש ניתוקים.

אם זה לא עוזר, תנסה לאפס את הראוטר ולהגדיר אותו מחדש,

אם זה לא עוזר, תנסה להגדיר את כרטיס הרשת לעבודה בחצי דופלקס (כפתור ימני על ה LAC, מאפיינים, קביעת תצורה, מתקדם ומשם תחפש משהו שקשור לדופלקס - 10MB חצי דופלקס)

פורסם

אני מצטרף ל DAC בקשר לנורטון, אבל אני מציע עוד משהו שאתה יכול לבדוק. תכנס למנהל ההתקנים (קליק ימיני על המחשב שלי ואז ניהול) תכנס להגדרות כ.הרשת שלך ללשונית ניהול צריכת חשמל ותסיר את הסימונים אם יש שם. כמו כן ממולץ לעדכן את הדרייבר של כ.הרשת לפני זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים