פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים?אם אני לא טועה יש את:אימת הפאנטום - The Phantom Menaceמתקפת המשובטים - Attack of the Clonesתקווה חדשה - A New Hopeשובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sithועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אם אני לא טועה יש את:אימת הפאנטום - The Phantom Menaceמתקפת המשובטים - Attack of the Clonesנקמת הסית'תקווה חדשה - A New Hopeשובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים הסדר הנכון הוא:The Phantom MenaceAttack of the ClonesRevenge of the SithA New HopeThe Empire Strikes BackReturn of the Jedi
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים x-dude צודק.ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?בגרסאות המחודשות של הסרטים הישנים עשו כמה דברים:שיפרו את איכות הוידאו והסאונדאת כל הקטעים של החלליות יצרו מחדש באמצעות מחשב, בניגוד לפעם (שהם היו באמצעות דגמים מיניאטוריים)הוסיפו כל מיני דמויות ממוחשבות (אפשר לראות את זה הכי טוב ב-A New Hope כשלוק ואובי-ואן מגיעים לנמל החלל, ובקטע הריקוד בתחילת שובו של הג'דיי)וחוץ מזה, הוסיפו סצנה אחת ב-A New Hope (הסצינה של האן סולו וג'אבה).
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר תודה!באמת הגיע הזמן להתחיל לראות את הסדרה, ומזל שהתחלתי עם "אימת הפאנטום".זה בכלל משנה הסדר הצפייה של הסרטים?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים היה לי פני שבועיים את שובו של הג'די, וביום חמישי האימפרייה מכה שנית.היתי בשוק כמה גרוע הסרט שובו של הג'די, ממש בדיחה, אבל עדיין סרט קלאסי.ולעומתו האימפרייה מכה שנית סרט ממש טוב, הרבה יותר נהנתי ממנו.יום חמישי הזה יש את NEW HOPE.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים לא, לפני שבועיים היה את A New Hope... וביום חמישי הקרוב יהיה שובו של הג'דיי. (אני מניח שאתה מתכוון לערוץ 10)קצת טיפשי יהיה להקרין את הסרטים בסדר הפוך, לא?כדאי לראות את הטרילוגיה הישנה (סרטים 4,5 ו-6) לפני שרואים את הטרילוגיה החדשה. כמובן שכל טרילוגיה צריך לראות בסדר שלה, כי הסרטים מהווים המשך עלילתי ישיר.ולדעתי האימפריה מכה שנית היה הכי פחות טוב מבין 3 הישנים. שובו של הג'דיי מצוין.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים האימפריה מכה שנית אוכלת את כולם בלי מלח,אבל כל אחד ודעתו האישית כמובן.לגבי סדר צפיה,אם כבר התחלת עם פרק 1 אז תמשיך עם פרק 2,3 וכו...אלו שגדלו על מלחמת הכוכבים לא היתה להם הרבה ברירות כי הטרילוגיה האורגינלית התחילה עם פרק 4
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים נכון, אבל כשעשו את הטרילוגיה החדשה הניחו שהאנשים שהולכים לראות אותה ראו את הישנה... ועשו אותה בהתאם.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אם תראה את הפרקים לפי סדר כרונולוגי (1,2,3,4,5,6) אתה תהרוס הרבה מהפתעות בטרילוגיה הישנה (4,5,6).אם אתה תראה את הפרקים לפי סדר צילום (4,5,6,1,2,3) אתה תדע בדיוק מה הולך לקרות בטרילוגיה החדשה.וROTJ זה לדעתי הסרט הכי גדול בטרילוגיה הישנה.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים הערה: מלחמת הכוכבים זה לא טרילוגייה, אלא סאגה שכוללת תשעה פרקים. שלושת הפרקים האחרונים עדיין לא יצאו, וכנראה גם לא יצאו בעתיד, לפחות לא בבימוי של ג'ורג' לוקאס.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר אם תראה את הפרקים לפי סדר כרונולוגי (1,2,3,4,5,6) אתה תהרוס הרבה מהפתעות בטרילוגיה הישנה (4,5,6).אם אתה תראה את הפרקים לפי סדר צילום (4,5,6,1,2,3) אתה תדע בדיוק מה הולך לקרות בטרילוגיה החדשה.וROTJ זה לדעתי הסרט הכי גדול בטרילוגיה הישנה.שאלתי את השאלה מכיון שאני מעוניין לצפות בכל הסידרה, אז עדיף לראות בסדר שונה ממה שאמרו לי?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים הערה: מלחמת הכוכבים זה לא טרילוגייה, אלא סאגה שכוללת תשעה פרקים. שלושת הפרקים האחרונים עדיין לא יצאו, וכנראה גם לא יצאו בעתיד, לפחות לא בבימוי של ג'ורג' לוקאס. עוד פעם התחלנו? אין 9 פרקים,אין,אין,אין....שובו של הג'דיי זה הפרק שחותם את עלילות משפחת סקייווקר!!!! אם לוקס יעשה עוד סרטים אז הם לא יהיו 7 8 ו9 אלא משהו שבגלקסיה של מלחמת הכוכבים אבל לא קשורים למשפחת סקייווקר. ובכלל,מי צריך עוד סרטים שתהיה סדרת טלויזיה :
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים עוד פעם התחלנו? אין 9 פרקים,אין,אין,אין....שובו של הג'דיי זה הפרק שחותם את עלילות משפחת סקייווקר!!!! אם לוקס יעשה עוד סרטים אז הם לא יהיו 7 8 ו9 אלא משהו שבגלקסיה של מלחמת הכוכבים אבל לא קשורים למשפחת סקייווקר. ובכלל,מי צריך עוד סרטים שתהיה סדרת טלויזיה : הערה: מלחמת הכוכבים זה לא טרילוגייה, אלא סאגה שכוללת תשעה פרקים. שלושת הפרקים האחרונים עדיין לא יצאו, וכנראה גם לא יצאו בעתיד, לפחות לא בבימוי של ג'ורג' לוקאס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.