עבור לתוכן

קצת סדר בטרילוגיה של מלחמת הכוכבים

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים?

אם אני לא טועה יש את:

אימת הפאנטום - The Phantom Menace

מתקפת המשובטים - Attack of the Clones

תקווה חדשה - A New Hope

שובו של הג'די - Return Of The Jedi 

האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back 

נקמת הסית' - Revenge of the Sith

ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?

• תגובות 41
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני לא טועה יש את:

אימת הפאנטום - The Phantom Menace

מתקפת המשובטים - Attack of the Clones

נקמת הסית'

תקווה חדשה - A New Hope

שובו של הג'די - Return Of The Jedi

האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back

פורסם

הסדר הנכון הוא:

The Phantom Menace

Attack of the Clones

Revenge of the Sith

A New Hope

The Empire Strikes Back

Return of the Jedi

פורסם

x-dude צודק.

ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?

בגרסאות המחודשות של הסרטים הישנים עשו כמה דברים:

שיפרו את איכות הוידאו והסאונד

את כל הקטעים של החלליות יצרו מחדש באמצעות מחשב, בניגוד לפעם (שהם היו באמצעות דגמים מיניאטוריים)

הוסיפו כל מיני דמויות ממוחשבות (אפשר לראות את זה הכי טוב ב-A New Hope כשלוק ואובי-ואן מגיעים לנמל החלל, ובקטע הריקוד בתחילת שובו של הג'דיי)

וחוץ מזה, הוסיפו סצנה אחת ב-A New Hope (הסצינה של האן סולו וג'אבה).

פורסם
  • מחבר

תודה!

באמת הגיע הזמן להתחיל לראות את הסדרה, ומזל שהתחלתי עם "אימת הפאנטום".

זה בכלל משנה הסדר הצפייה של הסרטים?

פורסם

היה לי פני שבועיים את שובו של הג'די, וביום חמישי האימפרייה מכה שנית.

היתי בשוק כמה גרוע הסרט שובו של הג'די, ממש בדיחה, אבל עדיין סרט קלאסי.

ולעומתו האימפרייה מכה שנית סרט ממש טוב, הרבה יותר נהנתי ממנו.

יום חמישי הזה יש את NEW HOPE.

פורסם

לא, לפני שבועיים היה את A New Hope... וביום חמישי הקרוב יהיה שובו של הג'דיי. (אני מניח שאתה מתכוון לערוץ 10)

קצת טיפשי יהיה להקרין את הסרטים בסדר הפוך, לא?

כדאי לראות את הטרילוגיה הישנה (סרטים 4,5 ו-6) לפני שרואים את הטרילוגיה החדשה. כמובן שכל טרילוגיה צריך לראות בסדר שלה, כי הסרטים מהווים המשך עלילתי ישיר.

ולדעתי האימפריה מכה שנית היה הכי פחות טוב מבין 3 הישנים. שובו של הג'דיי מצוין.

פורסם

האימפריה מכה שנית אוכלת את כולם בלי מלח,אבל כל אחד ודעתו האישית כמובן.

לגבי סדר צפיה,אם כבר התחלת עם פרק 1 אז תמשיך עם פרק 2,3 וכו...אלו שגדלו על מלחמת הכוכבים לא היתה להם הרבה ברירות כי הטרילוגיה האורגינלית התחילה עם פרק 4

פורסם

נכון, אבל כשעשו את הטרילוגיה החדשה הניחו שהאנשים שהולכים לראות אותה ראו את הישנה... ועשו אותה בהתאם.

פורסם

אם תראה את הפרקים לפי סדר כרונולוגי (1,2,3,4,5,6) אתה תהרוס הרבה מהפתעות בטרילוגיה הישנה (4,5,6).

אם אתה תראה את הפרקים לפי סדר צילום (4,5,6,1,2,3) אתה תדע בדיוק מה הולך לקרות בטרילוגיה החדשה.

וROTJ זה לדעתי הסרט הכי גדול בטרילוגיה הישנה.

פורסם

הערה: מלחמת הכוכבים זה לא טרילוגייה, אלא סאגה שכוללת תשעה פרקים. שלושת הפרקים האחרונים עדיין לא יצאו, וכנראה גם לא יצאו בעתיד, לפחות לא בבימוי של ג'ורג' לוקאס.

פורסם
  • מחבר

אם תראה את הפרקים לפי סדר כרונולוגי (1,2,3,4,5,6) אתה תהרוס הרבה מהפתעות בטרילוגיה הישנה (4,5,6).

אם אתה תראה את הפרקים לפי סדר צילום (4,5,6,1,2,3) אתה תדע בדיוק מה הולך לקרות בטרילוגיה החדשה.

וROTJ זה לדעתי הסרט הכי גדול בטרילוגיה הישנה.

שאלתי את השאלה מכיון שאני מעוניין לצפות בכל הסידרה, אז עדיף לראות בסדר שונה ממה שאמרו לי?

פורסם

הערה: מלחמת הכוכבים זה לא טרילוגייה, אלא סאגה שכוללת תשעה פרקים. שלושת הפרקים האחרונים עדיין לא יצאו, וכנראה גם לא יצאו בעתיד, לפחות לא בבימוי של ג'ורג' לוקאס.

עוד פעם התחלנו? אין 9 פרקים,אין,אין,אין....שובו של הג'דיי זה הפרק שחותם את עלילות משפחת סקייווקר!!!!

אם לוקס יעשה עוד סרטים אז הם לא יהיו 7 8 ו9 אלא משהו שבגלקסיה של מלחמת הכוכבים אבל לא קשורים למשפחת סקייווקר.

ובכלל,מי צריך עוד סרטים שתהיה סדרת טלויזיה ::)

פורסם

עוד פעם התחלנו? אין 9 פרקים,אין,אין,אין....שובו של הג'דיי זה הפרק שחותם את עלילות משפחת סקייווקר!!!!

אם לוקס יעשה עוד סרטים אז הם לא יהיו 7 8 ו9 אלא משהו שבגלקסיה של מלחמת הכוכבים אבל לא קשורים למשפחת סקייווקר.

ובכלל,מי צריך עוד סרטים שתהיה סדרת טלויזיה  ::)

פורסם

יצאו ספרים של ה3 האחרונים, והמשפחה של סקייווקר ממשיכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים