עבור לתוכן

כרטיס טלוויזיה עם כניסת סאונד להקלטת קלטות וידאו למחשב?

Featured Replies

פורסם

יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות?

אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?

פורסם

כן, באמת קואים לזה כרטיס טלוויזיה, הפעולה נקראת CAPTURE .

כל חנות והדגם שלה, כל עוד זה אנלוגי זה לא משנה איזו חברה כי כולן אותה איכות.

זה נע בסביבות ה 200 ש"ח כיום

פורסם

לכרטיסי טלוויזיה אין כניסת סאונד ...

כשלוכדים וידאו , הכרטיס טלויזיה לוכד רק וידאו , וכרטיס הקול לוכד את הסאונד .

פשוט מחברים ל Line In של הכרטיס קול את מקור השמע .

פורסם

לכרטיסי טלוויזיה אין כניסת סאונד ...

כשלוכדים וידאו , הכרטיס טלויזיה לוכד רק וידאו , וכרטיס הקול לוכד את הסאונד .

פשוט מחברים ל Line In של הכרטיס קול את מקור השמע .

זה לא מדויק

למשל אם רואים TV דרך כניסה קואקסלית אז כרטיס הטלויזיה גם מקבל את הסאונד אותו הוא מעביר לכרטיס קול דרך CD IN או שלא מעביר את הקול במידה ויש צ'יפ על הכרטיס שמטפל גם ב -AUDIO.

אם משתמשים ב- SVIDEO אז עדיין ניתן לחבר את ה-AUDIO מהמכשיר ה-VIDEO לכניסת AUDIO בכרטיס שהיא בד"כ צהובה (אם יש) וכנ"ל במקרה של כניסת COMPOSITE (או איך שכותבים את זה....).

בכרטיסי מסך VIVO חייבים להישתמש ב-LINE IN של כרטיס הקול כי אין לכרטיסים הללו ממשק עם כרטיס קול (CD IN) או צ'יפ שמטפל ב-AUDIO.

לגבי מחירים של כרטיסי TV אז הם נעים בין 200 ש"ח להרבה כסף... ;D

אני משתמש בכרטיס שבחתימה שלי ועד עכשיו מרוצה.

הוא יכול לעשות לכידה ב-MPEG2 (לא קידוד בחומרה!!! לצערי....) באיכות ממש טובה (הכול יחסי) מקלטות VHS. אחרי זה ניתן להמיר את הקובץ (הגדול!!) ל-DIVX או מלתחילה לעשות לכידה ב-AVI UNCOMPRESSED (איכות מממש טובה אבל הרבה מממממממממאוד מקום) ולכווץ עם DIVX.

פורסם

יש לך תוכנה שאתה יכול להמליץ עליהה שהיא ממש טובה ללכידת וידאו?

פורסם

יש לך תוכנה שאתה יכול להמליץ עליהה שהיא ממש טובה ללכידת וידאו?

התוכנות ללכידה זה ממש מכה.....

יש כמובן את התוכנות המקצועיות כמו ADOBE PREMIERE (לא השתמשתי אף פעם)

יש כל מיני תוכנות פושטיות אחרות אבל מניסיון שלי VIRTUAL DUB (או גירסאות MOD שלה) נתנו לי איכות הכי טובה. התוכנה היא חינמית (איזה סטודנט מאנגליה פיתח אותה במהלך הלימודים כי היה משעמם לו :screwy::xyxthumbs:). מה שטוב בתוכנה היא שיש לה מדריכים ברשת ככה שלא צריך להסתבך בלנסות להבין מה צריך לעשות. התוכנה עושה CAPTURE ב-AVI בקודק לפי בחירתך (יש הרבה..... ממש הרבה....). את הקודקים צריך להוריד מהרשת (שיעול KLMCODEC שיעול). רצוי לעשות CAPTURE ב-AVI UNCOMPRESSED ואז לקודד ב-DIVX/XVID. גם את זה ניתן לעשות עם התוכנה ויש לזה מדריכים.

עם כרטיס ה-TV קיבלתי תוכנה של לידטק WINFAST PVR שהיא ממש טובה (לדעתי) ומאפשרת לעשות CAPTURE גם בכל מיני קודקים וגם ב-MPEG 1/2. יש לה פרופילים מוכנים מראש לכל מיני דרישות ולכן הרבה יותר קל להישתמש בה. כמובן שהיא לא עושה קידוד אחרי הלכידה. את זה עדיין צריך לעשות

ב-VIRTUAL DUB.

יש גם VIRTUAL VCR.... אבל אותה לא ניסיתי.

אתרים לעזרה בנושא הזה:

http://www.doom9.org/

http://www.divx-digest.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים