עבור לתוכן

מה יותר חזק 2 6600 גי טי או 6800 יחיד

Featured Replies

פורסם

8

פורסם

הוא 8 צינורות או 12?

אני חושב שאם הייתה קורא פה, זה היה חוסך כמה שאלות מיותרות.

בדיוק בשביל אנשים כמוך השקענו ובנינו את המדריך הזה.

פורסם
  • מחבר

אחלה של השמצה תמשיך ככה אולי תיהיה מנהל יותר טוב מה הקטע הזה בפורום הזה כול דבר מעירים לא נאה לך שאני שואל אל תענה

בטח אתה עונה כדי שמספר ההודעות שלך יעלה

פורסם

הוא לא התכוון להשמיץ או לפגוע בך ,פשוט הוא רוצה שיהיה יותר סדר בפורום.בגלל זה יש דיון מרוכז עם פירוט די רחב על כרטיסי המסך העדכניים.

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי את זה אבל ניראה אותו מריץ חיפוש אם אינטרנט שעושה טובה שהוא פותח משהו ביכלל כול הזמן מעירים מה זה משנה אם אני שואל בנוסף על אותו תרד שפתחתי לא שפתחתי תרד אחר אם שאלה שונה

פורסם

דרך אגב, בקרוב (אני לא יודע מתי) אמורים לצאת כרטיסים חדשים מסדרת 6900, לא?

אני יודע שיהיה 7600GT על 6900 לא שמעתי...

פורסם

אני יודע שיהיה 7600GT על 6900 לא שמעתי...

טעות שלי.

מדובר בסדרה 7xxx.

פורסם

אחלה של השמצה תמשיך ככה אולי תיהיה מנהל יותר טוב מה הקטע הזה בפורום הזה כול דבר מעירים לא נאה לך שאני שואל אל תענה

בטח אתה עונה כדי שמספר ההודעות שלך יעלה

:o :o :o

איזה חוצפן אני לא מאמין, אני גם מפנה אותך למדריך שלקח שעות על גבי שעות לבנות אותו. ולמה?

שלמשתמשים כמוך יהיה הרבה יותר קל להשתלב בקהילה ושהם יקבלו את מירב הידע במקום אחד מרוכז.

וזו התודה שלך? ישר לצעוק שמעליבים אותך? להגיד שהמנהל אינטרסנט וכל מה שמעניין אותו זה המונה הודעות?!

נו באמת, עדיין לא התבגרת ועברת את השלב הזה?

אולי במקום ישר להתנפל, תחשוב פעמיים מה הייתה הכוונה האמיתית של ההודעה, ותלמד איך להתבטא ולהתנסח לפני שאתה לוחץ על "שלח תגובה".

*ותרשה לי להתייחס לתגובה השנייה שלך, היא אפילו התעלתה בעליבותה על ההודעה הראשונה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים