עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לנגן MP3

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה

אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו:

1. רדיו FM ומקליט מהרדיו.

2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת).

3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם.

4. 1 GB מינימום אם אפשר :)

5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER)

6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר)

בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר...

עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40531

אני אשמח לקבל דעה אם למישהו פה יש אותו...

עוד שאלה כללית, מה ההבדל בין הנגן H10 - 20 GB ל H320 ???

אקיצר, אני מאוד רוצה לקנות נגן, והציעו לי לבוא לשאול פה בפורום איזה נגן כדאי לי כי אמרו לי שפה הכי מבינים :)

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה מראש,

גיא.

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

אני יכול להרשות לעצמי עד בסביבות ה1800 שקל

וכמו שאמרתי על נגני IRIVER יש לי איזה הנחה של 200-300 שקל

אז כעיקרון 2100 ככה על IRIVER

אבל אני גמיש... תציעו נגנים ואם יהיה יקר מדי... אני אגיד שזה יקר מדי

פורסם

לפחות 1 GB כלומר בסביבות ה4-6, ולא ה20 ג'יגה נכון?

פורסם
  • מחבר

הממ לא חובה, תשמע אני לא כזה בנאדם שצריך 20 GB, אני מוכן להסתפק ב4-6 אבל אם לא יהיו בו את הפונקציות שאני צריך, וב20 יהיו,

אז אני אלך על ה20 :)

פורסם

הבנתי.. אם זה כך אז האייפוד נפסל- אין רדיו בכלל. שעון ושעון מעורר אני יודע שיש במיקרו, לא יודע לגבי הH10

עברית יש רק לH10, למיקרו יש בצורת ריבועים :\ נדמה לי שלאייפוד יצאה עברית פרוצה..

יש 5 ג'יגה בשניהם, או 6 ג'יגה אם בא לך.

אם אתה מעדיף אייריבר- אז H10, רק תברר את השעון מעורר.

אין לי מושג לגבי הIBEAD.

ההבדל בין H320 לH10 20 ג'יגה הוא שבH10 אין אפשרות להציג סרטים, הוא הרבה יותר קטן מבחינת גודל פיזי, ואין לו USB OTG. מבחינת נתונים על הנייר, אני אישית מעדיף את הH10 על H320, אך לא התנסיתי בH320 ולכן אני לא יודע עד כמה הוא נוח (אבל הוא אמור להיות דיי גדול). לגבי שלט- הH10 דיי קטן לא צריך בשבילו שלט לדעתי, לי אישית יש זן מיקרו ואני מאוד מרוצה ממנו. אך הוא כנראה לא מתאים לצרכים שלך שכן אתה רוצה גם עברית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אם זה כך אז האייפוד נפסל- אין רדיו בכלל. שעון ושעון מעורר אני יודע שיש במיקרו, לא יודע לגבי הH10

עברית יש רק לH10, למיקרו יש בצורת ריבועים :\ נדמה לי שלאייפוד יצאה עברית פרוצה..

יש 5 ג'יגה בשניהם, או 6 ג'יגה אם בא לך.

אם אתה מעדיף אייריבר- אז H10, רק תברר את השעון מעורר.

אין לי מושג לגבי הIBEAD.

ההבדל בין H320 לH10 20 ג'יגה הוא שבH10 אין אפשרות להציג סרטים, הוא הרבה יותר קטן מבחינת גודל פיזי, ואין לו USB OTG. מבחינת נתונים על הנייר, אני אישית מעדיף את הH10 על H320, אך לא התנסיתי בH320 ולכן אני לא יודע עד כמה הוא נוח (אבל הוא אמור להיות דיי גדול). לגבי שלט- הH10 דיי קטן לא צריך בשבילו שלט לדעתי, לי אישית יש זן מיקרו ואני מאוד מרוצה ממנו. אך הוא כנראה לא מתאים לצרכים שלך שכן אתה רוצה גם עברית.

אוקי אז למישהו כאן שיש לו H10 יכול לומר לי אם יש שעון מעורר ???

ואני לא בדיוק מכיר את המונחים, מה זה USB OTG ???

ומישהו יודע אם עובדים על עדכון של עברית רגילה ל H10 ???

פורסם

אין לי H10, לא יכול לעזור לך עם זה

USB OTG זה פיצ'ר שנותן לך לחבר מצלמה דיגיטלית (ועוד מכשירי USB) לנגן שלך, ולהעביר את הקבצים (תמונות, מסמכים- מה שיש לך על המצלמה) לנגן.

הבעיה ב"עברית רגילה" או "עברית הפוכה" נובעת מכך שעברית נכתבת מימין לשמאל ולא משמאל לימין בדומה לאנגלית ושאר השפות הפופולריות יותר.

בכל מקרה, קיימות תוכנות שיהפכו בשבילך את הכתב, נניח אם השיר הוא: "אמן לא ידוע- שם השיר" אז התוכנה תהפוך את השיר ל "רישה םש -עודי אל ןמא" ואז כשהH10 קורא את העברית, הוא גם הופך את הכתב ואז יוצא בחזרה השם כמו שהוא צריך להיות.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי,

ובקשר לעברית השאלה היא האם עובדים ב IRIVER על "עברית רגילה" ??? כי בסופו של דבר אם אני ארצה להפוך את שמות השירים,

ואני ארצה לשמוע במחשב, אז אני אצטרך שיהיו לי שני עותקים של השירים, עותק אחד על הIRIVER, ועותק אחד על המחשב,

ואני הבנתי שיש נגנים שמאפשרים גישה ישירה לנגן כששומעים במחשב, ואז אני אוכל שיהיה לי עותק אחד של השירים,

אבל עם ה"עברית הפוכה" כאשר אני אפעיל את הקבצים במחשב מהIRIVER (בהנחה שזה בכלל אפשרי ???),

השמות יופיעו לי הפוך (כי הפכתי אותם בשביל ה IRIVER)...

פורסם

אחרי שאתה מעתיק את השיר לאייריבר, תמחוק את הקובץ עם העברית ההפוכה מהמחשב..

לגבי הרצת שירים מהמחשב- אתה מתכוון כאילו אם תעביר מהאייריבר למחשב אחר נניח.. אז תתקין גם שם את התוכנה.. זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו מצטער

פורסם

רק הוספה קטנה.....

אני עדיין חושב שעדיף את הH320 ע"ג הH10 בוא נתחיל מזה שה10 נמכר רק באמריקה,כך שאפילו לא תוכל לשלוח אותו משום מקום בארץ לתיקון בחו"ל כי אין לו יבואן רישמי פה, בנוסף, לH320 מגיע התקן סוללות חיצוני מאוד שימושי ושלט (שלא כ"כ עוזר, אבל עדין שלט), יש את ההצגת קליפים שיש ב320 ואין בH10 החיסרון היחיד ב320 זה שהוא קצת יותר גדול.........

פורסם

ה320 לא קצת יותר גדול הוא פי 2 יותר גדול,

יכולת הצגת הסרטים של ה320 מגוחכת וקיימת רק בעידכון קוראני לFIRMWARE (תקנו אותי אם אני טועה)

במגוחכת אני מתכוון ל- לראות סרט על מסך 1 אינץ', נו באמת, תקנה משקפיים מראש.

ה H10 נמכר בארץ ע"י משווק מורשה "ארקדיה" וקיים גם בחנויות באג.

ואם לא החלטת ללכת על הH10 מראש (למרות שנראה שכן) תרשה לי להמליץ על ה ZEN MICRO שבו

קיימים כל הפיצ'רים של ה H10 ולפי דעתי יותר יפה (פרט למסך הצבעוני) ואם יורשה לי לציין, אמנם יש לך תקציה של 1800 ש"ח

זה לא אומר שכסף גדל על העצים ואם אפשר להשיג משהו מצויין ב 1400ש"ח אז למה להוציא יותר (אבל זה כבר נתון לשיקולך).

http://photos.walla.co.il/zenmicro4g

מקווה שעזרתי, תהנה. ;)

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אולי קצת הגזמתי עם התקציב שלי... :P

ב ZEN MICRO יש עברית ??? או תהייה בו מתישהו ???

פורסם

אין בזן מיקרו בנתיים עברית, לא יודע אם תהיה.. אם אתה מחליט על זן מיקרו- יש דווקא בקצת פחות ממה שצוין, יש ב1300 5 ג'יגה של זן מיקרו. תשלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין (מדובר כמובן בחנות לא ביד שניה, וחנות די ידועה פשוט אסור לפרסם פה)

פורסם

באייריבר H10 יש שעון מעורר שמפעיל שיר בשעה מסויימת...

עובדים על עיברית תיקנית ולא הפוכה לאייריבר.

יש את האיריבר במחיר זול של כ1300 שקל בנועה מחשבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים