עבור לתוכן

אחרי חודשים שהזלמן החדש שלי היה יושב לו בצד,הוא קם לתחייה!+תמונות

Featured Replies

פורסם

טוב מי שלא זוכר אז קניתי לפני משהו כמו חצי שנה את הזלמן,7000B מנחושת,עלה לי 250 (יחסית זול לחנות שלא מהאינטרנט.......) וכמובן שהפעלתי אותו והוא היה עובד פיקס אך אחרי איזה יום ניסיתי לסדר איזה מאורר של הגשר הצפוני ובום נשברה לו כנף והוא התחיל לעשות שריקות ורעשים וובירציות מטורפות,עצוב וכועס שמתי אותו בצד ועברתי לקירור סטוק אך אתמול לקחתי על עצמי פרוייקט לחדש אותו בלי שהCFM של המאוורר ייפגע,לקחתי דבק שעולה משהו בסיבות ה300 שקל(אבא שלי קנה אז לקחתי,מה אסור?) קיצר התחלתי להדביק והדבק הזה מה שמיוחד בו שהוא הופך להיות כמו בטון אחרי שמדביקים אותו יענו אי אפשר לשבור אותו בשום צורה,ממש ממש חזק,הפעלתי את המאוורר והמהירות שלו נשארה כמעט אותו דבר (2413 כשלפני כן היה 2480) והנה התמונות(עם המצלמה של המוטורולה החדש שלי,תגידו לי תתחדש,פלאפון מדהים )

הזלמן כשהוא כבר מודבק....:

10060512242bz.jpg

הדבק עצמו על הזלמן.....:

10060512250oh.jpg

והזלמן בפעולה ;D

>

ועכשיו אפשר לקרוע מהנורטווד עוד כמה מגה הרצים סוף סוף !!! :D

פורסם

איזה דבק זה ???

פורסם

וזה עכשיו לא עושה ויברציות?

פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם SuperGlue,

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

הוא עושה אבל לא הרבה,רק שהוא במהירות ממש ממש גבוהה.....................אבל הוא עובד ללא רעש זה מה שחשוב.........ד"א אין לי מושג יך קוראים לדבק הזה אבל הוא פשוט חזק.........ניסיתי אחרי זה לעקם ולראות אם זה עדיין נשבר והכנף פשוט לא נשברה.........דבק הרבה הרבה יותר טוב מדבק מגע שלא מחזיק.......... ;)

פורסם

מוזר אני לא רואה תהודעה ששלחתי!!!

בכל מקרה תתחדש

פורסם
  • מחבר

:s05:דבק אפוקסי

ממממממממ.......יש מצב.......

אני חושב שהם עשו את הזלמן ללא גריל מהסיבה הפשוטה,נשבר לך אז אתה תקנה חדש...........-> מה שאני לא עשיתי....ואני לא מצטער על כך.......עובד מעולה :)

פורסם

הם עשו את הזלמן ללא גריל בגלל שאם הם היו מצמידים לו גריל הוא היה מרעיש גם במהירויות נמוכות.

וחוצמזה, אני אישית לא הייתי מדביק את הכנף, תחשוב שאם זה מתישהו ישבר הכנף תעוף בעוצמה על לוח-האם ותחולל שם שמות עם המוליכים העדינים.

פורסם
  • מחבר

הם עשו את הזלמן ללא גריל בגלל שאם הם היו מצמידים לו גריל הוא היה מרעיש גם במהירויות נמוכות.

וחוצמזה, אני אישית לא הייתי מדביק את הכנף, תחשוב שאם זה מתישהו ישבר הכנף תעוף בעוצמה על לוח-האם ותחולל שם שמות עם המוליכים העדינים.

מטעויות לומדים,אני תופס ממנו מרחק עשאני מסדר משהו וכשאני רוצה להתעסק עם איזה מאוורר אני מכבה אותו דרך הספיד פאן............ ::)

פורסם

מטעויות לומדים,אני תופס ממנו מרחק עשאני מסדר משהו וכשאני רוצה להתעסק עם איזה מאוורר אני מכבה אותו דרך הספיד פאן............ ::)

דווקא דחפתי לו יד כמה פעמים והוא לא עשה בעיות :P :P

חח אבל יפה מאוד הקימבון שהבאת :)

פורסם

ברוך מחייה המתים..

ד"א

לפי התמונות נראה שלא שייפת את הדבק לאחר ההדבקה - הוא נראה מרוח על על העסק..

אולי לאחר שיוף קל - תראה עוד שיפור בביצועים (או שכבר עשית זאת - והתמונות לא מראות..)

פורסם
  • מחבר

ברוך מחייה המתים..

ד"א

לפי התמונות נראה שלא שייפת את הדבק לאחר ההדבקה - הוא נראה מרוח על על העסק..

אולי לאחר שיוף קל - תראה עוד שיפור בביצועים (או שכבר עשית זאת - והתמונות לא מראות..)

שייפתי,עם נייר זכוכית...... ;)

אני רוצה להגיד גם לאנשים אחרים,אפשרי לתקן אל תלכו ישר לקנות 8)

יום טוב :)

פורסם

יפה מאוד, זה רק אני או שהקרור סטוק, לא שווים שקל.

פורסם
  • מחבר

תראה אני חושב שהקירור סטוק שאני קיבלתי היה טוב אבל בשהשוואה לזלמן זה בלתי אפשרי כי יש בינהם הבדל עצום במחיר,למרות שאפשר להסתפק בקירור סטוק של אינטל עדיין הזלמן באוברקלוק מעולה ,הטמפרטורה במאמץ ירדה לי מ43 ל38-40 באוברקלוק ובמנוחה בסטוק היה לי 32 בזלמן 30 ......אבל חייבים גם סרקולצייה טובה במארץ. ;)

בקשר לרעש אין מה להשוות,הזלמן שקט שקט...... :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים