עבור לתוכן

צריך כרטיס שיריץ לי את GTA: SA בצורה טובה. זה הכל. תקציב: 500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT...

אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים.

אתן לכם את המפרט שלי:

ABIT Nforce2 NF7

512*2 GEIL + COOLING

Barton 2500+ @ 2600+

זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

פורסם

יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT...

אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים.

אתן לכם את המפרט שלי:

ABIT Nforce2 NF7

512*2 GEIL + COOLING

Barton 2500+ @ 2600+

זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

אחי תחנו את הנושא הזה היום אלף פעם תעשה חיפוש

פורסם

למה הייתה נחוצה התגובה שלך בדיוק?

הרי הדיון שקישרתי אליו זה הדיון שאתה מדבר עליו, אז למה בדיוק היית צריך להגיב?(ועוד להגיד לו לעשות חיפוש בזמן שיש קישור לאותו דיון תגובה אחת מעלייך)

פורסם

יש לי כרגע Radeon 8500 LE

המשחק יעבוד

אבל על רזולוציה נמוכה

פורסם
  • מחבר

אם הוא יעבוד בטח הוא יקרטע... לא?

הרי רשום דרישות מינימום כרטיס 128bit... בד"כ זה נכון :nixweiss:

לגבי הקישור.... הוא בדיוק מה ששאלתי אבל יש שם סלט נוראי וזה בלבל אותי, אין לי מושג מה לקנות... אם להוסיף 200 שקל ולקנות כרטיס טוב מאוד ב-700 ש"ח , ו-700 ש"ח זה כסף... כמעט 1000 שקל :nixweiss: וכבר חשבתי פשוט לנסות לשחק על רזולוציות נמוכות... הדיון בלבל אותי לגמרי... :nixweiss:

פורסם

לדעתי על רזולוציות נמוכות (800x600, בלי פילטרים) לא תהיה בעיה. בכל מקרה מבחינה חומרתית הכרטיס מסוגל להריץ את המשחק, פשוט אין לו את הכח לעשות את זה ב-FPS גבוה.

אם אתה רוצה ביצועים גבוהים, תוסיף לתקציב ותיקח 6200, אחרת הכרטיס הכי חזק בתקציב הזה זה ה-9550 128bit

פורסם

9550 יריץ אותו חלק במחשב שלך שהוא די טוב.

פורסם

לפותח הת'רד אתה טועה הכרטיס שלך הוא אומנם LE (כמו שלי) אבל הוא בכלל לא 64BIT הוא 128BIT ב 8500 ה LE בוא גרסא איטית יותר ב 25 מה"ז לעומת הגרסא הרגילה, אפשר לעשות OC וגם אם לא ההבדל בביצועים אינו משמעותי, אין הרבה הבדל בין 8500 ל 9550 למעט התמיכה ב DX9

פורסם

אתה כנראה התבלבלת, זה MB ולא BIT.

פורסם
  • מחבר

לפותח הת'רד אתה טועה הכרטיס שלך הוא אומנם LE (כמו שלי) אבל הוא בכלל לא 64BIT הוא 128BIT ב 8500 ה LE בוא גרסא איטית יותר ב 25 מה"ז לעומת הגרסא הרגילה, אפשר לעשות OC וגם אם לא ההבדל בביצועים אינו משמעותי, אין הרבה הבדל בין 8500 ל 9550 למעט התמיכה ב DX9

אתה בטוח? התוכנה מראה שזה 64...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח? התוכנה מראה שזה 64...

אתה בטוח שיש לך LE כי אני לא בטוח בזה,אם זה היה LE היה רשום 128

The next-generation ATi Radeon 8500 LE is one of the several recent ATi video cards that will launch ATi into the 128 MB DDR video memory realm. ATi's 128MB Radeon 8500 LE is a "lite edition" of the regular Radeon 8500. Following suit with other ATi-powered Radeon 8500 LE video cards out there, ATi clocked the 8500 LE at a slightly lower 250/250 MHz core and memory frequency versus the standard 275/275 of retail 64MB ATI Radeon 8500s. In addition, this video card also sports a new Ball-Grid Array memory packaging technology, instead of the traditional TSOP memory package. We will go into this with more detail later. For now, let's first introduce the company.

פורסם
  • מחבר

כן, כתוב עליו פיזית שהוא LE... מוזר ביותר מה שקורה פה :nixweiss:

בכל אופן, סטינו מהנושא.

אני אשאר עם הכרטיס הזה, אריץ את המשחק שבוע. לא אהנה? אחזור הנה :screwy:

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אחי, הכרטיס שלך 128ביט, תסתכל על הBUS-WIDTH, אתה מסתכל על הMB, תקשיב, הכרטיס שלך מעולה ויריץ את המשחק חלק, אין צורך לקנות חדש, בטח שלא ב500שקל, ההבדל בין הכרטיס שלך לבין ה9550 הוא לא עד כדי כך גדול ששווה 500שקל...

תעשה לו קצת אוברקלוק משהו טוב, זה אחלה כרטיס לאוברקלוק, ואני מאריך שתוכל להריץ את המשחק על 1024X768 במדיום\HIGH על טקסטורות 16ביט(שבאמת, בדקתי, זה משפר המון את הביצועים וההבדל באיכות התמונה(לפחות בשבילי) הוא בלתי מורגש בכלל...)

פורסם

9550 יריץ אותו חלק במחשב שלך שהוא די טוב.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים