עבור לתוכן

XFX 6800LE למישהו יש ניסיון אם הכרטיס?

Featured Replies

פורסם

כן אני מזמין זהו!  ;)

מקווה ליפול על כרטיס טוב אם כן נתקין לו ביוס מיוחד שכמה אנשים יכינו שהכרטיס יהיה כמו 6800U בביוס במהירות 350@700 כמו הכרטיס ASUS 6800 GE רק אם 128 מגה  ;)

אם זה יצליח יהיה מעולה אם לא מקסימום נמכור גם כן ב-1000 ש"ח פחות משלוח אז מישהו ירוויח חחח 40-50 ש"ח שעולה משלוח.  :-*

אחי אני רוצה שתסביר לי משהו...

אתה כותב שאם צריבת הביוס לא תצליח והOC לא יצליח אתה תמכור את הכרטיס ...

אבל אם לא תצליח בOC זה יכול לגרום נזק לכרטיס או לשריפה שלו לא?? ואז הפסדת 1000 שקל!

פורסם

מה לא מובן אני קונה מקבל אותו מנסה לפתוח צינורות עיבוד ויחידות VS אם זה מצליח אחלה יש לי כרטיס מעולה אם הכל פגום אני מוכר אותו לא שווה להתחיל אוברקלוק אפילו... 8 צינורות עיבוד זה חרא עדיף למכור! והרבה אנשים יקנו אחרי הכל זה גיפורס 6 חחחח ועוד אחד מהרמה הגבוה 6800 לא 6600 ולא 6200 כן גבירותי ורבותיי 6800 לא 6600 ולא 6200 הזולים יותר פה מדובר בכרטיס "הטוב ביותר המהירות ביותר שיש" יש הרבה אנשים שיקנו אחרי הכל זה די נכון הוא עדיף פי כמה על 5200 שמוכרים לאנשים עד היום חחחח :s07: ;D

פורסם

מה לא מובן אני קונה מקבל אותו מנסה לפתוח צינורות עיבוד ויחידות VS אם זה מצליח אחלה יש לי כרטיס מעולה אם הכל פגום אני מוכר אותו לא שווה להתחיל אוברקלוק אפילו... 8 צינורות עיבוד זה חרא עדיף למכור! והרבה אנשים יקנו אחרי הכל זה גיפורס 6 חחחח ועוד אחד מהרמה הגבוה 6800 לא 6600 ולא 6200 כן גבירותי ורבותיי 6800 לא 6600 ולא 6200 הזולים יותר פה מדובר בכרטיס "הטוב ביותר המהירות ביותר שיש" יש הרבה אנשים שיקנו אחרי הכל זה די נכון הוא עדיף פי כמה על 5200 שמוכרים לאנשים עד היום חחחח  :s07: ;D

סבבה אחי הבנתי...

עוד משהו: פתיחת צינורות לא יכולה לפגום בכרטיס או לעשות לו נזק בלתי הפיך?

פורסם

לא אם הצינורות כבר פגומים פשוט סוגרי ם תמחשב נכנסים ל-SAFE MODE ומוחקים את ה-RIVA TUNER ואז שוב מכבים ואז חוזרים למצב רגיל וזהו הכרטיס יעבוד בלי בעיה. אבל כמובן אם זה יקרה במקרה שלי אני מוכר ;) פשוט מאוד ;)

פורסם

ומאיפה הסטטיסטיקה הזו?

אחי נכנסת לאחרונה לפורומים של גורו?

פורסם

לא

אבל זה לא משנה, כמה אנשים שלא יהיו שם, מספיק שיש מישהו אחד בעולם שלא דיווח, והסטטיסטיקה כבר שגויה

ואני לא צריך לספר לך שלא כל מי שקונה 6800LE ומנסה לפתוח צינורות נרשם לפורום שם, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים