עבור לתוכן

רוצה להכנס למחשב של אחותי...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט..

אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..)

אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה...

בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!

תודה רבה מראש!!!

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההודעה הזאתי פשוט שמתי לב שם אני לא שולח הודעה אני לא מקבל את ההודעות שאתם שולחים ..

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

1. :s05:

2. בקשר לנושא - לא ייכתב בפורום חומר כזה (זה היה יכול לתרום כמובן בתחומים שונים, וחבל באמת שלא קיים פורום אבטחת מידע בקהילה שלנו אבל כמובן שצריך להבין את החוק של איסור וארז , האקינג, ETC שהמידע והחומר שהיו מפורסמים עליהם היו יכולים לשמש גם למטרות רעות) .

פורסם
  • מחבר

האאא אופ!!!

אניט מת לעשות לה משהו,אולי אפשר לעשות משהו בלי פריצה :s05:

פורסם

תיכנס לפורום תכנות יש שם משהו שעשיתי(בעמוד הראשון) זה לא ברשת, אלא משהו קבוע שאתה בוחר, אבל עדיין משהו.

פורסם

אתה יכול לעשות שליחת הודעה ברשת ולכתוב לה שהאקר פורץ לה למחשב. אתה נכנס להתחל>הפעלה ואז כותב:* net send ואחרי הכוכבית רווח ואת ההודעה שאתה רוצה לשלוח לה.

משהו בסנון:

פרצתי לך למחשב....אני נותן לך 15 שניות לברוח לפני שאני מפוצץ אותו * net send

צריך לציין שרק מחשבים עם ווינדוס אקספי ברשת יקבלו את ההודעה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה זה מזה מגניב,היא קראה לאבא שלי חחחחחחחחח.......

פורסם

you can connect to her computer through remote desktop of winxp. it's legal

פורסם

יש תוכנה בשם TightVNC שאני משתמש בא כדי לשגע את האחים שלי...

התוכנה חינמית (ואם אני לא טועה היא קוד פתוח)

אפשר להוריד אותה מפה http://www.tightvnc.com/

כדי להפעיל את זה אתה צרךיך להתקין על המחשב של אחותך גם את התוכנה... אם אתה רוצה עוד הסברים אתה מוזמן לפרטי או למסנגר deddy_z@hotmail.co.il

פורסם

http://www.famatech.com/

Radmin, אתה צריך להתקין את ה- Server על המחשב של אחות שלך.. אבל אל תשכח לשים סיסמא שלא יכנסו אנשים ככה סתם וישלטו לה על המחשב

פורסם

תודה רבה רבה זה מזה מגניב,היא קראה לאבא שלי חחחחחחחחח.......

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים