עבור לתוכן

מחפש אחר סמל גוטי (Gothic) יפה (כמו של להקת gregorian)

Featured Replies

פורסם

תודה.

*אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....

פורסם

חפש את הסמל של

led zeppelin

פורסם
  • מחבר

באמת תודה אבל אני מחפש תמונה/סמל

פורסם

.

פורסם

מה גרם לך להגביל את החיפוש לקבצי GIF ?

תחושת בטן.

פורסם
  • מחבר

אולי תפסיקו לתת לי קישורים חסרי ערך?! :bash:

אני ביקשתי טובה, לעזור לי למצוא סמלים גותים יפים כמו למשל הסמל שעל חפיסת הדיסק של להקת גרגוריין, הממה, אתם החלטתם לטמטם אותי עם קישורים לא טובים אז אני מבקש שוב עזרה ושתיהיה נורמאלית...

פורסם

אולי תפסיקו לתת לי קישורים חסרי ערך?! :bash:

אני ביקשתי טובה, לעזור לי למצוא סמלים גותים יפים כמו למשל הסמל שעל חפיסת הדיסק של להקת גרגוריין, הממה, אתם החלטתם לטמטם אותי עם קישורים לא טובים אז אני מבקש שוב עזרה ושתיהיה נורמאלית...

אז מן הסתם "עזרה נורמאלית" אתה לא תוכל לקבל פה.

אתה רוצה סמל, חפש אותו לבד. >:(

אולי יש מנוע חיפוש מיוחד לסמלים שאף אחד מהאתר לא מכיר, הייתי מציע לך לחפש את הסמל שם.

פורסם
  • מחבר

כשאני מבקש עזרה אני ממש לא מבקש עזרה כמו שלך. (ממש תודה...)

אני מחפש אולי איזו מילה באנגלית (חיפשתי במילים הבאות geotia', occult, goth, gothic + symbol, gothic filetype:gif אך העלתי חרס בידי..) יש הצעות נוספות?!

פורסם

mideavel symbols

או איך שלא כותבים את זה. ^_^

פורסם
  • מחבר

למה התכוונת? :nixweiss:

פורסם

הוא התכוון לסמלי ימי הביינים.

MEDIEVAL SIMBOLS.

ולא ממש הבנתי למה אתה מתכוון "כמו לגרגוריאן"?

אמנם הפעם האחרונה שראיתי עטיפה של הדיסק שלהם הייתה לפני כמה שנים,אבל נדמה לי שהלינקים שהוצעו הם בדיוק מה שאתה מחפש.

שים כאן כמה דוגמאות אם יש לך.

וד"א הודעות כמו זו שרשמת מקודם,לא בדיוק נותנות מוטיבציה לעזור.לא יכולת לרשום את זה במילים אחרות או לפחות לא לשים את הסמיילי של הפטיש.

שים איזה סמיילי מחייך בסוף שאנשים יבינו שאתה לא כועס או זועף,כי אחרת נוצר רושם מוטעה.

:)

פורסם
  • מחבר

צודק במאה אחוז, לא התכוונתי לפגוע או להעליב, העיניין הוא שכל פעם שמשהו מחפש משהו אומרים לו "חפש בגוגל!" ללא שום עזרה אמיתית, ופה שמו לי לינקים לתמונות של אנשים ומשפחות, לא ממש מה שביקשתי,

הרי לכם תמונה לדוגמא:

dan24hv.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים