עבור לתוכן

ההורדה קופאת בADSL

Featured Replies

פורסם

דיייי כבר נמאס לי!

יש לי ADSL 0.5 NETVISION, כל פעם שאני מוריד משהו מאתר ישראלי, למשל SEX4FREE, ההורדה קופאת, וזה לא זזזזזזזזזזזזז!!!

איך לעזעזל מסדרים את זה??? :'(

פורסם

לא מורידים סרטי פורנו

פורסם
  • מחבר

חוץ מסרטי פורנו, זה נתקע לי בעוד הרבה אתרים

פורסם

המום נשאר מסונכרן עם הקו?

פורסם

אם אנני טועה יש בהתחלה של הטקליט של נטוויזן הודעה על בעיות ללקוחות ה ADSL.

זה משהו שכבר ידוע לי יותר משבועיים.

אין לך מה לעשות

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה, אני שונא NETVISION, המהירות שלהם איטית נורא ייחסית לחבר שלי, שיש לו בדיוק אותו ADSL, רק ספק אחר.

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash:KILL NETVISION

יופי עכשיו איך אני אוכל להוריד סרטים??? ררר >:(

פורסם

תקשיב לכל חברה יש בעיות (תקף כולם יתקפו אותי) אתה צריך לבחור לפי היחס אליך בתור מנוי ולפי התנהגות החברה .

אני ב 012 והם מודעים למספר בעיות והם מתנהגים בהתאם (אני משלם כבר שנה מחיר מופחת - חצי מחיר).

אם הטענות שלך מוצדקות (וכרגע אני לא יודע אם כן או לא ) והם מקבלים אותם אז תשאר איתם , אבל אם לא אז אתםם לא נשואים בחתונה קתולית.

מבקשים ניתוק בטלפון , לא עובד שולחים פקס או אי מייל.

דרך אגב אני זוכר שכאשר אני התלוננתי אז בכדי להוכחיך את צדקתי ננתתי להם לעשות השתלטות על המחשב שלי בעזרת PC ANY WHERE

אני רק יכול להמליץ לנסות לדבר איתם , לא בצעקות ולא לריב ככה יראו שאתה אדם רציני.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :hat:

פורסם

אתה יודע מה, אני שונא NETVISION, המהירות שלהם איטית נורא ייחסית לחבר שלי, שיש לו בדיוק אותו ADSL, רק ספק אחר.

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash:KILL NETVISION

יופי עכשיו איך אני אוכל להוריד סרטים??? ררר >:(

במקום לנסות לתקוף את הספקית שלך, נסה לבדוק את המצב עם ספקיות נוספות.

פורסם

בבקשה ,

אני גם מצטרף להמלצה של רוקפורד

פורסם

אני הצטרפתי אליהם לפני שבועיים ואין לי שום בעיות שום תקיעות

איזה אזור אתה גר?

יכול להיות שאתה אתה יחסית רחוק מהמרכזיה...

פורסם
  • מחבר

לא מה פתאום, המרכזייה קרובה מאוד לבית שלי, איזה 50 מטר

פורסם

איזה מודם?

פורסם

היה לי מקרה דומה, אבל אצלי כל הורדה היתה קופאת.

באו אלי טכנאים של בזק וצוות ממרכז התמיכה עם מחשבים ניידים כמה וכמה פעמים וגם להם נתקע הקובץ (3 ביקורים, 2 מחשבים ניידים שונים), באותו מיקום כמו שלי. ניסיתי גם שלושה כרטיסי רשת זהים 10/100 של ג'יניוס.

חשבנו שהבעיה בבזק, אפילו נתנו לי 50% הנחה על כל התקופה (כחצי שנה כמדומני). בסוף מצאתי איזה כרטיס רשת ישן 10 מ/ביט אצל חבר והפלא ופלא הבעיות נפתרו.

פורסם

גם לי היתה בעיה כזו שנמשכה מס' חודשים עד לפני כשנה... שום דבר לא הועיל.

ניסו להחליף לי מודם, ניסו להחליף לי את הכרטיס במרכזת... נאדה.

התופעה חזרה על עצמה עם כל ספקית אותה בדקתי... מקור הבעיה היא נעוץ אצל נזק עצמם והם פשוט לא ידעו מה לעשות.

לילה אחד, היתה קריסה בכלל גוש-דן למשך כשעתיים אשר התחילה בחצות ונפסקה בסביבות 2 וחצי בלילה, מייד לאחר מכן, רצתי לבדוק במקורות אשר בהם ההורדות היו נתקעות לי (וכל פעם, באותה הנקודה) והפלא ופלא, Bugz No More.

אם התופעה אצלך זהה, רצוי שקודם כל תבדוק ספקיות אינטרנט נוספות כפי שציינתי וגם ליידע את מרכז השירות של WOW בנוגע לבעיה.

אולי כבר יש להם פיתרון והם יודעים בוודאות מהו הגורם, כי לומר את האמת... התופעה מוזרה לחלוטין והיא לא קרתה רק לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים