עבור לתוכן

צריך המלצה בקשר למסך 19LCD" עם 8-12MS שיהיה טוב למשחקים וסרטים! למומחים ולמנוסים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

יש לכם המלצות על מסכי LCD 19 של SONY?

פורסם

לא

פורסם

ה19 שהכי טוב שלהם כרגע זה נראה לי מה שיש לי שהוא 12MS אני ממש ממש מרוצה ממנו דגם SDM-HS94PS

לא ה "L" שהוא 20 MS

בכל מקרה אני לא ראיתי בשום LCD תמונה יותר חייה מאשר ב LCD הזה אני יודע שכולם מתלהבים מ VIEWSONIC אבל היום הייתי אצל חבר שיש לו VIEWSONIC 17INCH 8MS וממש אבל ממש לא אהבתי את התמונה .

פורסם

ה19 שהיא טוב שלהם כרגע זה נראה לי מה שיש לי שהוא 12MS אני ממש ממש מרוצה ממנו דגם SDM-HS94PS

לא ה "L" שהוא 20 MS

בכל מקרה אני לא ראיתי בשום LCD תמונה יותר חייה מאשר ב LCD הזה אני ימודע שכולם מתלהבים מ VIEWSONIC אבל היום הייתי אצל חבר שיש לו VIEWSONIC 17INCH 8MS וממש אבל ממש לא אהבתי את התמונה .

תלוי איזה דגם, למשל אם זה הVA712 או הVP171 יש הבדל ענק בינהם.

אני אישית לא אוהב תתמונה של SONY.

פורסם

הדגם של ה VIEWSONIC שלו זה VA712S

פורסם

אין מה להשוות בין האיכות של ה-VA712 ל-VP171. יש סיבה שהאחרון עולה פי 2 מהראשון.

פורסם

אמרתה נכון הוא גם עולה כמעט כפול.

העניין הוא הוא ש 2500ש"ח למסך LCD 17 INCH בימינו זה קצת הרבה אפילו לאחד איכתי כי אתה כבר יכול לקנות 19LCD איכתי ב 3 אלף וקצת ואיך שלא תחשב 19 זה 19 ולא 17.

פורסם

זו לא הנקודה כאן. הנק' היא שישנם מסכים טובים יותר מה-SONY, כגון ה-VIEWSONIC VP171 ו-VP191.

פורסם

שמע אם אתה הולך על 19 אני לא בטוח ש ה 191 יותר טוב כי יש לו 16 MS ולסוני יש 12MS

פורסם

שמע אם אתה הולך על 19 אני לא בטוח ש ה 191 יותר טוב כי יש לו 16 MS ולסוני יש 12MS

ל-191 יש פנל חדש עם 8 MS.

לדעתי זו שערוריה שאותו שם שמייצג מודל, משותף גם לזה עם 16 MS וגם לזה עם 8 ms,

כיון שעל מנת לוודא שהקניה היא אכן של מסך עם פנל חדש יש לסמוך על מדבקה (??!!) של "8ms"...

פורסם

ה-191 החדש מגיע גם עם פאנל 16MS (ה-8MS מתייחס למעבר מאפור לאפור בלבד). הוא טוב יותר מה-SONY מכיוון שזמן התגובה הממוצע שלו עומד על 16MS. לעומת זאת, זמן התגובה הממוצע של ה-SONY עומד על כ-25MS ואילו זמן התגובה המינימלי שלו עומד על 12MS. ההבדל נובע מהפאנלים השונים, כאשר ל-SONY יש את פאנל ה-TN+FILM הנפוץ ואילו ל-VP191 יש את פאנל ה-MVA הנפוץ פחות, יקר יותר וטוב יותר.

פורסם

ומה זה ה X-BLACK?

פורסם

ומה זה ה X-BLACK?

זה פטנט של סוני שמיועד לשפר את נושאי הבהירות והצגת שחור ולבן

בתכלס זה סתם גימיק נחמד ולכל חברה יש משהו כזה רק בשם אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים