עבור לתוכן

צריך המלצה בקשר למסך 19LCD" עם 8-12MS שיהיה טוב למשחקים וסרטים! למומחים ולמנוסים

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבוע מסך SANSUNG 913N - התאכזבתי!, כל התקלות היו בו כמו אחידות צבעים תמונות לא ראו טוב וגם סרטים!, לכן היום החזרתי את המסך וביטלתי את העיסקה,

לכן עכשיו אני שוב מחפש מסך 19"

תנו לי המלצות. התקציב שלי הוא כ- 2600-2700

מה אתם אומרים על המסך הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37686 -וFP937SוBenqו

12MS זה בסדר למשחקים וסרטים..

שמעו אני מחפש מסך טוב שלא יהיה עם בעיות

פורסם
  • מחבר

משהו בבקשה יכול לעזור לי?

פורסם

דאבל פוסטינג אסור.

תקרא בבקשה את חוקי הפורום על מנת שלא יקרו מקרים דומים בעתיד.

*בקשר לשאלה שלך, נורא מוזר לי שהתאכזבת מה913N, רבים השבחים עליו והביקורות מהללות אותו.

בכל מקרה אין לי יותר מדי נסיון עם מסכי 19", אבל ההמלצה הטובה ביותר שלי אליך היא תקפוץ לחנות החשמל הקרובה ביותר לביניך ותשווה בין כמה דגמים.

אין טוב ממראה עיניים, בדוק. ואתה גם יכול לחכות למשהו מהפורום שיעזור לך.

פורסם

אני בספק כי לאחר שהתאכזבת מ-SAMSUNG, מסכי BENQ יספקו אותך.

הייתי ממליץ ללכת יותר בכיוון של VIEWSONIC ולבדוק את הדגמים VX912 ו-VX924.

פורסם

באמת מעניין שהתאכזבת מהסמסונג, קניתי אותו לפני חודש והוא פשוט מסך מעולה

פורסם
  • מחבר

באמת מעניין שהתאכזבת מהסמסונג, קניתי אותו לפני חודש והוא פשוט מסך מעולה

תבדוק אם אתה רואה סרטים עם נקודות כאלה וכנ"ל גם תמונות

פורסם

מעניין איך ה VIEWSONIC החדש שהוא 4MS ויש לו DVI, מישהו קרא ביקורת או סתם שמע תגובות על המסף הזה?

פורסם

ביקורת של תום על ה-VX924

בקיצור

Conclusion

The VX924 is a good monitor for gaming: it's fast, but not very accurate. With a latency specification of 4 ms, that's what you'd expect. Its static qualities are just as excellent, with a well-controlled level of brightness and very deep blacks. But video noise will be a real problem for anyone who uses their PC for moving images - in other words, the majority of users.

[glow=red,2,300]The bottom line is that the VP191b/s is a much more multidisciplinary solution[/glow], mostly since the gain in latency performance with the VX924 is debatable, as we've seen. The announced 4 ms is more a construct of the measurement method used than it is a true measurement of performance, because it doesn't take accuracy into account.

The VX924 seems to trade off its aggressive use of Overdrive against mediocre performance with movies. That's true for this model anyway, though it's too early to generalize. We're waiting for more monitors based on this technology so that we can compare.

והשוואה קטנה של זמני תגובה

vx924_latency.gif

ה-191 כנראה בליגה משלו...

פורסם

סתם

[attachment deleted by admin]

פורסם

אכן התמונה הענקית הזאת צריכה להיות פה

למה סתם לפוצץ את הדיון?

פורסם

מעבר לVP191 של VS (שלא נכנס בתקציב שלך), אני לא חושב שיש מסך 19" שיספק אותך

אבל, בחו"ל יש! אז אם אתה רציני ולא מעוניין בVP191, אני יכול להמליץ לך על שני מסכים. הL90D של יונדאי (מנסיון) וה930B של סמסונג (מתגובות של רוכשים).

פורסם

מעניין איך ה VIEWSONIC החדש שהוא 4MS ויש לו DVI, מישהו קרא ביקורת או סתם שמע תגובות על המסף הזה?

זמן תגובה נמוך בד"כ בא על חשבון עומק צבע, לכן לא הייתי מתלהב מהנתון הזה...

אכן התמונה הענקית הזאת צריכה להיות פה

למה סתם לפוצץ את הדיון?

היא עלתה אצלי בחצי שניה :smile1:
פורסם

מה רע ב BENQ 12 MS אחלה של מסך המשחקים והסרטים עובדים עליו מצוין ראיתי אותו לפני כמה ימים אצל חבר שלי.

לי יש את ה SONY SDM HS94PS שהוא גם 12 MS ואני ממש מרוצה ממנו המשחקים עובדים עליו חלק וגם הסרטים אבל הוא יחסית יקר וכשראיתי את ה BENQ חשבתי שאין כזה הבדל רציני ואם היה אותו כשאני קניתי את המסך שלי אז רוב הסיכויים הייתי קונה אותו במקום הסוני.

פורסם

ביקורת של תום על ה-VX924

בקיצור

והשוואה קטנה של זמני תגובה

vx924_latency.gif

ה-191 כנראה בליגה משלו...

מן הסתם אך המחיר שלו גבוה יותר משמעותית מתקציבו של פותח הת'רד.

פורסם

זמן תגובה נמוך בד"כ בא על חשבון עומק צבע, לכן לא הייתי מתלהב מהנתון הזה...

במקרה של הVX924, נראה דווקא עומק הצבע לא נפגע אלא הדיוק בו והזמן שלוקח להגיע אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים