עבור לתוכן

תחתמו נגד חוק שתי נוסעים עד גיל 21 ביחד אולי נוכל לשנות

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוסעים*

פורסם

בהתחלה חשבתי שהוא מתכוון לפורום. חח.

פורסם
:lol:
פורסם

לא חותם.

למה?בגלל נהגים צעירים עבריינים שנוהגים על הכביש כאילו זה ניד פור ספיד.

פורסם

אחלה חוק. אני אוהב אותו.

פורסם

באמת אחלה חוק

פורסם

ממש לא אחלה חוק.

א. החוק כנראה מתבטל בעוד כחודש (לפי מה שהמורה נהיגה שלי אמר), ככה שגם מי שהוציא רישיון ונכון לעת עתה

החוק מגביל אותו, שיתבטל החוק הוא יתבטל לכולם, גם לאלה שהוציא כבר רישיון עם החוק הזה וגם לאלה שעוד לא הוציאו.

אז אם יש לכם טסט בקרוב (כמוני  :P), אין צורך לחכות לביטול החוק כדי לגשת, זה לא ישנה.

ב. החוק הזה טיפשי ביותר! בא נגיד שהוא נותן תחושה שלמדינה איכפת מהסטטיסטיקה שלה ולא באמת מהבני אדם שנהרגים.

כי אם יהיה תאונה עם נהג צעיר ברכב עם חברים והוא יסיע 5 חברים אז בסטטיסטיקה יהיה להם פלוס 5 הרוגים, ולפי החוק הזה,

יהיה להם יעני רק 3 הרוגים, ואז פחות אנשים לסטטיסטיקה, וזה כנראה באמת הכוונה של המדינה הזאתי.

שלא נדבר שאם מישהו אומר שזה כדאי שלא יהיה לחץ חברתי. אז תאמינו לי ש2 ילדים או אפילו ילד אחד יכולים להלחיץ חברתית

במקרים מסויימים יותר מאשר 5 אנשים. ואפילו אפשר לחשוב על זה שהנער יחשב על זה שאם אומרים לו ללחוץ על הגז ושיסע כבר

וקדימה שיעבור את המהירות ויצא "גבר" לטענתם, הנהג הצעיר יראה בזה פחות נטל אחריות שיש לו 2 חברים או חבר אחד באוטו

ולא 4 חברים שהוא יכול להרוג.

חוק מטומטם, בקיצור.

אני חתמתי, ובאמת מקווה שיבטלו אותו.

אה ואגב, אם כבר עושים חוק כזה, אז שיהיה לתקופה של נהג צעיר (שנתיים), ולא עד גיל 21. מאיפה הגיל המופלץ הזה.

(וכבר הגבתי בתרד אחד בדיוק אותה תגובה נראה לי).

פורסם
www.nahag.up.co.il

:smile1:

פורסם
:lol:
פורסם

החוק הוא לא עד גיל 21 החוק אומר שאם אתה נהג חדש(תקופה של שנתיים) ומתחת ל21 יש את ההגבלה אחרת אין.

זאת אומרת שמי שמוציא רישיון ב17 ב19 מסיע כמה שהוא רוצה ומי שמוציא רישיון ב22 מסיע כמה שהוא רוצה.

פורסם

אחלה חוק

הוא ממש לא הולך להתבטל

שמתם לב שמאז שהוא יצא לא היתה אף תאונת צעירים רצינית?

אף מכונית עם 5 נוסעים שכולם נהרגו?

בכל מקרה זה גם הקטע של הלחץ החברתי שיש 5 אנשים באוטו וזה גם אוטו עם 3 נוסעים מאחורה זורק בסיבובים בגלל המרכז כובד שמשתנה.

פורסם

דוגרי אחלה חוק

מה אני צריך 4 חוליגנים שישחיטו לי את האוטו, לרוב אני לא לוקח יותר מאחד, כל היום אני מנקה את האוטו, לא רוצה שילכלכו לי מאחורה. :cool2:

פורסם

חרא חוק לדעתי

זה לא מה שימנע תאונות דרכים בכלל

כמו כל הדברים שהמדינה עושה בקשר למצב החרא כאן (אלימות, תאונות דרכים וכו')

הם עושים את זה חרא ממש ובצורה שלא תעזור לכלום

אני חתמתי נגד, ואני מאוד מקווה שזה יתבטל (למרות שאני בספק רב)

וHOLY, אתה צודק בערך, אבל הוא יזרוק בסיבובים רק במהירות שאתה לא אמור

לעשות בהם סיבובים גם ככה (אני מניח,לא חישבתי או משהו), ואני בספק שהאלה בכנסת מספיק חכמים בשביל לחשוב אפילו על הרעיון הזה

(העלית לי לזכרון את כל המתכונת בפיזיקה היום... דווקא תנועה מעגלית לא עשיתי, אבל אם הם היו תלויים על קפיץ אז היינו יכולים לדבר...)

פורסם

אני לא יודע חוק מטומטם לדעתי במקום שאני וחברים שלי ניצא בשתי מכוניות צריך לצאת עם 4 כדי שלכולם יהיה מקום, ככה יותר נהגים צעירים נוהגים על הכביש, ומבזבזים יותר דלק שגם ככה יקר מאוד ורק ממשיך לעלות.

הקטע של הלחץ החברתי הוא ממש דבילי, בנאדם מושפע יושפע גם משני אנשים וגם מבנאדם אחד.

שאני נוסע עם שני חברים הם גם אומרים לי "יאללה תרביץ תן גז" השאלה אם אתה טיפש או שיש לך שכל המספר של האנשים לא קובע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים