עבור לתוכן

סקר קטן, קצר וחשוב :) כנסוווווווו

Featured Replies

פורסם

שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה

צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום?

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?)

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט?

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה)

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות)

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו?

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים?

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?

9. גילכם?

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב)

תודה רבה מראש!!!!!!!!

ד"א, אני לא אהיה פה עד יום שלישי\שני.

פורסם

כלל קטן, קצר וחשוב :)

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה)

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות)

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?

9. גילכם?

1- שמונה עד 10 שעות ביום רגיל

2- הפורום בעיקר כללי ולפעמים צ'טים ומשחקי רשת

5- עייפות, או שסתם משעמם ואין מה לעשות באינטרנט.

6- כן, הפורום לימד אותי כל מה שאני יודע על מחשבים.

7- אני יהיה מאוד משועמם...

8- לא ממש, הוא לא מספק אותי אם לזה אתה מתכוון.

10- כדורי, גליל, צפון.

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 3-6

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט? פורומים\חדשות\משחקי רשת

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא מפריע להם כל עוד יש לי עיסוק מידי פעם ואני לא יורד בלימודים

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? כדורסל עם חברים בערך שעתיים שלוש 3 ימי בשבוע משהו כזה...

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? כל בילוי יוציא אותי יותר כיף לבלות עם חברים...

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? להישאר מעודכן בכל מיני נושאים ולישרוף זמן פנוי

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? משעמם... רואה טלוויזיה או מיתקשר לחברים...

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? כן הוא מעולה...

9. גילכם? 15

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) אשדוד

שמח לעזור

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 6-12 שעות ביום.

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) פורמים,חדשות,מישחקי רשת,צאטים [איסיקיו]

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא מפריע.

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) כשאני לא על המחשב אני בחוץ

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) כשחברים קוראים לי החוצה אני יוצא,או כשאני רוצה לישון אני הולך לישון.

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? כן יש המון כתבות בנושא היום יום חדשות וכלאה...

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? משעמם רצח! בטח אצא לחבר שלי לשחק במחשב ישמע מוזיקה מסיבות...

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? כן ברור

9. גילכם? 16

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) בני-עייש

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 4-7 פחות או יותר

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא כ"כ מפריע להם, כל עוד זה לא בהגזמה.

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) חדר כושר, כל יום במשך השבוע במשך שעתיים~

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) לצאת עם חברים/חדר כושר/כדורגל/לימודים

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? כמובן, אני מתעדכן בהמון דברים באינטרנט(לאו דווקא מחשבים)

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? מה כבר אפשר להרגיש? כל עוד במשך השבוע עושים משהו, אין סיבה להשתעמם. ומה זאת אומרת "אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט"? נסחפת קצת :P

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? כן

9. גילכם? 17

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) כדורי(כפר בצפון)

פורסם

10- כדורי, גליל, צפון.

כדורי(כפר בצפון)

שאני אבין - זה לא בית ספר? :s05:

פורסם

זה כפר.

בכפר הזה יש פנימיה ובית ספר

ויש את מגורי העובדים של הפנימיה(אבא שלי מנהל פה את הפנימיה, אז בגלל זה אני גר פה[לצערי])

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 6 בערך

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) פורומים, חדשות,משחקי רשת

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא מתים על זה יותר מדי... (לא בגלל האינטרנט,אלא סתם מול המחשב)

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) צופים - הרבה מאוד זמן בשבוע. כדורגל כל יום שישי בצהריים ועוד כל מיני ימים

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) בערך כל דבר (נמאס,משעמם, דברים אחרים לעשות, הגיע הזמן להפסיק וללכת לישון [בערך כל דבר חוץ מההורים])

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? למדתי הרבה מהאינטרנט (HWzone) ושרפתי הרבה זמן פנוי

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? אני אהיה משועמם, אבל זה לא ביג דיל כזה, והיו דברים מעולם (כמו 9 ימים מחנ"ק)

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? האמת שלא, אחרי סיור בHWZONE אני הולך לוואלה ואז לynet ומגלה ששום דבר לא קרה ואז משעמם לי בדר"כ... אז אני חוזר לכאן

9. גילכם? 17

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) ירושלים

פורסם

שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?

9. גילכם?

תודה רבה מראש!!!!!!!!

1. בין 10 ל12 שעות ביום

2. פורומים, משחקי רשת

3. לפעמים עצבניים כי אני לא עוזר בבית...כלים כביסה להכין אוכל וכאלה...

4. ואללה עבודה

5. לישון, יוצאים לבלות, חברה שלי, שיעמום, לראות סרט במחשב.

6. כן...הרבה (ידע במחשבים)

7. כן אני יכול...אבל זה יהיה משעמם..כל היום או שאני יראה סרטים או שאני יכאל..

8. כן...אחלה אינטרנט..

9. 17.5

10. מעלה אדומים, ליד ירושלים

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? בערך 8-10 שעות

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) בעיקר פורומים ומשחקי רשת

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט?מי שאול אותם

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה)אני מת על כדורסל , בערך שעתיים ביום

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות)משפיע העיקרי זו העייפות ולפעמים פשוט נימעס

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו?כן , אמון . למדעתי מלא דברים חדשים

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים?אני מתעבד.

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?כן

9. גילכם?21

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב)פ"ת

תודה רבה מראש!!!!!!!!

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 5~6

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) הפורום,אתרי חדשות משחקים, הורדות, משחקים.

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא הכי מרוצים בעולם.

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) משעמם,עיפות,רעב,בית ספר,מבחנים,ומטלות בבית, משפחה

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? המון,כל מה שקשור לידע במחשבים כמו חומרה תוכנה ומשחקים, הרבה מידע שימושי ביום יום (מפות, אינציקלופדיות, סיכומים ללימודים...)חדשות, והרבה מידע בכל מני תחומים אחרים

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? משועמם, אבל יש דברים אחרים להעסק בהם במחשב וגם מחוץ למחשב

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? כן ולא, מאוד שימושי ויעיל, מאוד מגוון. אבל הוא עדיין איטי מדי בשביל הרבה דברים כמו משחקים בחלק מהמקומות בעולם ושיתוף קבצים (אפילו סתם עם חברים בICQ) והורדת קבצים

9. גילכם? (17

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) שדרות

תודה רבה מראש!!!!!!!!

פורסם

1. 5-8 שעות

2. משחקי רשת פורומים ואתרי MODDING

3. כל עוד זה לא משפיע על הלימודים זה בסדר לטענתם

4. גיטרה 2 ביום אם יש הזדמנות שיעורי מטמתיקה 3 שעות בשבוע עם מורה פרטי

5. עייפות וחשק לעשות דברים אחרים

6. הרבה דברים חדשים בעיקר על מחשבים ועוד כמה דברים (רבים) לידע כללי

7. קצת משעמם אבל יש לי מספיק עיסוקים נוספים כך ש רוב הסיכויים שאני לא אמות משעמום

8. JA!

9. גילי 15

10. בני עייש

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 6-10

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) HWZONE\משחקים

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? לא טוב

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) שחיה

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) אוכל, לישון, צרכים

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? אנגלית

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? לא מראה מלבב

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? לא

9. גילכם? 16 וחצי

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) מרכז

תודה רבה מראש!!!!!!!!

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2-3 שעות ביום...

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) משחקי רשת, פורומים, חדשות.

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? אין להם בעיה עם זה.

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 2-3 שעות ביום כל יום - טניס.

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) הטניס, שינה, שעמום, נמאס, הורים מכריחים, יש דברים אחרים לעשות.

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? כן.

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? כבר עברתי כמה שבועות בלי האינטרנט וזה לא סבל. אני יכול לדמיין את עצמי ככה, אני אמצא מה לעשות ואני לא יהיה משועמם.

8. אתם מרוצים מהאינטרנט? כן.

9. גילכם? 15 וחצי.

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) ר"ג

בבקשה.

פורסם

1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 9-10 שעות

2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) פורומים, אימיילים וחדשות

3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? מעדיפים שאני פחות יתקע במחשב

4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) NONE

5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) חברים שלי יכולים להוציא אותי בקלות, טיולים עם אח שלי, עזרה להורים, שטיפה ל-C5 ול-D-BLACK וכו'. בעיקרון הברירת מחדל שלי זה מחשב זה העיסוק הראשוני שלי.

6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? בטח, עולם האפשרויות הבלתי מוגבלות יכול רק לעזור

7. האם אתם יכולים לדמיין את עצמכם שבוע בלי אינטרנט? מה תרגישו? התהיו משועממים? אם אני טס לחו"ל אז למה לא אבל סתם ככה אני אשתגע

8. אתם מרוצים מהאינטרנט?כן

9. גילכם? 15

10. מקום מגוריכם?(עיר\ישוב) צפון

תודה רבה מראש!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים