עבור לתוכן

לבעלי ה - Iriver H10 - אורך חיי סוללה (?)

Featured Replies

פורסם

היצרן מצהיר על 12 שעות מטעינה לפריקה, השמועות אומרות שבמציאות זה יותר קרוב ל-6-8.

מישהו יכול לשלול/לאמת ?

פורסם

אם אתה שומר על התנאים כמו הבדיקות שלהם תקבל 12 שעות.

אני קיבלתי עם שימוש בשירים על קידוד 192 ואפילו יותר ומידי פעם פתחתי את המשך 11 שעות...

פורסם

תשמע...

כשהמכשיר מכובה הסוללה עדיין עובדת...

עשיתי נסיון ושהמכשיר כבוי - זה מחזיק 19 שעות... (רק!!!!! שהמכשיר כבוי)

כשאני משתמש בו זה 10 - 11 וחצי שעות... הכול תלוי איך אתה משתמש בו.

פורסם

רגע שאני אבין- אם אני מטעין H10 עד הסוף, מכבה אותו, ועוזב אותו בשקט, אחרי 19 שעות אני אצטרך לטעון אותו מחדש??

נראה לי שאתה צריך לנסח מחדש את המשפט.. או שזה באמת ככה, ואז הH10 הוא ממש גרוע, (דבר שלא נראה לי)

או שאתה מדבר על לתת לו לנגן ברצף בלי לגעת בכלל במקשים, ואז גם המסך לא נדלק והכל.. רק שהוא ישמיע מוזיקה..

פורסם

הוא נראה לי התכוון שהמכשיר במצב של sleep כזה, אבל עדיין מנגן.

אם הוא מכובה, אז ברור שאחרי כמה ימים תלך הבטריה! זה בטריה נטענת, כולם הולכות אם לא נוגעים בהן!

בכל מקרה זה צריך להיות 10-12 בשימוש, תלוי כמה את מדליק את המסך וכל הזמן משחק שם בהגדרות, שם אקלוייזרים, מצב של shuffle - כל אלו דברים שמורידים לך מהבטריה.

זה החיסרון היחידי של המכשיר לעומת מתחריו, אז הוא בטח לא מכשיר "ממש גרוע" כמו שציינת!

פורסם

אם הוא מכובה, אז ברור שאחרי כמה ימים תלך הבטריה! זה בטריה נטענת, כולם הולכות אם לא נוגעים בהן!

אחרי כמה ימים, לא 19 שעות..

הוא נראה לי התכוון שהמכשיר במצב של sleep כזה, אבל עדיין מנגן.

נו יופי אז אמרתי אם זה מצב של sleep שעדיין מנגן אז זה בסדר..

זה החיסרון היחידי של המכשיר לעומת מתחריו, אז הוא בטח לא מכשיר "ממש גרוע" כמו שציינת!

זה חתיכת חיסרון, 19 שעות ואז נגמרת הבטריה אם לא משתמשים בנגן בכלל (גם לא לשמוע, אבל זה לא המקרה כפי שהסברת לי).

חוץ מזה שחוץ מהמסך הצבעוני, אין לו גם יתרונות על פני הנגנים האחרים (זן מיקרו). ואמרתי:

או שזה באמת ככה, ואז הH10 הוא ממש גרוע, (דבר שלא נראה לי)

עריכה: אה ושכחתי לציין, לא ידעתי שמצב של shuffle מוריד לך יותר מהבטריה.. תודה

פורסם

בעולם אידיאלי הסוללה אמור להחזיק לפי הוראות היצרן

אבל אף אחד לא משתמש בו כמו שיצרן אומר

חיי הסוללה לפי היצרן זה כאשר המכשיר דלוק ברצף

ומשמיע רק שיר אחד מקודד ב 128bps ווליום על חצי

שזה בערך אמור לתת 12 שעות

אבל בפועל

אנחנו שומעים קצת ואז מכבים את המכשיר ושוב מדליקים

ושומעים על וליום גבוה וכל מיני אפקטים

+ תאורה

רק כיבוי והדלקה של מהכשיר זה 15 דקות סוללה !

חיי סוללה אמתיים בדרך כלל מורידים איזה 5-6 שעות למוזיקה

ובערך 10 שעות לסרטים

אז נגן של מוזיקה\סרטים של 16 שעות ינגן בערך 6-5 שעות של סרטים ומוזיקה 10-9 עשות

תעשו חישוב לבד כמה יצא ל H10

פורסם

אני לא משתמש באפקטים, אני על ווליום 17-19 מתוך 25, ואני מפעיל די הרבה את התאורה.

אני גם מכבה ומדליק דיי הרבה..

עריכה: אה סליחה טעות שלי התבלבלתי קצת

פורסם

אם כבר פתחתם דיון על IRIVER H10

מישהו יודע אם יש לו שעון ושעון מעורר (שנגיד מפעיל שיר בשעה מסוימת, ולאו דווקא צלצול...) ???

פורסם

אם כבר פתחתם דיון על IRIVER H10

מישהו יודע אם יש לו שעון ושעון מעורר (שנגיד מפעיל שיר בשעה מסוימת, ולאו דווקא צלצול...) ???

יש לו!

כל הבטריות הנטענות אם לא נוגעים בהן מתרוקנות ונראה לי שהזה לפניי קצת מגזים... היו מקרים שהשארתי את הנגן כמה ימים בלי לגעת והוא עוד לא התרוקן.

ויש לו יתרונות על פני הזן:

1. המסך, אפשקר לקרוא לזה יתרון יותר שולי.

2. עיברית רשמית בעדכון הסטוק.

3. יש יותר אביזרים אני חושב שניתנים לקנייה. (כאילו ל-H10 אפשר לקנות עריסה, שךט ועוד בטריה).

4. יש תמיכה אני חושב יותר טובה ברחבי הרשת, אם יש בעיה תמיד ניתן לכתוב במיסטיק ריבר ולדעת שתקבל תשובה מקצועית וטובה.

ובעיקרון לדעתי הוא גם יותר יפה, אבל זה כל אחד וטעמו האישי כמובן.

הזן חמוד, אבל יותר מדי זוהר וצעקני כזה בשבילי. גם המיני... אני אוהב עיצוב יותר מלבני ואלגנטי כזה מאשר המיני או הזן.

פורסם

יש לו!

כל הבטריות הנטענות אם לא נוגעים בהן מתרוקנות ונראה לי שהזה לפניי קצת מגזים... היו מקרים שהשארתי את הנגן כמה ימים בלי לגעת והוא עוד לא התרוקן.

ויש לו יתרונות על פני הזן:

1. המסך, אפשקר לקרוא לזה יתרון יותר שולי.

2. עיברית רשמית בעדכון הסטוק.

3. יש יותר אביזרים אני חושב שניתנים לקנייה. (כאילו ל-H10 אפשר לקנות עריסה, שךט ועוד בטריה).

4. יש תמיכה אני חושב יותר טובה ברחבי הרשת, אם יש בעיה תמיד ניתן לכתוב במיסטיק ריבר ולדעת שתקבל תשובה מקצועית וטובה.

ובעיקרון לדעתי הוא גם יותר יפה, אבל זה כל אחד וטעמו האישי כמובן.

הזן חמוד, אבל יותר מדי זוהר וצעקני כזה בשבילי. גם המיני... אני אוהב עיצוב יותר מלבני ואלגנטי כזה מאשר המיני או הזן.

שעון מעורר שמפעיל שיר ??? בטוח ???

כי שאלתי איזה מישהו שיש לו את המכשיר והוא אמר שזה מפעיל איזה אזעקה מעפנה... והשעון המעורר זה הפונקציה הכי גרועה במכשיר

(H10)

פורסם

1) אמרתי שהמסך זה יתרון שלו..

2) עיברית לא חשובה לי, אך זה בהחלט יתרון

3) גם לזן אפשר לקנות שלט, והבטריה שלו יותר זולה בארץ.. שלא לדבר שבH10 אתה צריך לחפש את הצבע המתאים של הבטריה.. עריסה אתה מקבל כזה סטנד עם הנגן עצמו..

4) אני עד היום לא הייתי צריך בכלל תמיכה לשום נגן שנתקלתי בו, רק על אוזניות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים