פורסם 2005 ביוני 920 שנים עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיבוגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מצטער אחי חשבתי על זה כבר,תראה את הפרוייקט החדש שלי פה,הרגע פירסמתי....לא רואים אותו (את המאורר )אבל הוא במרכז הקופסא..
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר 2 מאווררים אהבתי רעיון ענקאבל תגידו אין לו איזה משו שלא יתן לו לעבוד ב 20 מעלות נכון?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני שמתי מאורר ממש לפני ההארד דיסקים שלי. כשהיה לי אחד, זה עבד על 25 מעלות, טמפ' החדר. עכשיו יש לי 2 ואף אחד מהם לא עובר את 33 מעלות.וכל זה עם מאורר 80 של אנרמקס במהירות הכי איטית
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר לי יש 2 מאווררים לפני הר דיסק אחד והוא על 35 במנוחה אז אתה מבין למה אני בבעיה
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני עשיתי כמה בדיקות כל בדיקה במשך שעה. בדיקה ראשונה - המאורר בצד של ההאר דיסק, אין שיפור ניכר. בדיקה שניה - מאורר מעל, גם כן אין שיפור. בדיקה שלישית - מאורר מקדימה, שיפור ניכר. וכל זה כשיש לי הארד דיסק אחד. בכל מקרה, אם אתה רוצה, תבנה רק קח בחשבון שאם יהיו לך 2 הארד דיסקים אז זה יקרר רק אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.