פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מה? שמעבדי אינטל לא מתחממים בצורה כמו שה AMD, לא טוב - מעולה! 8)אולי תמצא את זה לא קשור, אבל אני חייב להגיד את זה.למעבדי AMD אין בעית התחממות, הם פשוט יותר חמים, כשהAMD יעבוד ב80, זו בעית התחממות, לא 61.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אני לא רוצה לקלקל לך, אבל זה היטסינק די ישן(חצי שנה...) ד"א, אתה יודע שהעתקת התמונה(מה שעשית)לא חוקית? :lol: ;D
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים תגיד ozio, מה אתה עושה עם הריאוסטט? כאילו, אתה סתם זורק אותו בפנים ופותח את המארז כדי לשנות את המהירות, או שאיכשהו סידרת אותו בפאנל מקדימה או משהו?סתם מעניין אותי לדעת ;D
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אני לא רוצה לקלקל לך, אבל זה היטסינק די ישן(חצי שנה...) ד"א, אתה יודע שהעתקת התמונה(מה שעשית)לא חוקית? :lol: ;D אז יש לך הצעה מה לקנות כרגע? משהו טוב ולא רועש? תן הצעות...
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר אני לא רוצה לקלקל לך, אבל זה היטסינק די ישן(חצי שנה...) ד"א, אתה יודע שהעתקת התמונה(מה שעשית)לא חוקית? :lol: ;D רשמתי למטה שאני לא צילמתי ולקחתי מביקורות...
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר תגיד ozio, מה אתה עושה עם הריאוסטט? כאילו, אתה סתם זורק אותו בפנים ופותח את המארז כדי לשנות את המהירות, או שאיכשהו סידרת אותו בפאנל מקדימה או משהו? סתם מעניין אותי לדעת ;D שמתי כך: (גם את זה אני לא צילמתי...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.