פורסם 2002 ביולי 2123 שנים כן, כן קיבלתי את הוולקנו 7+ בין ההיטסינקים הכי מבוקשים היום אם לא הכי, מראה מפלצתי, משקל מפלצתי והכי חשוב קירור מפלצתי! הנה הריוסטט: הנה ההיטסינק: הנה המאוורר: כל הברגים למיניהם (יש שם גם מדבקה יפה לאוסף ,ושקית עם מישחה טרמית די טובה דווקא 8) ) והנה הכוסון בשלמותו: כשאני על המצב הכי חלש בריוסטט: IDLE:51 LODA:55 כשאני על המצב הבינוני בריוסטט: IDLE:49 LODA:53 כשאני על המצב הכי גבוהה בריוסטט: IDLE:48 LODA:51 סה"כ מאד אהבתי אותו, רק חבל שבמצב הבינוני והגבוהה הוא ממש ממש ממש ממש רועש! :smoke: קניתי מפנדה, עלה 145 ש"ח כל התמונות שפורסמו כאן הם מכל מיני ביקורות, לא אני צילמתי!!!
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים פשש..אתה יכול לכתוב כתבות לHWZONE. ;Dאגב, פרט קריטי, באיזה מארז הולקנו יושב וכמה מאוררים יש במארז?(טמפ לפני המעבר לולקנו.?)
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים מחבר מממ... לפני הוולקנו היה לי את המאוורר הסטנדרטי שקיבלתי עם המעבד - SPAIR 4300RPM לא משהו רציניהגעתי איתו במארז סגור ל 62 מע', מארז פתוח 55 (במנוחה)אהה שכחתי לציין, עם הוולקנו במארז פתוח אני על 45 מע'!!! (על LOW בריוסטט)אני משאר שאני יהיה על HIGH הוא יגיע ל 40 ;D
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים זה נשמע יותר מדי כמו פרסומות, תערוך את ההודעה שלך או שהת'רד ינעל.huh?אתה לא חושב שהגזמת קצת? טיפה?
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים Ghost Dogg, מה זאת הייתה התגובה הזאת?????תגיד לי, אתם המודרייטורים השתגעתם לגמרי, נכון? (אני לא רוצה להכליל, מצטער למי שזה לא נוגע לו).
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים בנאדם קנה משו חדש פירסם ומספר מה נשתנה ומתלהב קצת מה רע בזה ? שאנשים שואלים פה על דברים וממליצים זה בידיוק אותו דבר אז קצת תהיו גמישים :\ [ בקשר לפירסומת ]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.