עבור לתוכן

איזה צבע צריך כדי לצבוע כונן סידי ?

Featured Replies

פורסם

טוב שלום, לא מזמן התקנתי לי כונן צורב דיוידי במחשב והוא בצבע לבן והמארז שלי שחור וזה נראה ממש גרוע.

אני רוצה לצבוע אותו, אל תגידו לי איך לצבוע, תגידו לי איזה צבע או ספריי לקנות תודה.

אה וחפשתי בחיפוש ומצאתי איזה דיון על זה אבל לא רשום איזה צבע לקנות רשום יותר איך לצבוע...

פורסם

איזה צבע מבחינת חברה?

אממ

אם אתה מוכן לשלם 60-70 שקל לפחית אז לך על MOTIP..

אבל אם אתה לא צובע עוד דברים \ את המארז

חבל על הכסף..

בכל מקרה

שכבת פריימר + צבע "פשוט" יעשו את העבודה אני מאמין..

(יש גם את KRYLON או משהו כזה- יש אומרים שגם הם טובים, אין לי מושג כמה הם עולים)

פורסם
  • מחבר

איזה צבע מבחינת חברה?

אממ

אם אתה מוכן לשלם 60-70 שקל לפחית אז לך על MOTIP..

אבל אם אתה לא צובע עוד דברים \ את המארז

חבל על הכסף..

בכל מקרה

שכבת פריימר + צבע "פשוט" יעשו את העבודה אני מאמין..

(יש גם את KRYLON או משהו כזה- יש אומרים שגם הם טובים, אין לי מושג כמה הם עולים)

סכומים כאלה לא ממש משנים ויכול להיות שאני אצבע בהמך את המארז.. אבל תסביר קצת יותר בבקשה...

מה זה פריימר ? עוד חברה ? היא טובה ? ומז"א צבע פשוט ? ויש לכל חברה ספריי משלה ? או שיש לכל חברה כמה סוגים של ספריים אבל בלי קשר לצבעים...

אם כן איזה אתה ממליץ.. ? ותודה.. ומצטער שאני מפציץ...

פורסם

תפציץ חופשי - בשביל זה אנחנו כאן ;)

פריימר- צבע בסיס\ יסוד

עליו הצבע נתפס טוב יותר, ולא יתקלף בקלות (מומלץ לפני כל צביעה - בייחוד צביעה של מארז)

לכל חברה איכותית - יש מגוון מוצרים למגוון שימושים

צבע לחלודה

" לפלסטיק

" לפח

וכו' - פשוט תבדוק למה הצבע מיוחד

כמו כן רוב הצבעים הם תכליתיים , ומתאימים למירב חומרים

אישית- התנסתי בכמה חברות של צבעים

ואני ממליץ בחום על MOTIP +הפריימר שלהם

פשוט איכות מעולה!

הצבע איכותי, מתייבש ממש מהר

לא נזוק מהר (לא עדין..)

כמו כן הפריימר שלהם עושה עבודה נפלאה..

פורסם

אם אתה מתכוון לצבוע בשחור, אני ממליץ לך בחום על הצבע Vinyl של motip - צבע שמיועד לחלקי פלסטיק ודמוי עור ברכבים ולכן נתפס לפלסטיק באופן מעולה.

לשאר החומרים או אם אתה רוצה לצבוע בצבע אחר (בארץ משווקים רק vinyl dye שחור), כפי שציינו, עדיף להתחיל עם פריימר (בעיקרו חומר קישור - המתחבר היטב לרוב החומרים ומהווה שכבה אליה קל לצבעים הפלסטיים להתחבר) ואז לעבור לצבע הרצוי.

אני אישית לא ממליץ לחסוך כאן בכסף - כי לרוב את ההבדל בין צבע איכותי (בד"כ באזור ה-60-70 ש"ח) לצבע פחות איכותי (יש גם ב-10ש"ח) אפשר לזהות בעין (ויש לי נסיון עם רוב החברות אותן משווקים בארץ). אם אתה מעוניין תוכל לקנות פחית או שתיים מכמה חברות ולנסות.

אם זוהי הצביעה הראשונה שלך, אני ממליץ לך לרכוש פחית אחת של צבע פחות איכותי ולהתאמן איתה על פיסת מתכת/פלסטיק - ע"מ להתרגל למרחק ודפוס הריסוס המומלצים.

יש קישור למדריכים וטיפים בסטיקי ה-FAQ שבראש הפורום, בנושא הצביעה, אתה מוזמן גם להעיף שם מבט...

והכי חשוב - בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם עזרתם לי מאוד... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים