פורסם 2005 ביוני 820 שנים חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרהאני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיהאז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנהככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05:
פורסם 2005 ביוני 820 שנים חסר חנויות אחרות שעובדות עם מארזים כאלה?ואם לא של Chieftech אז של SuperTalent
פורסם 2005 ביוני 820 שנים כללית לא מומלץ בכלל להזמין מארזים מחו"ל בגלל המשקל הכבד שלהם שמיקר את עלות המשלוח לסכומים ממש לא יפיםאני ממליץ לך לחפש כבר מארז אחר שנמצא בארץ
פורסם 2005 ביוני 820 שנים ד"א החנות שאתה רוצה להזמין ממנה לא שולחת לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי מחוץ לארה"ב
פורסם 2005 ביוני 820 שנים ואולי חשבת כמה יעלה משלוח לארץ של מארז כזה, לי יש כזה והוא שוקל כמו בית קטן - המשלוח שלו יכול לעלות משהו כמו 100$
פורסם 2005 ביוני 820 שנים חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרהאני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיהאז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנהככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05: אני רציתי להזמין את המארז הזה לפני שנה - הוא לא היה במלאי באף חנות, שלחתי מייל לCHIEFTEC והם אמרו לי שהמארז לא יגיע לארץ יותר או משהו כזה.אוקצור מציע לך לשלוח להם מייל לברר מה קורה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים ואולי חשבת כמה יעלה משלוח לארץ של מארז כזה, לי יש כזה והוא שוקל כמו בית קטן - המשלוח שלו יכול לעלות משהו כמו 100$אמרתי את זה כבר מקודם !!!כללית לא מומלץ בכלל להזמין מארזים מחו"ל בגלל המשקל הכבד שלהם שמיקר את עלות המשלוח לסכומים ממש לא יפיםאני ממליץ לך לחפש כבר מארז אחר שנמצא בארץ
פורסם 2005 ביוני 820 שנים חברה אולי זאת טובה קצת גדולה אבל אני ממש צריך עזרהאני רוצה להזמין מארז מסוים מהחנות n......g.com הבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי שאפשר להזמין איתו מחו"ל ואני מבקש ככה אם מישהו עושה הזמנה מהחנות או מחנות אחרת שיש בה את המארז הזהhttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_180&products_id=480ולפני שאתם שואלים למה אני לא מזמין אותו מזיגזג יש להם איזה בעיה אז אי אפשר ואלוהים יודע מתי יהיהאז אני שואל ככה אם מישהו מזמין משהו מחנות מחו"ל שיש בה את המארז הזה (לא חשוב הצבע) אז אם הוא יכול ל"דחוף" אותי בהזמנהככה על הדרך התחייבות שלי לפני שהוא מזמין שיודיע לי אני יגיע עד לביתו וישלם לו את מלוא הסכום :s05: דבר ראשון אחי זה לא שווה ביכלל להביאה אותו לארץ מבחינה כספיתאם תוכל ביכלל,לא חסר חברות אחרות חוץ מCHIEFTEC ,למשל THERMALTAKE או COMPUCASE
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר זהו אז יש מלא מארזים בסיגנון והחלטתי לעצמי שאני רוצה את הכי גדול ואני מדגיש הכי גדול בתקציב נורמלי לא 1000 שקל אלה גג 600 (בלי ספק) אבל עוד לא מצאתי בחנות בארץ מארז שהוא כמו הציפטק בגובה 67 ס"מ!!! כולם 50 וקצת וגם אלה של ה50 וקצת עולים כמו שתי ציפטק
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני מוכן לעזור לך, בשמחה - אבל רק המשלוח של הדבר הזה צפוי לעלות לך מעל 100 דולר, כאשר צריך גם לקחת בחשבון מכס.לא משתלם בעליל.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר אז זה לא ישתלם לי בכלל לפי מה שאתה אומר טובב במקום לפתוח תרד חדש אני ישאל פהאולי מישהו מכיר איזה מארז גדול הכי גדול כמו הציפטק בגובהה של 67 סמ או משהו בסגנוןאו כמה שיותר קרוב לנתונים האלה?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים לי יש מארז כזה ואני לא בדיוק מרוצה ממנו למרות שיש המון מרחב במארז תחשוב לפני שאתה קונה למה אתה צריך אותו - תחשוב טוב ותקנה בסוף איזה מארז ממוצע יפה ולא כזה גדול שאי אפשר להזיז בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.