עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לבונדו ולבניית מארזים...

Featured Replies

פורסם

א. באיזה כמות בונדו נמכר ומה המחיר שלו?

ב. כשהוא מתקשה האם הוא חזק מספיק בשביל לבנות מארז מבוסס בונדו (בסיס אלומיניום אבל בעיקרון בונדו)

ג. האם הוא כבד יחסית?

אם אני אבנה מארז שלם ש-75% ממנו הוא בונדו, 20% פרספקס ו-5% אלומיניום (רק שלדה) הוא יהיה כבד מדי?

פורסם

1. החומר מילוי (filler) של בונדו עולה בסביבות ה50 שקל לפחית 800 גרם.

2. במקור בונדו נועד לעבודת פחחות רכב, זהו חומר מילוי של חורי קטנים ועיקומים בפח, הוא בהחלט חזקה בשביל למלאות אזרים מסוימים, וולעצב בצורת שונות, אבל לבנות מארז מבונדו זה כמו לבנות מארז מבטון, החומר גם ככה כבד מאוד, אז תצתרך לבנות את השילדה והלוחות התומכים מחומרים מסיבים יותר שיחזיקות במעמסה של הבונדו.

אין מצב בעולם לבנות מארז ש75% ממנו זה בונדו, אלה עם כן אתה מפסל פסל מבונדו והתחתית זה הפרספקט.

פורסם

אבל הוא יכול לעשות משהו אחר שקפץ לי עכשיו לראש

(הרעיון לקוח מתוכנית של שיפורי מכוניות באם טי וי...)

אתה יכול ללכת לנגר ולהכין תיבה מעץ (לא דיקט...) ואז לצפות בבונדו (לא הרבה מהחומר רק לעשות שכבה שתסתיר תעץ)

ואם עשית הרבה אז תשייף במוסכים לשיפורי מכוניות בונים ככה תיבות לרמקולים וזה יוצא יפה מאוד

אם יש לך תכסף לעבוד עם כל החומרים (כי ניראה לי שעלות של תיבה בהזמנה זה יקר...)והכובד לא יפריע לך אז לך על זה

אבל תחשוב טוטב כי זה רציני לעשות כזה דבר אסור לחפף

בהצלחה

פורסם

פרוייקט "DARK CRYSTAL " של פילוקס נעשה ככה פחות או יותר אם אני לא טועה

יצא ממש יפה!

באמת לא כדאי לבנות מארז מבונדו - הוא לא נועד לזה

בכל מקרה - בהצלחה ותעדכן אותנו!

פורסם

אתה יכול ללכת לנגר ולהכין תיבה מעץ (לא דיקט...) ואז לצפות בבונדו (לא הרבה מהחומר רק לעשות שכבה שתסתיר תעץ)

יש חומר שנקרא שפכטל עץ, הוא מתאים במיוחד לשימוש הזה. הרבה יותר זול מבונדו, ויותר הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים