עבור לתוכן

איך בעלי מסך דק מסתדרים עם הרקעים?

Featured Replies

פורסם

אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה..

למישהו יש שיטה נורמלית?

פורסם

אתה באמת פתחת דיון בשביל זה? ואתה באמת מבזבז על זה שעות? אף פעם לא הבנתי למה אנשים טורחים לבזבז יותר מדקה על wallpaper... הרי כשאתה עושה משהו אתה לא רואה אותו וכשאתה לא עושה כלום, אין לך סיבה לשבת מול המחשב... זו הסיבה שאני עובד עם רקע שחור ובלי שומר מסך (חוץ מה-default של XP).

ולא הבנתי מה הבעיה... או שתחתוך את התמונה בהתאם או שתשים אותה בלי מתיחה או tile ואז תראה קצת שוליים שחורים...

פורסם
  • מחבר

;D ששששששש.... 4 לפחות בוקר.. זה או זה או לראות "עדן לנצח"...

אני אתעלם באלגנטיות ואחכה תשובה נורמלית :smile1:

פורסם

:lol:

אבל הוא צודק..

או שתחתוך את התמונה בהתאם או שתשים אותה בלי מתיחה או tile ואז תראה קצת שוליים שחורים...
פורסם

או שתוריד מאתר שנותן גם רזולוציה של LCD

פורסם
  • מחבר

להתחיל לחתוך זה מלא עבודה ובגלל זה לוקח לי הרבה זמן, אם היו מספיק רקעים ברזולוציה הזאת לא הייתי צריך לשאול

אבל חפיף שטויות, הגעתי למסקנה שאם אני שם את הסרגל של הוינדוס ב2 שורות אז לא שמים לב שהרקע על 960 ;D ;D ;D

פורסם

או שתוריד מאתר שנותן גם רזולוציה של LCD

זה קצת בעיה להשיג רקעים ברזולציה של 1280x1024 שלא נמתחו מרזולוציות יותר נמוכות ועדיין מוצאים חן בעינייך

אבל עזבו את זה איך אתם מנקים את המסך ???????????????

פורסם

תנסה לשים רקע כחול(על כל המסך), ותראה איך הכחול למעלה ולמטה שונים. זה פשוט מגעיל ככה.

פורסם

זו אחת הבעיות של מסכי LCD ... יש להם פלורסנט אחד שממוקם למטה או למעלה מה שגורם לכך שחלק אחד מואר יותר מהשני מה שגורם לגוונים שונים

פורסם
  • מחבר

תנסה לשים רקע כחול(על כל המסך), ותראה איך הכחול למעלה ולמטה שונים. זה פשוט מגעיל ככה.

ולמה זה קשור לתארד הזה? לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה...

אני לא בטוח אם זה קשור לפלורסנט שממוקם למעלה ולמטה, או לזווית צפויה כמו שאתה מסתכל מהצדדים אתה תראה גוונים שונים...

פורסם

שיקח תמונות שבהירות יותר למעלה(או שיבהיר אותן בעצמו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים