פורסם 2005 ביוני 820 שנים אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה..למישהו יש שיטה נורמלית?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אתה באמת פתחת דיון בשביל זה? ואתה באמת מבזבז על זה שעות? אף פעם לא הבנתי למה אנשים טורחים לבזבז יותר מדקה על wallpaper... הרי כשאתה עושה משהו אתה לא רואה אותו וכשאתה לא עושה כלום, אין לך סיבה לשבת מול המחשב... זו הסיבה שאני עובד עם רקע שחור ובלי שומר מסך (חוץ מה-default של XP).ולא הבנתי מה הבעיה... או שתחתוך את התמונה בהתאם או שתשים אותה בלי מתיחה או tile ואז תראה קצת שוליים שחורים...
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר ;D ששששששש.... 4 לפחות בוקר.. זה או זה או לראות "עדן לנצח"... אני אתעלם באלגנטיות ואחכה תשובה נורמלית
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אבל הוא צודק.. או שתחתוך את התמונה בהתאם או שתשים אותה בלי מתיחה או tile ואז תראה קצת שוליים שחורים...
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר להתחיל לחתוך זה מלא עבודה ובגלל זה לוקח לי הרבה זמן, אם היו מספיק רקעים ברזולוציה הזאת לא הייתי צריך לשאולאבל חפיף שטויות, הגעתי למסקנה שאם אני שם את הסרגל של הוינדוס ב2 שורות אז לא שמים לב שהרקע על 960 ;D ;D ;D
פורסם 2005 ביוני 820 שנים או שתוריד מאתר שנותן גם רזולוציה של LCDזה קצת בעיה להשיג רקעים ברזולציה של 1280x1024 שלא נמתחו מרזולוציות יותר נמוכות ועדיין מוצאים חן בעינייךאבל עזבו את זה איך אתם מנקים את המסך ???????????????
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר הוא לא ממש התלכלך לי (בלי עין הרע), כל מקרה נראה לי שזה הכי טוב:http://www.officedepot.co.il/(lfrc32ifvfj1hk45uyq0uqym)/catalogFamily.aspx?ID=375793&CID=100
פורסם 2005 ביוני 820 שנים תנסה לשים רקע כחול(על כל המסך), ותראה איך הכחול למעלה ולמטה שונים. זה פשוט מגעיל ככה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים זו אחת הבעיות של מסכי LCD ... יש להם פלורסנט אחד שממוקם למטה או למעלה מה שגורם לכך שחלק אחד מואר יותר מהשני מה שגורם לגוונים שונים
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר תנסה לשים רקע כחול(על כל המסך), ותראה איך הכחול למעלה ולמטה שונים. זה פשוט מגעיל ככה.ולמה זה קשור לתארד הזה? לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה...אני לא בטוח אם זה קשור לפלורסנט שממוקם למעלה ולמטה, או לזווית צפויה כמו שאתה מסתכל מהצדדים אתה תראה גוונים שונים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.