עבור לתוכן

טרקטורון DS650 ומתחריו

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה:

אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים

למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד

OK עכשיו לנושא שלנו :)

היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650.

התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול)

יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל התקציב שלי שהוא 30 אלף.. אפשר להביא DVX במחיר הזה אבל ישן יחסית ולא נראה לי משהו יותר מדי אמין.. אין לי כסף למוסך כל שני וחמישי :P

למישהו פה יש ניסיון עם הDS650? מה דעתכם עליו? אני רוכב פרירייד חובב ותמיד היתה לי שליטה טובה לכל הדברים האלה.

מה אתם אומרים, ללכת על הDS או משהו אחר?

פורסם

אחי מנסיון בתור אחד מבעליו של DS650

לשעבר ופרדיטור בהווה אחי טרקטורון (DS650) חייתי ביותר סגירות מטורפות(120+)

מבחינת תחזוקה הוא אחלה כמו כול הבומבריידר הפרדיטור חייה בפתיחות סגירות הוא פחות מהDS

הדי אס הרבה יותר כבד מהארטיקט ולכן קשה קצת להשתלט עליו לעומת הארטיקט

ולפי דעתי אם אתה חדש בקטע אז חבל לך לקנות טרקטורון כמו הדי אס כי אם תשתולל איתו וכו (בלי רוורס)

לפי דעתי הארטיקט זאת הפשרה הכי מוצלחת לך והכי טובה (לחבר שלי יש אחד והוא מרוצה)

פורסם
  • מחבר

לא מעניין אותי יותר מדי פתיחות.. אני רוצה טרקטורון שאני יוכל להנות ממנו כמו שצריך

הDS יותר זול מהDVX וגם יש מוסך קרוב לבית (נווה ימין-טריפ)

פורסם

צרות של עשירים

תקנה אוטו וזהו ....

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה:

אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים

למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד

חשבתי ממש הרבה על איך להגיד את זה יותר ברור.. לא הצלחתי.

מה לא ברור?

פורסם

ההורים לא מרשים ווספה אבל מוכנים לקנות טרקטורון?

רק שתידע שבמהירויות גבוהות כול הטרקטורוני ספורט האלה הופכים למכונות הרג לא יציבות בגרוש! כול קטנוע/אופוע/ווספה אפילו פוקס עדיף עליהם מהבחינה של בטיחות ושליטה.

חבל לי פשוט לקרוא עלייך בעיתון תאמין לי רק השבוע היו שתי תאונות של הכלים המחורבנים האלה ליד הבית שלי אלו כלים לשטח ולאנשים מנוסים לא לילדים בני 16 שחושבים שהם יודעים לנהוג, כי כשתיקח סיבוב במהירות גבוהה אתה תראה איך אתה תעוף.

תשכנע את ההורים לקנות לך אופנוע או שתחכה למכונית אני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע אבל עדיין.

פורסם

DS650 יותר זול מ- DVX? תעשה לי טובה.

פורסם

נתחיל מזה ששלושת הטרקטורונים שציינת פה עולים יותר מ30 אלף, לא אומר שאי אפשר להשיג, אבל אם כבר, תשיג עוד ותשקיע ותחייה בראש שקט.

דבר שני, DVX לא יכול לקבל רישיון כביש אם אתה מתכנן על זה

פרדייטור וDS650 יכולים.

אני בשבילך, בתור מתחיל הייתי בכלל ממליץ לך על איזה סקרמבלר 500, שנתון נורמאלי שנכנס בתקציב

נחשב לטרקטורון בין האמינים שקיימים, ידידותי למתחילים, ונחשב לטרקטורון הכי טוב מבחינת מחיר-מה שאתה מקבל תמורת המחיר.

עוד פיתרון הוא לקנות HONDA EX300 משנתונים ישנים (94-96, אולי תשיג 97) טרקטורון מעולה, אומנם לא חזק כמו הDS או הפרדייטור (אגב נסעתי על שלושתם) אבל תאמין לי שלא צריך יותר מזה, הוא חמוד מאוד, יכול לקבל רישיון כביש, ועולה בסיבות ה12-20K

אל תשכח להכניס לתקציב ביטוח, טסט, קסדה(לא ב200 שקל, תעשה לעצמך טובה ותשמור על הראש שלך ותוציא מינימום של 500-600 שקל על קסדה, וגם זה המינימום), מעיל יעודי, כפפות שטח - שני אלה חובה. חגורת גב ומגפיים, לא חובה, אבל מומלץ מאוד.

בכל מקרה לפי דעתי כדאי ללכת על ההונדה, ישאר מספיק כסף לביטוח קשת התהפכות אם צריך ציוד מגן יישור קו טסט וכל המסביב, ואפילו עודף לדלק.

פורסם
  • מחבר

סקרמבלר באמת טרקטורון חמוד, יש אותו לחבר שלי ונסעתי עליו פה ושם והוא מהנה וכייפי

אבל אני רוצה משהו ידני.. אני הולך לטייל על הטרקטורון הזה אבל לא בפרעות, עם חבר עם תום קאר אז נצתרך לסוע בקצב שלו.. ולהגיע לבית ספר (רק דרך השדות).

רישיון כביש לא הכי חשוב לי אבל נחמד אם יהיה.. אבל אני לא שולל את הDVX בגלל שאי אפשר לסוע איתו לכביש.

בקשר להונדה.. לא יודע, אני איש גדול יחסית (מטר תשעים, 90 קילו) וצריך להתחשב בזה, ההונדה יסחוב אותי כמו שצריך?

נראה לי פה הDS יהיה הכי טוב כי הוא הכי חזק.. לא ככה? ויש הבדלים קריטים בין הDSX באחה לDS הרגיל? הבאחה שווה את ההפרש במחיר?

פורסם

DS650 באחה - סתם צבוע יפה בכתום מגני כידון (ידיים) בולמים עטופים בשרוול,גנטים אלומיניום מגן אלומניום מקדימה תאורת הלוגן (2 פנסים קטנים) ומד סלד

DS650 באחה X - כולל את כול התוספות של הבאחה (למעלה) מגני רגליים מגן מנוע ושלדה מושב ספורטיבי ובולמי גז מקדימה

שווה תתוספת לא חושב שיקול שלך :xyxthumbs:

פורסם

כבר אין BAJA יש רק DS רגיל שהוא אדום כולו ויש DSX שהוא שחור עם כתום שהוא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני יעדכן עוד חודש-שלושה שבועות שאני יסיים את הרישיון ויקח סיבוב על כל אחד מהטרקוטונים שאני חושב עלייהם ויחליט מה לקחת

אני הכי רוצה את הDS או את הארטיקט DVX.. הפרדטור יקר לי מדי

ואיך ההונדה EX 300?

פורסם

הEX הוא אחד הטובים לשנתונים שלו לפי דעתי

אבל למה סתם לז... תמוח שתסיים אם הרשיון לך תעשה סיבוב תראה עם מי אתה הכי מסתדר מבחינת כסף נהיגה וכו

ותקנה כולם טובים :xyxthumbs:

פורסם

DVX חיה, קל וחזק בטירוף!

בכל לחיצה על הגז לא משנה באיזה הילוך אתה 2 גלגלים קדמיים באוויר.

זה ממש לא טרקטורון למתחילים, זה טרקטורון למישהו שיודע מה הוא עושה ויש לו ניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים