פורסם 2002 בינואר 223 שנים יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת casחוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר
פורסם 2002 בינואר 223 שנים אני לא מבין אותך. הסכנה באוברקלוק במקרה שלך היא הרבה יותר גדולה מהתועלת שאפשר להפיק מה30 מה"צ הנוספים פה. אז מה הטעם ? מילא, תוספת של 100, או 200 ... אבל 30 ?! אני בלי אוברקלוק, והתוכנה MBM5 מראה לי מהירות מעבד של 1448. אז? אני באוברקלוק ? כל השינויים הקטנים האלה הם בגדר סטייה מותרת של רכיב השעון במחשב.
פורסם 2002 בינואר 223 שנים מחבר האוברקלוק למעבד זה לא מה שבאמת חשוב לי...יותר בגדר של מעניין לדעתמה שאני צריך זה ההגדרות זיכרון הכי טובות שאני יכול לעשות
פורסם 2002 בינואר 223 שנים יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת casחוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דברמבחנית CAS?פשוט תגדיר אותו ל2 בBIOS.אם אתה רוצה לעשות Tweaking להגדרות של הזכרון, זה כבר דבר אחר.
פורסם 2002 בינואר 223 שנים יש לי זיכרון ddr basic 2100 ushkin ולוח אם asus a7v-266 רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את הגדות הזיכרון על המקיסימום מבחינת cas חוצמזה יש לי מעבד אתלון 1.4 ורציתי לדעת עד כמה אני יכול למתוח אותו עם המעבד הסטנדרטי שלו (spire) עכשיו הוא רץ על 1430 והטמפרטורה שלו אותו דבר מבחנית CAS? פשוט תגדיר אותו ל2 בBIOS. אם אתה רוצה לעשות Tweaking להגדרות של הזכרון, זה כבר דבר אחר. רוצים מאוד...
פורסם 2002 בינואר 423 שנים מחבר בדיוק.....tweaking לזיכרון..ואם אתה ממש נחמד תוכל אולי גם לפרסם תמונה של הביוס כדאי שאני פשוט יוכל להעתיק את זה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.