עבור לתוכן

קניה ב-Compu-Amrica.com, לא תומך בכרטיס אשראי ישראלי

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת}

תודה לעוזרים

Compu-Amrica.com

עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.

פורסם

חבר שלי רוצה ליקנות משם ipod והוא מתלבט אם ליקנות משם. עם מישהו יודע תוך כמה זמן זה מגיע אז שיכתוב פה{כי זה מה שהוא רוצה לדעת}

תודה לעוזרים

פורסם
חבר שלי רוצה ליקנות משם ipod והוא מתלבט אם ליקנות משם. עם מישהו יודע תוך כמה זמן זה מגיע אז שיכתוב פה{כי זה מה שהוא רוצה לדעת}

תודה לעוזרים

בואנה בנאדם אתה חייב לעשות משהו עם שגיאות הכתיב שלך ??? תתחיל ללמוד חזק יותר בשיעורי לשון או משהו?

בקשר ל CompUSA זה תלוי לאן אתה רוצה לשלוח, איזה סוג משלוח וכו....

אם זה לשלוח לארץ אין לי מושג וזה מאד תלוי בסוג המשלוח. אם זה לכתובת בארה"ב אז במשלוח הרגיל שלהם זה לוקח בערך 1 יום לקבל את התשלום ו 2-3 ימים להעביר את החבילה בכבישים. יש להם גם משלוח מהיר של יום אחד בדרכים אבל הוא עולה יותר.

פורסם
  • מחבר
בואנה בנאדם אתה חייב לעשות משהו עם שגיאות הכתיב שלך   תתחיל ללמוד חזק יותר בשיעורי לשון או משהו?

בקשר ל CompUSA זה תלוי לאן אתה רוצה לשלוח, איזה סוג משלוח וכו....

אם זה לשלוח לארץ אין לי מושג וזה מאד תלוי בסוג המשלוח. אם זה לכתובת בארה"ב אז במשלוח הרגיל שלהם זה לוקח בערך  1 יום לקבל את התשלום ו 2-3 ימים להעביר את החבילה בכבישים. יש להם גם משלוח מהיר של יום אחד בדרכים אבל הוא עולה יותר.

אחי אני דיסלקט אני אובד אל זה שעות נוספות{שיעורי לשון}אז סליחה עם אני אושה שגיעות כתיב.

הזמנתי ipod 40 GB photo משם ואחרי 3 ימים הם צילצלו עלי ואמרו שהם לו מחבדים קרטיס אשראי ישראלי ושההזמנה מבותלת.

למישו יש אתר מאובתח שמוחר ipod 40 GB photo\ipod 40 GB ותומך בקרטיס אשראי ישראלי?

מי שיודעה משו על אתר כזה אז שיכתוב פה.

תודה לעוזרים.

פורסם

:o :o

כמה שגיאות כתיב!

תקשיב

תראה מה תעשה תכתוב את ההודעות שלך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד לאט.

על כל מילה שב שעה עם מילון

כי להרכיב משפט איך שהוא אתה יודע

אבל המילים במשפט קטסטרופה!

ובקשר להודעה שלך

נסה למצוא חנות אחרת וזהו.

פורסם

OMFG חתיכת אדיוט מטומטם, הבן אדם כתב לך שהוא דיסלקט מה אתה רוצה מהחיים שלו?

היה נעים לך אם היו יורדים עליך בלי סוף אם היית דיסלקט?

פורסם

אני מכיר שתי חנויות Amazon שמקבלת כרטיסי אשראי ישראלים בלי בעיה ו bhphotovideo חנות של דתיים מניו-יורק שמקבלת כרטיסי אשראי ישראלים רק אחרי שאתה שולח להם במייל תמונה של כרטיס האשראי שלך כדי לדעת שהפרטים לא מזוייפים.

תנסה לבדוק מחירים:

בהצלחה בשיעורי הלשון ;)

פורסם
  • מחבר

קודם כל, Darth Revan, תודה שאתה מבין אותי. :)

WhiteLen, גם לך תודה. :)

השאלה שלי היא כזאת: אם אני מזמין מ-amazon אייפוד ומשלם משלוח רגיל תוך כמה זמן הוא יגיע?

השאלה הזאת היא רלוונטית מאוד מפני שעוד שבועיים ומשהו מישהו שאני מכיר טס לארה"ב ויכול להביא לי משם.

בבקשה, אם מישהו יכול להגיד לי תוך כמה זמן זה מגיע בערך, כי אני כבר מת  למכשיר הזה{אתם לא יודעים כמה}.

אז ככה שזה ממש חשוב תוך כמה זמן זה מגיע.

תודה לעוזרים.

פורסם

אולי הבעיה שהכרטיס שלך הוא לא בינלאומי יש ויזות בינלאומית וככה גם דיינרס שאיתם אפשר להישתמש בכל העולם ולקנות איתם בכל העולם...

זה מהתקופה שהיה לאבא שלי מצב חחח אז היה לו את כולם :'( :'( :'(

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בזה ממש, האם מישהו מוכן להסביר לי מה זה דיינרס?

יש מצב כזה שעם הכרטיס שלי אני יכול לקנות בחו"ל? כי שמעתי שיש

כל מיני קומבינות של אתר וירטואלי בחו"ל וכאלה.

תודה לעוזרים.

פורסם

TommyW מה הקשר לדיינרס?

כל מה שצריך זה כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי או כרטיס אמריקאי שאיתו אפשר כמובן לקנות בלי בעיה בכל חנות אמריקאית.

מכיוון שאני מניח שאין לך כרטיס אמריקאי ;D ( ודיינרס זה לא כרטיס אמריקאי זה כרטיס ישראלי, זה כמו להגיד שיש ויזה בארץ ויש ויזה בחו"ל אז הם אותו כרטיס... אז זהו שלא כל כרטיס שמונפק בארץ זה כרטיס ישראלי )

yovav hashovav אם יש לך כתובת משלוח בארה"ב ויש לך שבועיים לפני שהחבר שלך מגיע לשם אז לדעתי זה מספיק זמן אבל אל תחכה שלך תזמין עכשיו! משלוח לכתובת בארה"ב לדעתי יכולה לקחת עד 5 ימי עסקים כלומר 5 ימים לא כולל שבת ראשון וחגים אמריקאים ( או יהודים אם זה דרך bhphotovideo )

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע שבאמת אמזון תומכים בכרטיס אשראי ישראלי?! הרי הם מובילים אותך לאתרים אחרים אז איך אז הגיוני?

מישהו יכול לסדר לי לינק ישיר ל Ipod 60 gb photo ושיהיה באמזון כמובן.

האם אמזון שולחים בכלל לישראל? יש עדים שיכולים להוכיח זאת?

תודה לעוזרים

זה לא אני כותב, אני מכתיב למישהו והוא כותב.

פורסם

יואב השובב -

היי

לדעתי אתה עובד עלינו בעניין הדיסלקציה אבל אם לא - סבבה - לכל  אחד יש בעיות (ואני מדבר מנסיון....)

אני רכשתי המון פעמים ובסכומים נכבדים (קניה אחת הייתה בסך 2000 דולר) בכרטיס אשראי לא בינלאומי ולא הייתה בעייה -

אולם ישנן חנויות שאינן מוכרות אל מחוץ לארה"ב וקנדה.

נסה: www.outpost.com

או www.bjphoto.com - מומלץ בחום ואתה גם תקבל מהם בדואר את הקטלוג שלהם (קיבלתי השבוע) בצבע !

אמזון לא מוכרת כל דבר לחו"ל - אולם חלק כן. לדעתי את המכשיר שאתה מעוניין בו - לא.

שים לב שאם החברה ביקשה אישור לקנייה - בין אם קיבלה או לא - ייקח שבוע עד שהוא נמחק מהמחשב של החברה בארץ - אז אל תעשה את זה יותר מדי - אחרת תתעכב ההזמנה.

מ נ ס י ו ן !!!

ניר

פורסם
  • מחבר

outpost.com מוחרים לקרטיסים ישראלים?

ושולחים לארץ?

פורסם

לפחות לפני 3 שנים הם מכרו - אני אז הזמנתי כרטיס קול של קריאטיב.

ד"א - לא עדיף לך לרכוש בארץ ?

לקחת בחשבון מסים ?

ניר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים