עבור לתוכן

זוכרים שחילקו משקפי שמש במתנה ? -עכשיו הגיע תורם של השעונים

Featured Replies

פורסם

נשמע לי חשוד משהו.

צריך להתקשר ולראות.

אני באופן אישי לא שמעתי אף פעם על החברה הזאת. (וגם האתר נראה חובבני מאוד)

זה נשמע לי כמו איזה "מבצע" מהחוברות זבל האלה של ויזה שמוכרים לך חתיכת דרק במחיר מופקע.

פורסם

משלוח 40 ש"ח...

פורסם

הקמפיין שהיה בקיץ הקודם, עם משקפי השמש, היה דווקא חביב מאוד ואני יכול להעיד על כך בתור אחד שאכן קיבל זוג משקפי שמש (איכות סבירה) תמורת 35 ש"ח, כך שבהחלט אפשר לסמוך עליהם גם עם הקמפיין הזה..

פורסם

רק שהשנה אין להם כזה מבחן של שעונים בניגוד לשנה שעברה שהיו מלא משקפי שמש..

אני לא מצאתי כאן משהו שמצא חן בעיני..

פורסם

החברה מצוינת, השירות מצוין, חוץ מזה שקצת עיצבן שהם הורידו ישר את התשלום מהכרטיס, אבל חפיף.

המשקפיים מצוינות ובאיכות יותר טובה מסבירה, מחזיקות כבר עוד מעט שנה בשימוש יומיומי.

נראה לי השנה אני קונה אפילו עוד זוג.

בכל אופן - אפשר לסמוך עליהם. תבדקות את הת'רד בארכיון של הקיץ שעבר (אם הוא לא נמחק כבר) ותראו את התוצאות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שזה לא נחשב הקפצה. אל תמחקו בבקשה

הגיעו השעונים.

אבא שלי ראה את זה באיזה אימייל ששלחו לו אז החליט להזמין לעצמו אחד. וחשבתי שאם כבר יש את דמי המשלוח, אז למה לא? החלטתי להזמין גם לעצמי אחד רק שאז גיליתי שדמי המשלוח הם לכל שעון שזה דבר מוזר בפני עצמו-הרי דמי משלוח, הם שמים הכל בקופסא אחת ושולחים, למה דמי המשלוח מוכפלים בשביל שני שעונים???

מוזר

לא משנה, עדיין הזמנתי

אחרי שבוע וחצי (היום) השעונים הגיעו. איכות סבירה. אני לא אהבתי את מה שאבא שלי הזמין אבל את שלי דווקא דיי אהבתי....

של אבא שלי:

p6270001medium0zy.jpg

p6270002medium1qu.jpg

p6270004medium5cv.jpg

p6270005medium7cr.jpg

שלי :) :

p6270008medium0sj.jpg

p6270009medium7eo.jpg

p6270010medium1ur.jpg

פורסם

שעונים נחמדים,

אגב תשתדל לא לזוז כשאתה מצלם..

פורסם

קשה! אין לי חצובה, שכחתי לא לנשום(שגם זה לא עוזר במיוחד) וגם אין אצלי אפשרות לקבוע מהירות תריס וצמצם....

פורסם

מה, אפחד אחר לא קנה?

פורסם

תפעיל פלאש זה יקפיא את האובייקט

פורסם

זה נחמד אבל מי רוצה להסתובב עם שעון שכל העולם יודע שהוא קנה ב-40 שקל?

פורסם

צודק אחי, שכחתי :) זה מוריד את מהירות התריס :) אבל.. אממממ קצת חבל להשתמש בפלאש ביום... הבטריות... :-\

ולא בטוח שהוא נקנה ב40.. כשיגמר המלאי, אז יגמר המבצע ואז במלאי הבא זה כבר ילך לפי המחרים שכתובים שם עם קו אלכסוני עליהם..(340) ואז יהיה שווה.. אבל אני עכשיו צריך ללכת לאיזה "שען" או משהו כזה כדי לקצר את הרצועה של השעון.. גדולה עלי....

פורסם

אני מקווה שזה לא נחשב הקפצה. אל תמחקו בבקשה

הגיעו השעונים.

אבא שלי ראה את זה באיזה אימייל ששלחו לו אז החליט להזמין לעצמו אחד. וחשבתי שאם כבר יש את דמי המשלוח, אז למה לא? החלטתי להזמין גם לעצמי אחד רק שאז גיליתי שדמי המשלוח הם לכל שעון שזה דבר מוזר בפני עצמו-הרי דמי משלוח, הם שמים הכל בקופסא אחת ושולחים, למה דמי המשלוח מוכפלים בשביל שני שעונים???

מוזר

הם מרווחים מהמשלוח (40), השעון עולה פחות מ20.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים