עבור לתוכן

אלוהים ישמור! הבנק התחרפן?!

Featured Replies

פורסם

נחמד

פורסם
  • מחבר

סה"כ, עושים את זה הרבה. וידעתי שיש לי את הקופות האלה.

זה כסף שחסכו לי עם השנים, בין אם זה בר-מצווה או הפקדות שגדלו עם הריבית מידי פעם שזה היה סגור בקופה.

או בקרן, לא מבין בשטויות האלה.

סה"כ גם לאחים שלי יש את זה, ועם זה הם לומדים / מתכוונים ללמוד באוניברסיטה וכו'..

אח שלי אומנם הוציא תואר ראשון, אבל זה היה במסגרת העתודה וזה הצבא ממן אם אני לא טועה.

אבל תואר שני הוא מתכוון לעשות עכשיו, ובזכות הכסף הזה הוא יכול.

אחותי מתכוונת ללכת ללמוד תקשורת ועושה קורס ברמנים עכשיו (שגעונות שלה..) אז גם מהכסף הזה

היא משתמשת ללימודים וכו'..

זאת המטרה שלו סה"כ. :P

פורסם

אני מכריז על הדיון הזה רשמית כלא מעניין עכשיו... שום דבר פליל לא קורה.. :(

פורסם

קופות גמל לא טוב... זה הרבה כסף, עדיף שאתה ואבא שלך תלכו ליועץ השקעות בבנק ותכניסו את הכל לאיזה קרן סולידית טובה...

פורסם

תוכנית חיסכון הכי טובה היא להשקיע במניה שאתה יודע שהיא ב 100% תעלה... אבל זה בכלל לא קשור לדיון.

אני מציע לסגור את הדיון הזה הוא לא מגיע לשום מקום.

פורסם

אז שאני אבין, הדבר הראשון שעשית אחרי שגילית את זה זה ללכת לפורום, במקום לשאול את ההורים שלך אם הם יודעים על מה העניין?

::)

פורסם

אז שאני אבין, הדבר הראשון שעשית אחרי שגילית את זה זה ללכת לפורום, במקום לשאול את ההורים שלך אם הם יודעים על מה העניין?

חח זה עצוב אתה יודע?

פורסם

לך לבנק ותבדוק שם מה היתרה שלך.

פורסם

אני לא מבין? אבא שלך לא מידע אותך שהוא שובר קופת חיסכון? :s05:

מוזר מאוד. :screwy:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הייתי בשוק טוטלי, לא יכולתי לזוז, חכיתי לטלפון מאבא שלי.

דבר שני לא הכי לקחתי קשה, כי הרבה פעמים הבנק עושה רישומים מפגרים של ולפעמים גם שוכח לעשות רישומים של חיובים.

אבל אחרי כמה ימים הכל מתעדכן לפי האמת ולפי מה שבאמת הלך.

סה"כ מה שראיתי הוא רישום, אבל אם אבא שלי מכניס את זה לקופת גמל שהוא יפתח לי בעוד יומיים נניח.

הרישום בנתיים יהפוך להיות מצב חשבון ובאמת היתרה שלי תיהיה ל75 אלף לכמה ימים ;D.

אני חושב שמצינו את נושא התארד, ואבקש לנעול.

תודה,

רן. ;)

פורסם

אתה עוד יכול לנצל את זה

כל עוד יש לך סכום כזה בחשבון, תנסה להוציא כ. אשראי יותר גבוה (אני לא יודע אם זה מספיק לפלטינה, או גולד, או whatever), מהסוג שאפשר רק אם יש לך בחשבון מספיק כסף כדי לגבות אותו...

בכלל, יש הרבה דברים שהבנק מציע רק למי שמחזיק אצלו סכומים גדולים... תנסה לבדוק למה אתה זכאי.

הרבה אנשים מנצלים מכירה גדולה (אחרי שמכרו אוטו, או דירה), כשיש להם פתאום סכום גדול יחסית בחשבון, לעלות דירוג אשראי, לקבל תנאים מועדפים, לקצץ עמלות ועוד כלמיני הטבות מיוחדות שהבנק לא מציע ללקוחות רגילים.

check it out.

:smile1:

תוכנית חיסכון הכי טובה היא להשקיע במניה שאתה יודע שהיא ב 100% תעלה...

אחת התגובות היותר טפשיות... :kopfpatsch:

פורסם

תיראה אף פעם אין 100 אחוז אבל יש דבר כזה שנקרא מניה בטוחה שעולה כמעט בוודאות(99%)

הבעיה איתה זה שהעליה שלה איטית והיא יחסית דומה לריבית שהבנק נותן

פורסם

אין דבר כזה מניה שבטוח עולה.

אתה אולי מדבר על השקעות סולידיות למיניהן - יצירות אומנות למשל, שהערך שלהן רק עולה עם השנים. קרנות כאלה בד"כ לא מפסידות, אבל הן גם לא מרוויחות כל כך הרבה... (כמובן שהכל יחסי)

מניה זה יצוג של חברה, וחברה תמיד יכולה פתאום לפשוט רגל או להפסיד כסף או אלף ואחד דברים שיגרמו למניה שלה לרדת.

(או שאני סתם מדבר שטויות אחרי יום של ספרות :סמיילי_מקיא: )

פורסם

אם זה מנייה של מוזיאון או משהו אז היא תעלה תמיד מן הסתם

תשמע אני לא למדתי כלכלה ומנהל אבל אני יודע שיש מניות/אגרות חוב/וואט אבר שהערך שלהם תמיד עולה

פורסם

מזכיר לי סיפור (אמיתי) שקראתי לפני די הרבה זמן:

http://www.goodthink.com/$$tablecontents.html

מדובר על בן אדם שלקח צ'ק פרסומי (כלומר כזה שלא אמור להיות קביל) וניסה להפקיד אותו... והצליח.

עריכה: יש בעיה עם הלינק, אז תעשו copy-paste

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים