פורסם 2005 ביוני 620 שנים מה אתם אומרים על הכרטיס הבא:http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2902אני מעוניין בכרטיס בגלל שהתקציב שלי מאוד מאוד מצומצם,וגם בגלל שהמחשב שלי (pentium 4 1700 mhz 256 sdram agp 4 ) קצת מזדקן.האם הכרטיס יתאים למחשב?מה זה אומר שהכרטיס הוא 128 ביט?והאם הוא שווה את הכסף?דעות תקיפות יתקבלו בברכה.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אני לא בטוח אם שווה לך לשדרג בכלל.. מה הכרטיס הנוכחי שלך?ולהגיד אם הכרטיס שווה את זה, זה קצת בעיהכי תלוי מה הצרכים שלך.אם הצרכים שלך הם משחקים פשוטים ולא כבדים כמו דום 3, פאר קריי וכד'אז הכרטיס שווה אפשר להגיד.מה בדיוק התקציב הגדול ביותר שאתה יכול להשקיע?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר אתה צודק. זאת שאלה טיפשית.תוכל להגיד לי פשוט מה זה אומר שכרטיס הוא 128 ביט?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אני לא יודע להסביר את זה בדיוק אבל כמה שיש יותר זה מוסיף לביצעועים של הכרטיס ..חוץ ממקרים שבהם הכרטיס חלש ואז גם אם תהיה תוספת BIT זה לא ממש ישנה משהו...
פורסם 2005 ביוני 720 שנים תוכל להגיד לי פשוט מה זה אומר שכרטיס הוא 128 ביט? המונח Bit בכרטיסי מסך, מסמל בעצם את הרוחב פס של הזיכרון.כמובן שעדיף שרוחב הפס יהיה כמה שיותר גבוה. ואם לפרט קצת - בגדול זה מציין את הכמות של המידע שעובר בין הליבה לבין הזיכרון נ.ב - עדיף לקחת כרטיס עם 128BIT מאשר 64BIT למשל, משום שההבדל בביצועים הוא לרוב יהיה משמועתי.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר אתה מכיר מישהו שמכור 9550 ב200 שקלים? זה הכי טוב שמצאתי דרך TRADEZONE שהוא גם עמוס בכרטיסי מסך וגם מבטיח ברוב המקרים משתמשים מקצועיים ואמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.