עבור לתוכן

ביקורת על המסך Lg 1780Q

Featured Replies

פורסם

כיום יש High End לכל דבר, כרטיסי מסך( Radeon x850Xt, Nvidia Geforce 6800Ultra etc), מעבדים(Intel Pentum 4 Ee, Amd 64bit Fx)

ואפילו זכרונות (Corsair, G skill etc), אז מה עכשיו?

עכשיו היא עונת המסכים, יותר ויותר אנשים מתעניינים באיכות המסכים שהם קונים, ועכשיו ישנם הרבה מאוד מסכים בשוק אשר הם איכותיים, אבל מה באמת איכותי?

על שאלה זו אני אענה פה:

קודם כל למסך ישנם נתונים מרשימים: זמן תגובה:8 Ms, קונטרסט: 500:1, ו75הרץ ברזולוציה המקסימלית.

בקיצור נתונים מרשימים, אבל מה האיכות האמיתית?

נתחיל מזמן התגובה, זמן התגובה המהיר מאפשר לי כשחקן מקצועי לשחק בצורה מושלמת, ללא "מריחות" שקיימות במסכים בעלי זמן תגובה איטי יותר, במיוחד כשמשחקים בקצב מסחרר ומהיר שכל שנייה זזים וקופצים והתמונה זזה המון, ולכן ישנו חשיבות גבוהה מאוד שהכל ישאר בהיר, וזה מה שקורה במסך, הכל בהיר ומעולה, בלי מריחות.

חוץ מזמן התגובה אני מוכרח לציין שבמשחקים איכות התמונה מרשימה מאוד, אני מדבר על מרשימה מאוד!!!, פשוט אין מילים, לא פעם שיחקתי ב Far cry והייתי חייב לעצור כדי להסתכל לכל הכיוונים בהתפעלות.

עוד נתון מעניין שיש במסך הוא שהבהירות היא 250CDM^2 שהיא קטנה יותר ממה שיש למסכים אחרים בשוק, אך עדיין התמונה בהירה מאוד ויפה, ולא בוהקת מידי. אני אגיד לך מניסיון לראות טקסט כשהרקע לבן כשבהירות גבוהה 300CDM, זה גורם ממש לכאב בעינים.

בקשר לאיכות תמונה כבר דיברתי, האיכות מעולה, אפילו בחיבור רגיל ( לא DVI ), האיכות מצויינת... במיוחד כשאנשים אומרים שמסכי LCD לא טובים לסרטים, תאמינו לי כיף לראות סרט ולהגיד כמה שהם טעו, האיכות מעולה בסרטים, פשוט המסך מציג הכל בצורה הרבה יותר טובה ואיכותית.

דבר אחד שחשוב לזכור הוא להתקין את התוכנה שבאה עם המסך, כי היא מסדרת בצורה אופטימלית את ההגדרות ואז התמונה המתקבלת מדהימה לחלוטין!

עוד אפשרות מגניבה במסך היא האפשרות לסובב אותו 360 מעלות, ולכן אפשר לראות תמונות או סרטים בצורה איכותית יותר כשצריך =]

בקיצור הבנתם מהביקורת הקצרה שאני אישית מתלהב מהמסך ומהאיכות שלו, במיוחד כשמשלבים מסך כזה עם כרטיס מסך חזק, פשוט חוויה עוצרת נשימה.

ציון סופי: 95, בגלל המחיר =] 2400 ש"ח בערך, אבל למי שיש את זה, שווה כל שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים