פורסם 2002 ביולי 2123 שנים SPIDERMAN אחלה סרט, וגם ראיתי את הטריילר של KUNG POW וזה קרע אותי מצחוק!!! מומלץ!
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים Gohst in the Shadow.השכרתי לDVD ,באותו יום קניתי אותו.סרט מעולה.ו...אהה כן, זה סרט מצויר, אבל לא מהסוג שיש בערוץ שש, זה בערך כמו Gundam Wing , סיפור יפה ומקורי.אם כבר בקאזה,תחפש גם את הוידאו קליפ שיצא עליו -King of my castle(היה כמה פעמים בVH-1 וMTV).
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים השם המקורי שהסרט יצא היה Gohst in the Shadow.כי ככה היוצרים רצו , אבל הוא לא מכר אז שינו את השם(והוא עדיין לא מכר).
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשאלה קטנטנה לכל האדמינים שכנראה נסחפו עם הת'רד הזה... להוריד סרטים זה כאילו לא חוקי... *cough* warez *cough*
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח "ו..." אתם כל כך יורדים על מי שמתחיל לדבר על ווארז ותוך שנייה נועלים את הת'רד... אז פה זה עניין אותכם אז אפשר לדבר על זה כן... אחלה ADMINS אתם... טוב אין מה לצפות הרבה מסה"כ בני 16 כמוני... :lol: אם כבר, אז אפשר לשאול מאיפה להוריד את unreal tournament 2003 ה build הכי חדש?
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים הוא שאל איפה?לא עד כמה שאני זוכר...עריכה: עניין אותי? Warez?בניגוד ל95% מהישראלים אני לא מתלהב ולא מקפץ בשמחה מ Warez, זה הפסיק להלהיב אותי לפני הרבה זמן.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אז זה בסדר (באמת שאלה לא ציניות) אם אני אשאל: "מה ה build הכי חדש כרגע שיש ברשת של ut2003?"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.