פורסם 2002 ביולי 2123 שנים בזמן האחרון אני מקבל מהירויות אדירות בקאזה ואני מכור להורדה. אם יש לך סרט טוב כל סרט בעולם, (מלבד חומר גרמני או סתם פורנוגרפי) אני אשמח להוריד ולצפות בשבילך. ואם אפשר שיהיה פופולרי, כי להוריד על 70 קי זה מתסכל.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן?אם אתה כבר רוצה להוריד סרט טוב מקאזה, אתה לא יכול פשוט לבקש שם של סרט במקום כול הסיפור הלא הכרחי הזה?
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים מחבר black hawk downvanilla skyblade 2The Mothman PropheciesThe Time Machineאלו הם ההמלצות שלי,וכולם באיכות מעולה.אם מישהו רוצה להמליץ או להעיר בבקשה.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים עוד כמה:fast and the furiousSwordfishX-menKiss of the DragonLord of ringsBandits
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אתה לא מכיר את ali g ????זזה שיש לו את השיר עם שאגיוהוא גם הנחה את הטקס של ה mtv
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים וגם מככב לצידה של מדונה בקליפ מיוזיק... וגם הינחה פינה קבועה ב MTV, וגם הוציא סרט שופך בשם ALI G - IN DA HOUSE
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים מחבר והוא גם ישראלי, ושולט. ובבקשה אל תסטו מהנושא ;D בכל מקרה הורדתי את משפחת טננבאום, סרט משעשע מאוד. בבקשה חבר'ה זה ל רק בשבלי כי את הסרטים אני אוריד עכשיו או אחר כך, זה בשביל כולם. Ninja Resurrection - Hells Spawn The Royal Tenenbaums חבר'ה תמליצו על סרטים באיכות טובה, לא סקרינרים. לא divx לא מוריד. תהנו!
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים וגם מככב לצידה של מדונה בקליפ מיוזיק... וגם הינחה פינה קבועה ב MTV, וגם הוציא סרט שופך בשם ALI G - IN DA HOUSEנו זה הסרט שאמרתי לו סרט גדול ביותר הוא אמור להגיע בספטמבר לארץ חבל שכבר כולם ראו אותו לפי דעתי הסרט פשוט ענק ומצחיק ביותרkeep it real ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.