פורסם 2005 ביולי 220 שנים טוב החומר יקר כי הוא איכותי ורגיש לUV לא?לא נראה ליזה בגלל שהפרספקס צבעוני ולא שקוף
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אולי.אבל אם נשווה מחיר של פרספקס רגיל ופרספקס רגיש לUV הפרספקס UV יהיה יקר יותר.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר ישששששש חברה זה הגיע - קצת באיחור, אבל זה שווה את זה! חברה יש לי קירור מים!! ;D :smile1: :smile1: המפרט: משאבה - היידור L25 II בלוק MAZE4, GPU רדיאטור 1 - DD ICE EXTREME!!! טריפל! (3 מאווררי 120!) רדיאטור 2 DD ICE EXTREME - סינגל (מאוורר 120 בודד) מיכל DD - בעל שתי כניסות, יציאה אחת עכשיו יש לי עוד קצת "עודף" לבחירת הבלוק למעבד.. עדיין לא צילמתי, אבל בקרוב (לא הייתי בבית כל היום..) עכשיו הפרוייקט נמשך ובשביל יחידת הקירור אני אבנה עוד תת מארז, שימוקם על הTT (או מתחתיו) והכל יהיה בפנים ;D יש!! איך אני שמח.. ד"א היום גם קיבלתי 2 סטיקים של זכרונות (256 כ"א, של A DATA) DIMAX, שבזכותו העסקה לפועל (תודה DIMAX ) ול SUB-X היקר, שסיפק את הזכרונות המעולים (את זה עוד נבדוק בOC הקרוב ..) בקיצור - המשך יבוא..
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בשביל מה זוג ראדיאטורים ??וד"א המכיל יכול להיות גם הפוך לדעתי שתי יציאות וכניסה אחת אם השקעת כ"כ הרבה חכה או שתזמין בלוק של G5 אם אני זוכר נכון .......
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים בשביל מה זוג ראדיאטורים ??ה- G5 הוא מכסף ולכן המחיר שלו ........תוכל לקנות את ה- G4 שהוא זהה אבל עשוי מנחושת או את ה- STORM Extreme של Swiftech .
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מחבר טובים השניים מן האחד, לא? אחד יקרר את המים ביציאה מהבלוק והשני יקרר אותם בכניסה.. (כי הם יעלו בטמפ' או שניים כאשר הם יתערבבו עם המים שבמיכל
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים תתחדש על החלקים אלי! הזמנת חלקים מעולים,אני מקווה שהם יישרתו אותך בנאמנות.
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לפי דעתי הראד' השני מיותר! במקום זה היית משקיע במשאבה יותר רצינית , המשאבה הנוכחים תתקשה לסחוב שני בלוקים ושני ראד'(שאחד מהם טריפל , למרות שהם ראד' מצויינים עם התנגדות נמוכה). --1000ל/ש ,גוהב-ראש 1.35 מ' על המיכל גם אפשר היה לוותר (תופס מקום ומעמיס על המשאבה).
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים משאבה רצינית עם גובה ראש יותר גבוה , ראידאטור כפול היה מספיק אבל טריפל משאיר לך מרווח קירור גבוהה מאוד אז מה רע ??והסטורם של סוויפי מצויין , תתחדשובאמת תביא קצת תמונות
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר חבר'התעזרו לי!!המשאבה הורגת אותי!היא מרעישה כמו טרקטור!!זה קורה עם מיכל מים, אפילו מתוך ג'ריקן מלא מיםלא משנה מהרק אם יש רכיב אחד מחובר למשאבה במעגל סגור, העסק קצת שותקאבל זה אמור להיות שקט לחלוטין!!WTF קורה אצלי?אני מתחנן לעזרה! :'(
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים אני לא זוכר תשם המדוייק של התופעה אבל זה קורה כשאין מספיק עומס על המשאבה ... בזמנים שעוד התעניינתי בשטויות האלו הרבה אנשים דיווחו על רעשים עם ה IWAKI MD30 RZ שלהם (יש לי אחת "קטנה" וחמודה חמוד פה ) מסתבר שהם נוצרו מחוסר עומס על המשאבה ... רק לרקורד היא זורקת עמוד מיים לגובה 8 מטר ב50 HZ ול11 מטר ב 60 HZ תחבר בלוק או שניים ותראה אם זה עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.