zuq פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 אגב, הפשרת בשר במיקרוגל לזמן קצר דווקא יכולה להועיל. הקרינה תדאג לעיקור המיקרואורגניזמים בבשר( בהפשרה רגילה כל החיידקים/פיטריות וכו' מתרבים לנו בתוך הבשר) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Natan_Rozen פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 אתה חוזר ואומר שהאוכל מאבד את הערכים התזונתיים שלו ועדיין לא ראיתי אותך מגבה את זה באיזשהו הסבר או מחקר. זה ידוע, כל התזונאים אומרים את זה. אוכל שאתה לא אוכל אותו טרי הוא מאבד מהערך התזונתי שלו. לדוגמא, סחטת מיץ תפוזים השארת על השיש \ במקרר, אתה תבוא ונגיד תשתה את זה בעוד כמה שעות, הרבה מאוד מהויטמנים שלו התחמצנו... אין מה לעשות, ויטמנים הם חיים, לא אכלת טרי, הרכבת נוסעת ... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
zuq פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Natan_Rozen פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי! חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים" עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו. זה היה רק ביטוי אם לא הבנת, לא התכוונתי שהם באמת חיים... : קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
zuq פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 נו שויין, מבקש סליחה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Deddy פורסם 2005 ביוני 10 Share פורסם 2005 ביוני 10 בקשר לוויטמין סי...http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181777&sid=16ההתהליך הזה די איטי. הוא לוקח ימים, אפילו שבועות. אז אם את מתכננת לצאת למסע ימי בן כמה חודשים, אני חושש שהויטאמין C שבמיץ שלך לא יחזיק מעמד, אבל אם את רק רוצה להניח את המיץ במקרר עד הערב, או אפילו עד לארוחת הבוקר מחר - את יכולה. ושאף-אחד לא יפחיד אותך. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.