פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אגב, הפשרת בשר במיקרוגל לזמן קצר דווקא יכולה להועיל. הקרינה תדאג לעיקור המיקרואורגניזמים בבשר( בהפשרה רגילה כל החיידקים/פיטריות וכו' מתרבים לנו בתוך הבשר)
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אתה חוזר ואומר שהאוכל מאבד את הערכים התזונתיים שלו ועדיין לא ראיתי אותך מגבה את זה באיזשהו הסבר או מחקר. זה ידוע, כל התזונאים אומרים את זה. אוכל שאתה לא אוכל אותו טרי הוא מאבד מהערך התזונתי שלו. לדוגמא, סחטת מיץ תפוזים השארת על השיש \ במקרר, אתה תבוא ונגיד תשתה את זה בעוד כמה שעות, הרבה מאוד מהויטמנים שלו התחמצנו... אין מה לעשות, ויטמנים הם חיים, לא אכלת טרי, הרכבת נוסעת ...
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי! חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים" עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו. זה היה רק ביטוי אם לא הבנת, לא התכוונתי שהם באמת חיים... :
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים בקשר לוויטמין סי...http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181777&sid=16ההתהליך הזה די איטי. הוא לוקח ימים, אפילו שבועות. אז אם את מתכננת לצאת למסע ימי בן כמה חודשים, אני חושש שהויטאמין C שבמיץ שלך לא יחזיק מעמד, אבל אם את רק רוצה להניח את המיץ במקרר עד הערב, או אפילו עד לארוחת הבוקר מחר - את יכולה. ושאף-אחד לא יפחיד אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.