עבור לתוכן

על מיקרוגל, צלחת ירוקה וה2 דקות שבינהם

Featured Replies

פורסם

אגב, הפשרת בשר במיקרוגל לזמן קצר דווקא יכולה להועיל. הקרינה תדאג לעיקור המיקרואורגניזמים בבשר( בהפשרה רגילה כל החיידקים/פיטריות וכו' מתרבים לנו בתוך הבשר)

  • תגובות 110
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חוזר ואומר שהאוכל מאבד את הערכים התזונתיים שלו ועדיין לא ראיתי אותך מגבה את זה באיזשהו הסבר או מחקר.

זה ידוע, כל התזונאים אומרים את זה. אוכל שאתה לא אוכל אותו טרי הוא מאבד מהערך התזונתי שלו. לדוגמא, סחטת מיץ תפוזים השארת על השיש \ במקרר, אתה תבוא ונגיד תשתה את זה בעוד כמה שעות, הרבה מאוד מהויטמנים שלו התחמצנו...  :kopfpatsch:

אין מה לעשות, ויטמנים הם חיים, לא אכלת טרי, הרכבת נוסעת ...  :nixweiss:

פורסם

ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!

חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"

עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו.

פורסם

ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!

חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"

עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו.

זה היה רק ביטוי אם לא הבנת, לא התכוונתי שהם באמת חיים... ::)

פורסם

נו שויין, מבקש סליחה.

פורסם

בקשר לוויטמין סי...

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181777&sid=16

ההתהליך הזה די איטי. הוא לוקח ימים, אפילו שבועות. אז אם את מתכננת לצאת למסע ימי בן כמה חודשים, אני חושש שהויטאמין C שבמיץ שלך לא יחזיק מעמד, אבל אם את רק רוצה להניח את המיץ במקרר עד הערב, או אפילו עד לארוחת הבוקר מחר - את יכולה. ושאף-אחד לא יפחיד אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים