על מיקרוגל, צלחת ירוקה וה2 דקות שבינהם - עמוד 8 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

על מיקרוגל, צלחת ירוקה וה2 דקות שבינהם


^DaRk-MiNd^

Recommended Posts

אגב, הפשרת בשר במיקרוגל לזמן קצר דווקא יכולה להועיל. הקרינה תדאג לעיקור המיקרואורגניזמים בבשר( בהפשרה רגילה כל החיידקים/פיטריות וכו' מתרבים לנו בתוך הבשר)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 110
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אתה חוזר ואומר שהאוכל מאבד את הערכים התזונתיים שלו ועדיין לא ראיתי אותך מגבה את זה באיזשהו הסבר או מחקר.

זה ידוע, כל התזונאים אומרים את זה. אוכל שאתה לא אוכל אותו טרי הוא מאבד מהערך התזונתי שלו. לדוגמא, סחטת מיץ תפוזים השארת על השיש \ במקרר, אתה תבוא ונגיד תשתה את זה בעוד כמה שעות, הרבה מאוד מהויטמנים שלו התחמצנו...  :kopfpatsch:

אין מה לעשות, ויטמנים הם חיים, לא אכלת טרי, הרכבת נוסעת ...  :nixweiss:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!

חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"

עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ויטמין הוא קופקטור כימי, לא חומר חי!

חלק מהוויטמינים מתחמצים באוויר או מתפרקים בחימום אבל הם לא נהרסים כי הם "זקנים"

עריכה: אם התחלנו עם הביוכימיה, אל תערבבו בננה עם ויטמין C(לא למעוך בננה בתוך סלט פירות) הבננה מחמצנת אותו.

זה היה רק ביטוי אם לא הבנת, לא התכוונתי שהם באמת חיים... ::)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בקשר לוויטמין סי...

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181777&sid=16

ההתהליך הזה די איטי. הוא לוקח ימים, אפילו שבועות. אז אם את מתכננת לצאת למסע ימי בן כמה חודשים, אני חושש שהויטאמין C שבמיץ שלך לא יחזיק מעמד, אבל אם את רק רוצה להניח את המיץ במקרר עד הערב, או אפילו עד לארוחת הבוקר מחר - את יכולה. ושאף-אחד לא יפחיד אותך.
קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...