עבור לתוכן

נתב ASUS WL 500G

Featured Replies

פורסם

שלום,

התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים)

בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו:

1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE?

2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח :) יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר...

3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשתי - אז יש או שצריך לקנות HUB?

4. כל מי שניסה להתעסק עם התוכנה של הנתב - לפי מה שקראתי זה גרסא מאוד פרימיטיבית של לינוקס שם בפנים, אשמח לשמוע על הניסיון הזה ומה הצלחתם לגרום לו לעשות

ממה שקראתי אפשר לעשות איתו הרבה מאוד דברים יפים ברגע שיודעים מה עושים ברמת התוכנה :) (ויודעים לינוקס ממש טוב ...)

המטרה שלי לנתב היא נתב קוי כרגע כאשר לעתיד בטווח הבינוני המטרה זה להשתמש ביכולת האלחוטית שלו בשביל HTPC... אבל זה באמת לטווח של שנה קדימה בערך...

אשמח לשמוע תשובות הצעות או רעיונות - או הצעות לנתבים אחרים שנותנים פונקציונאליות כמו זה ש*עבדתם* איתם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים