עבור לתוכן

הקווסטים מתים?

Featured Replies

פורסם

וואייייי יש לי פשוט כל כך הרבה שאני בחסימה כרגע.

אבלללל: בין השאר אהבתי מאוד את שליט המימדים, אבל לא הצלחתי אף פעם, עד שכבר ניסיתי עם walkthroughים וגם איתם לא הצלחתי בקטע של השעוני חול במבוך של המכשף במימד הימי ביניים. באג? אם מישהו הצליח...

ובאמת חבל שלא יוצאים קווסטים טובים בזמננו אנו :( :'(

• תגובות 40
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבלללל: בין השאר אהבתי מאוד את שליט המימדים, אבל לא הצלחתי אף פעם, עד שכבר ניסיתי עם walkthroughים וגם איתם לא הצלחתי בקטע של השעוני חול במבוך של המכשף במימד הימי ביניים. באג? אם מישהו הצליח...

שליט המימדים היה מבין הנסינות הראשונים ליצור קווסט ישראלי. ולדעתי זה היה נסיון שכשל, ולא בגלל הגרפיקה או הסיפור, אלא בגלל ממשק מעצבן והרבה באגים.

פורסם

יש המון קוואסטים חדשים פשוט המון לא מפרסמים ::)

נכון יש המון קווסטים מחברות אוקראיניות גרמניות ואפגניות, שפשוט לא מתפרסמים כי הם לא באנגלית. והם לא משהו .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שליט המימדים היה מבין הנסינות הראשונים ליצור קווסט ישראלי. ולדעתי זה היה נסיון שכשל, ולא בגלל הגרפיקה או הסיפור, אלא בגלל ממשק מעצבן והרבה באגים.

ממשק מעצבן - דווקא אהבתי ת'ממשק. פשוט ונוח

הרבה באגים - הבאג היחיד שאני נתקלתי בו זה מה שאמרתי למעלה, שזה חתיכת באג, שבגללו אני לא גמרתי אף פעם ת'משחק, מה שבהחלט מדרדר את הניקוד שלו אצלי. but damn it, I just love this game

פורסם

אני זוכר גם את אודד וורלד זה היה קווסט מעולה גמרתי פעמיים !!

פורסם

אה, קווסטים...

אין ז'אנר שאני אוהב יותר.

רק חבל שהרוב זבל...

אני הכי אהבתי את The Neverhood ואת Day Of The Tenticle...

אחלה קווסטים שבעולם.

היה לי גם את הדמו של אינדיאנה ג'ונס - זה של אטלנטיס, אבל לא השגתי את המלא ומאז אני מבואס כשאני נזכר איזה משחק טוב זה היה...

פורסם

גם פייבל היה טוב יצא בערך לפני 4 שנים........

Fable

איך אהבתי את סם ומקס! היה לזה גרפיקה טובה יחסית לתקופה לפעמים הגראפיקה התלת מימדית הורסת את כל המשחק

אני זוכר את המשחקים הכייפים של פעם בלי התלת מימד!

פורסם
  • מחבר

יש המון קוואסטים חדשים פשוט המון לא מפרסמים ::)

נכון יש המון קווסטים מחברות אוקראיניות גרמניות ואפגניות, שפשוט לא מתפרסמים כי הם לא באנגלית. והם לא משהו .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הייתי רציני

פורסם
  • מחבר

אני זוכר גם את אודד וורלד זה היה קווסט מעולה גמרתי פעמיים !!

oddworld זה לא קווסט, זה ארקייד.

פורסם
  • מחבר

גם פייבל היה טוב יצא בערך לפני 4 שנים........

Fable

איך אהבתי את סם ומקס! היה לזה גרפיקה טובה יחסית לתקופה לפעמים הגראפיקה התלת מימדית הורסת את כל המשחק

אני זוכר את המשחקים הכייפים של פעם בלי התלת מימד!

למה? דוקא המעבר לתלת מימד לא הרס שום דבר, נכון ש GRIM FANDANGO היה קצת מסורבל בגלל שהוא היה הנסיון הראשון לעבור לתלת מימד. אבל תראה את TLJ, התלת מימד כמעט לא שינה את צורת המשחק, אבל המשחק נראה מדהים.

ועל SIMON3D אני בכלל לא רוצה לדבר, כזו אכזבה. :( :( :(

פורסם

לפני איזה חצי שנה נתקלתי במקרה (קניתי PCMAGAZINE והיה דמו בדיסק)בקווסם בשם THE LONGEST JOURNEY שדווקא נראה די טוב ובשום חנות לא ראיתי אותו וחבל (מביאים רק ת'זבל וכל הFPS החארטות האלה )

אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו?

פורסם

לא בדיוק מתים אבל גם לא יוצאים הרבה.

הקווסט האחרון ששיחקתי בו היה Monkey Island 4 שהיה משחק מעולה, מאתגר פחות מהקודמים אבל לא פחות מצחיק :) כיאה ללוקאס.

חוץ מזה היה את The Longest Jurney שהיה גם משחק מצויין, ואם אני לא טועה השנה יצא Myst 3 אבל לא יצא לי לשחק בו ואף לא לראות אותו. כמו כן יש את סיימון החדש שנראה זוועה :( וקשה להאמין הוא על אותו מנוע ש Morrowind משתמש בו.

פורסם
  • מחבר

לפני איזה חצי שנה נתקלתי במקרה (קניתי PCMAGAZINE והיה דמו בדיסק)בקווסם בשם THE LONGEST JOURNEY שדווקא נראה די טוב ובשום חנות לא ראיתי אותו וחבל (מביאים רק ת'זבל וכל הFPS החארטות האלה )

אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו?

המשחק יצא בארץ דווקא בהרבה חנויות, האמת היא שעכשיו לדעתי קצת קשה למצוא אותו.

המשחק מצויין כך שהייתי ממליץ לך לנסות להשיג אותו.

פורסם

טוב חברהת הסיבה העיקרית שבגללה מצאנו את עצמנו, השחקנים היותר ותיקים, (אלא שלא ישכחו לעולם כמה קשה היה לנצח את ההוא עם המקל בב"בודוקאן") נטולי קווסטים היא לא אחרת מאשר....האינטרנט, בכל אתר נידח לכל משחק מוצאים היום WALKTHROUGH איכותי ואם יש מזל אפילו עם תמונות והצגות פלאשים.

אני זוכר ימים שבהם היינו מתכנסים חברים ומנסים לפתור יחד את אותם משחקי הרפתקאות (כמו איך קיבינימט צובעים את השיער של ההוא מפוליס קווסט ללבן או מתי צריכים לתקוע את הבננה בג'טפק של האנדרואידית בספייס קווסט 5...) ולכן חברים מכבדים , לדעתי זהו עידן שתקוע רחוק בהיסטוריה וכל עוד אוטוסטרדת המידע ממשיכה לדהור (וכנראה שלא תפסיק) אני לא חושב שנמצא את עצמנו תקועים שוב פעם בחידות כאלה או אחרות... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים