עבור לתוכן

נטוויז'ן או ברק?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?

פורסם

מיותר ואף טיפשי.

ברק יותר מהירים דווקא לפי מה שאני רואה אצל חברים (אני משווה לאצלי, בתור אחד שמחובר כבר כמה שנים אל נטוויז'ן).

פורסם

.

פורסם

אני עובד בתמיכה של נטויז'ן ומנוי בברק 013

אני מנוי בברק רק כי יותר זול שם.

מבחינת מהירות, ומבדיקות מהירות שאנחנו עושים כל יום, על מחשבי בדיקה שמחוברים לכל הספקיות ודרך 2 התשתיות, המהירות לחו"ל די זהה

לנטויז'ן יש את התמיכה טכנית (ואני לא אומר את זה רק כי אני עובד שם) הכי טובה בארץ, כמובן שזה מאוד תלוי בנמציג הספציפי שעונה, אבל רוב הנציגים אצלנו מאוד מקצועיים.

בקשר לשירות לקוחות - בכל החברות, רוב הנציגים של שירות לקוחות הם מאפנים, בלי שמץ של מושג באינטרנט ורשתות, והם עושים טעויות חיוב ו/או טעיויות בחבילה שאתה מקבל, נתקלתי בזה כמה פעמים בברק גם (החלפתי חבילה למגה וחצי, והם שמו אותי על ADSL במקום כבלים, ולא יכולתי להתחבר בגלל זה במשך כמה שעות חשובות) - וזה קרה לי בנטויז'ן בתור תומך, שלקוח התקשר שהוא לא מתחבר, ומתברר שזה בגלל ששירות שמו אותו על חבילת תשתית שונה ממה שיש לו בבית.

אם לא הייתי בהתחייבות לחצי שנה בברק, הייתי עובד לנטויז'ן, כי רק לא מזמן הוציאו לנו חבילות עובדים מאוד מאוד זולות.

לסיכום (מבחינתך, כי אתה כנראה לא עובד ואין לך הנחות בנטויז'ן) :

אם תמיכה טכנית חשובה מאוד - נטויז'ן

אם לא - ברק (הכי זולים, ואין תקלות או בעיות במהירות עד עכשיו)

ב-2 החברות, אתה יכול להתווכח על המחיר, למה לשלם 65 או 79 שקל לחודש ?? אני משלם 39 לחודש (על 1.5)

כרגע אישית אני משלם 39 ש"ח לברק, בהתחייבות של חצי שנה, על 1.5 מהירות

+ 80 שקל לכבלים.

פורסם

הוא מציין שהסכום כולל תשתית

לי יש ברק והם מעולים

אין לך סיבה לשלם יותר

פורסם

מה רע ב לטעה?

פורסם

גם אני ממליץ על ברק

אני גולש איתם כבר כמעט שנה, ומרוצה מאוד מהמהירות

מה גם שאין בכלל ניתוקים

פורסם

בנטויז'ין, יש מלא ניתוקים ולפעמים אי התחברות, בדקתי על 5 המחשבים שלי בבית, חוץ מזה האינטרנט שלהם מהיר.

פורסם

אני כחצי שנה מחובר לנטוויזן ולא זוכר שהיו לי ניתוקים

ולדעתי משהו נוסף חשוב זה זמן

תתקשר לנטוויזן ולברק (אבל לא להצטרפות מנויים :nono: :nono: כי שם כמעט כולם עונים מהר)

תתקשר לתמיכה שלהם ותראה כמה זמן הבדל יש

אני הייתי מחכה בבזק בינלאומי איזה 5 ד' עד שמהו היה עונה לי

ןעכשיו אני מחכה בערך דקה

פורסם

אין הבדל משמעותי בין 2 הספקיות האלה חוץ מהמחיר...תיקח מה שהכי זול...

פורסם

ברק פחות טובים בתמיכה, אבל אני אישית אף פעם לא הייתי צריך אותם, ככה שזה לא משנה לי :P

פורסם

לא יצא לי להשתמש בברק אבל אני בנטויז'ן ולא היתה לי תקלה פעם אחת, לא ניתוקים לא איטיות באמת מרוצה מהם

אני ממליץ בחום

פורסם

שתי הספקיות טובות מאוד.

לי יש נטוויז'ן ואני מאוד מרוצה, האינטרנט מאוד מהיר ואיכותי, וכך גם באותה מידה זה של ברק, אם כי בהחלט ברק יותר זול בד"כ.

התמיכה שם יותר בעייתית והעניינים הולכים הרבה יותר לאט, בנטוויז'ו עונים ממש מהר, גג דקה דקה וחצי. בברק לוקח כמה דקות עד שעונים

(בבזק בינלאומי חיכיתי כמה פעמים 20-25 דקות).

בכל מקרה לי יש 39 ש"ח ל-1.5 ועוד 60 לנזק.

מה שתבחר יהיה טוב לדעתי.

ד"א בקשר להתנתקויות אז אנשים תבחינו טוב מתי זאת בעיה בספק שלכם ומתי הבעיה היא בבזק עצמם. (אם יש לכם ADSL)

נ.ב: בשתי הספקיות תצטרך בסוף כל מבצע לאיים עליהם בהתנתקות או משהו כזה כדי לקבל שוב מחיר נורמאלי...

פורסם

טלפון אחד לנט, ועשים חצי מחיר.

no problema

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים