פורסם 2005 ביוני 820 שנים יש לי חבר עם xl וחבר עם 850 pro ואת הפרו דחפתי הרבה יותר בoc והוצאתי תוצאות יפות ב 3dmark 03 לא משנה מה תגיד אני בשלי שיקול של הבחור להחליט ולגבי הטמפ אתה טועה הייתי מצלם תמונות מסך של הטמפ שלהם רק בשביל להוכיח לך אבל לגבי הבחור זה כבר לא יהיה רלוונטי
פורסם 2005 ביוני 820 שנים יש לי חבר עם xl וחבר עם 850 pro ואת הפרו דחפתי הרבה יותר בoc והוצאתי תוצאות יפות ב 3dmark 03 לא משנה מה תגיד אני בשלי שיקול של הבחור להחליט ולגבי הטמפ אתה טועה הייתי מצלם תמונות מסך של הטמפ שלהם רק בשביל להוכיח לך אבל לגבי הבחור זה כבר לא יהיה רלוונטי עכשיו הכל ברור, יש לך X850Pro --> אתה לא אובייקטיבי בשיט.בכל מקרה, הוויכוח לא רלוונטי כאשר ההוכחות מוצגות פה, וכל הביקורות מסכימים פה אחד.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים עכשיו הכל ברור, יש לך X850Pro --> אתה לא אובייקטיבי בשיט. חח כן D: מישהו חכם קרא לזה פעם "קדחת הצרכן הישראלי"
פורסם 2005 ביוני 820 שנים 1) לא לי לחבר (לי יש x800 xt pe)2) אני מאוד אובייקטיבי כי דחפתי את שתיהם בoc וה פרו הוציא תוצאות יותר יפות הויכוח חסר תועלת אתה רוצה להשאר עם הבקורות שלך תהנה אני מדבר מנסיון
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אחי פה אנשים שרוצים לקנות ומלבטים בין הכרטיסים האלו רוצים לדעת איזה יותר טוב בסטוק !OC זה סיפור אחר... כל כרטיס והיכולות שלו...
פורסם 2005 ביוני 820 שנים 1) לא לי לחבר (לי יש x800 xt pe) 2) אני מאוד אובייקטיבי כי דחפתי את שתיהם בoc וה פרו הוציא תוצאות יותר יפות הויכוח חסר תועלת אתה רוצה להשאר עם הבקורות שלך תהנה אני מדבר מנסיון נו הרי זה מובן מאליו שכל הביקורות באתרים המקצועים הם סתם חירטוטים, והנסיון שלך הוא הצודק ביותר. לא. בדבר אחד אתה כן צודק, הוויכוח הזה באמת חסר תועלת, בסופו של דבר פותח הת'ארד עשה החלטה נכונה שכולנו בטוחים שהוא ייהנה ממנה
פורסם 2005 ביוני 820 שנים יפה כמו שאמרתי בהתחלה בלי פילטרים ה פרו לוקח עם פילטרים הxl עם oc הפרו לוקח (בוודאות ואני אפילו לא מתווכח זה מנסיון) לטווח הארוך הפרו יותר משתלם
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר אני לא הולך לעשות OC כי אני לא יודע איך עושים את זה ובחיים לא עשיתי את זהואני לא הולך לעשות את הנסיון הראשון שלי על כרטיס של 2000+ שקלואני חושב שאם כולם פה אומרים ללכת על ה800 אז הם יודעים על מה הם מדבריםאולי ה850 מומלץ יותר בדברים מסוימים אבל בתמונה כוללת ה800 יותר טוב
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני נורא אוהב את האנשים שבדקו פריט אחד בדיוק בצורה "מאוד מקצועית", ועל סמך הבדיקה "המקצועית" הזאת של פריט אחד בדיוק יוצאים בהצהרות לגבי כל ליין המוצרים. פשוט יופי. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.