עבור לתוכן

zen micro vs h10

Featured Replies

פורסם

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

פורסם

H10 יש לו כל מה שיש בזן ויותר!

יש לי אותו...

פורסם
  • מחבר

H10 יש לו כל מה שיש בזן ויותר!

יש לי אותו...

כמו מה?

יש לו אפשרות לסרטים?

הוא בא עם שלט?עם איזה ציוד?

הם אותו גודל?

פורסם

תמונות לא סרטים, קורא טקסט, אקולייזר מאוד מאוד עשיר 33 סוגים כולל SRS WOW...

בא עם נרתיק... ולדעתי גם יפה יותר.

פורסם

גם הזן בא עם נרתיק, יש לו איכות סאונד שממה שהבנתי גוברת על כל שאר השוק, הוא יכול לעבוד לא רק על ווינדוס XP בניגוד לH10.

ככה שאם המסך צבעוני לא חשוב לך, לך על הזן מיקרו. אם זה משהו שאתה צריך, קח את הH10. קח בחשבון שזה בסביבות ה150-200 שקל תוספת- לפי דעתי תוספת מזערית בשביל מסך צבעוני, אבל מיותרת אם לא צריך את זה.

פורסם

גם הזן בא עם נרתיק, יש לו איכות סאונד שממה שהבנתי גוברת על כל שאר השוק, הוא יכול לעבוד לא רק על ווינדוס XP בניגוד לH10.

ככה שאם המסך צבעוני לא חשוב לך, לך על הזן מיקרו. אם זה משהו שאתה צריך, קח את הH10. קח בחשבון שזה בסביבות ה150-200 שקל תוספת- לפי דעתי תוספת מזערית בשביל מסך צבעוני, אבל מיותרת אם לא צריך את זה.

איזה שטויות...

הH10 (שמעתי את שניהם) אוכל באיכות הסאונד את הזן המאפן הזה,

H10 עובד גם על 98 ואני חושב שגם על לינוקס(כמו כן 2000 ,ME ).

המסך הצבעוני מוסיף את האופציה של תמונות.

והH10 הרבה יותר יפה(במציאות לפחות) מהזן.

פורסם

אני הבנתי מאתרים כמו CNet שהוא עובד רק על ווינדוס מדיה פלייר 10 או משהו כזה.. יכול להיות שזה טעות לא יודע.

דיי ברור שהתכוונתי שהמסך הצבעוני מוסיף את האופציה של התמונות.. אני לפחות חשבתי שזה ברור.

בתור אחד שהחזיק, הרגיש (אבל לא שמע) את שניהם, אני חושב שהזן יותר יפה, אך זה כמובן סובייקטיבי.

אני לא יודע אם אני יכול לסמוך על בנאדם שמשתמש בהקצנות כמו "אוכל באיכות את ה.. המעפן הזה" מבחינה של לבחון איכות סאונד..

העליונות של הזן זה מה שאני הבנתי. לא שמעתי אף אחד מהם ולכן אני לא יכול להביא פה דעה.

עריכה: אוקיי אני רואה עכשיו שבCNet רשום גם את הווינדוס 2000.. טעות שלי כנראה.

יתרון נוסף של הH10 הוא גם שהוא מסוגל לפעול במצב file browser ולא רק ID3 Tags.

פורסם

חברה מצטער להקפיץ אבל הקטילה הזו נשמעה רע  :-\

ולא היו פה בעלים של ה Micro Zen כדי להגן עליו.  :nono:

אז ככה, בתחל'ס לא הייתי מתערב אבל השתמשתי בשני המכשירים למשך שבוע ובסוף קניתי את הZEN.

למה? אז ככה איכות הסאונד של שניהם זהה לחלוטין (98DB) וכל השאר תלוי באזניות,

לדעתי ה H10 פחות יפה (בהתחלה חשבתי שהוא מדהים עד שראיתי את הZEN)  ויש לו סוללה כמו מכשיר נוקיה ישן (וזה מזמין צרות במגעים).

המסך הציבעוני חמוד באמת אבל לא פיצ'ר שמטה את המאזניים (אלא אם זה ממש חשוב לכם לראות תמונות על מסך של בקושי אינץ').

רדיו, טייפ מנהלים וכל פיצר שקיים בH10 קיים גם בZEN (פרט למסך), בכל מקום שנבדק נמצא ה ZEN הכי עמיד מול

ה I POD ו ה H10  מבחינת נפילות (ציפוי של 3 מ"מ פלסטיק קשיח).

שני המכשירים מגיעים עם אותם אביזרים אוזניות בערך באותה רמה (אישית לא התלהבתי).

זמן הסוללה של שניהם זהה ובבדיקות נמצא שברמה זניחה הZEN עולה על הH10 ושניהם עולים בהרבה מעל הI POD.

מבחינת ממשק (התוכנה של המכשיר) הממשק של שניהם דיי זהה (ממש כמעט אחד לאחד).

מבחינת הטאצ' פד של ה ZEN באמת קצת רגיש אבל לא נתון להשוואה כי ב H10 רק הפס הוא טאצ' והשאר כפתורים רגילים,

בZEN הכל טאצ'. (אבל בשביל זה נועד כפתור ה HOLD).

הZEN מעט קטן במידותיו מה H10 אבל טיפה יותר עבה ואני אישית העדפתי את המראה המעוגל וההיטקי של הZEN

על המראה ה"נוקיה 6120" המרובע של הH10. (אבל זה עניין של טעם)

עוד משהו מבחינת הטאצ' שניהם לא משתווים לרמה ולאיכות של הטאצ' של ה I POD (עצוב אבל נכון).

התוכנה של השניים גם כן דיי זהה אבל אני אישית לא רואה בתוכנה כדבר כזה חשוב העיקר שיהיה איזושהי אפשרות

ל DRUG & DROP  וזה מספיק בשבילי.

לא כללתי שום דבר על האזניות כי את המכשירים קיבלתי מחבר (בבאג) והשתמשתי באוזניות פרטיות שלי, אבל ממה

שהספקתי לבדוק בחנות עצמה לא אהבתי את שני האוזניות שבאות עם המכשירים (לא אוהב אזניות כפתור בכלל).

טוב אז ככה , יתכן ששכחתי משהו (אני רק בן אדם), כמו כן דברי אינם חקוקים באבן אז אם מישהו חולק

על דברי הוא מוזמן לחלוק את זה עם כולם, אני אשמח.  ;)

** כמו כן אני אפרט יותר על ה ZEN MICRO ברגע שיהיה לי זמן לעשות עליו ביקורת יותר מקיפה ואני אציג אותה

פה באתר.

פורסם

אני בעלים חדש וגאה של הזן טאצ'.

האיכות בזן טאצ' יותר גבוהה (98 dB לעומת 90 בH10 (ה90 לקוח מהאתר של אייריבר, ה98 רשום על הקופסה של הזן טאצ' למרות שרשום 96 נדמה לי באתר של קריאטיב (יכול להיות שזה רק באמריקה 96)))

גם לדעתי הH10 פחות יפה, קיבלתי גם פידבקים מאוד חיוביים על המראה והאיכות סאונד של הטאצ'.. תתקין את הפירמוור האחרון בשביל הטאצ' בשביל לתקן את בעיית הרגישות הנוראית של הטאצ'פד.

אני מניח שהיתרון (הזניח אומנם) של הזן על הH10 הוא בגלל שהH10 צבעוני- לוקח יותר בטריה. אני יודע שהסאונד באייריבר הוא 18 mW לערוץ. לא יודע לגבי הזן טאצ'.

עריכה: כל פעם שאמרתי טאצ'- התכוונתי מיקרו.. התבלבלתי קצת מצטער

פורסם
למה? אז ככה איכות הסאונד של שניהם זהה לחלוטין (98DB) וכל השאר תלוי באזניות,
האיכות בזן טאצ' יותר גבוהה (98 dB לעומת 90 בH10

סליחה, אבל ממתי ה-SNR הוא האיכות של המכשיר? האודיג'י 2ZS שלי לשעבר הוציא רק 2 דיבי פחות מהג'ולייט ומהאודיופיל אבל לא התקרב אליהם באיכות סטריאו. יש דברים חשובים אחרים מעבר ל-SNR. כמו למשל המגבר המובנה במכשיר. האיזון של ה-DAC הפנימי ועוד.

אני שמעתי את שני הנגנים כמה פעמים ואהבתי את הזן בהרבה יותר. מעבר לעובדה שהוא יפה יותר לדעתי, הוא גם זול יותר ונשמע טוב יותר. אם אין צורך בצג צבעוני אני אישית הייתי הולך על הזן מיקרו (או ניאון אם אתה מעדיף אותו, הוא יחסית חדש).

Anatoli.

פורסם

אני בדרך כלל לא מתייחס לדציבלים בתור איכות, אך מכיוון שהוא כבר התחיל:

"למה? אז ככה איכות הסאונד של שניהם זהה לחלוטין (98DB) וכל השאר תלוי באזניות"

אז המשכתי עם אותו נוסח כדי להראות את העליונות של המיקרו בתחום הזה (תחום- לא איכות אלא דציבלים, למרות שהבנתי שהזן אמור להיות יותר איכותי.. בין הכי איכותיים בשוק אם אני לא טועה).

אני מחזיק בדיעה שהH10 והזן מיקרו דיי שווים, כשהH10 עדיף בגלל המסך הצבעוני.. אלה שמעדיפים לשים מסך צבעוני, יקחו את הH10 בתוספת של כ150 שקל, אלה שלא אכפת להם ייקחו את הזן מיקרו.

פורסם

תשכחו את מה שאמרתי!

לך על ה rio carbon!

עדיף על שנייהם.

( אם אתה לא צריך רדיו *)

פורסם

כן הקרבון דיי נחמד, 20 שעות נגינה, אך אין אפשרות לקנות לו עוד בטריה כמו בH10 ובזן מיקרו. פרט לזה, ולזה שאין לו רדיו, הוא גם אותו דבר כמו הH10 והזן מיקרו.

(פרט לזה שהוא משתמש בכפתורים כאלה ג'ויסטיק לא יודע לא ראיתי אותו במציאות, והשאר משתמשים בטאצ'פד אנכי)

פורסם

לא! רק לא קארבון!

הוא לא מצליח להזיז שום אוזניות עם התנגדות של קצת יותר מ-16 הסטנדרטי שלו בצורה סבירה. את ה-A900 שלי שהן 40אוהם הוא לא הצליח להזיז בגרוש. הזן וה-H10 הסתדרו קצת יותר טוב. ה-IHP120 הישן והמוכר היה הטוב מכולם והניע אותן בצורה טובה מאוד.

Anatoli.

פורסם

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

H10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים