פורסם 2005 ביוני 520 שנים הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!
פורסם 2005 ביוני 520 שנים זה קרה לי פעם אחת שהוצאתי את האקדח מולם ויריתי היה רשום בתוך הטקסט הזה משהו על הPistolאבל אחרי זה זה עבד בלי בעיה..מוזר :-\
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מחבר נצלחתי לעבור את זה אבל עכשיו נתקעתי רחוק אחרי שמגיעים לבית הסוהר הצבאי והורגים את עולם צריך אחרי זה לחזור בחשה והעיר מלא בזומבים בקיצר חזרתי כמאט עד הסוף ופתעום הדעתי לדלת כזאת מוזרה עם מזגרת מזהב ויש רעש בצד השני וזה הדרך החידה לעבוד מישהו יודע איך פותחים את הדלת הזאת?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.