עבור לתוכן

התלבטות בין 6200TC לX800XL

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נגיד עוד חצי שנה... בכמה בערך אני אוכל למכור אותם ?

בגלל הקירור והOC מהחברה (iTurbo) בחרתי בHIS ... פחות מ20DB ופחות 11C מקירור STOCK !

את ה6800GT של לידטק לא שווה לקחת בעוד 300 ש"ח ?

פורסם

אתה שואל פה שאלות של עתיד....

ובגלל זה כל אחד נותן מה הדעה שלו לגבי זה...ואין תשובה חד משמעית....

לדעתי תקנה X800XL של HIS....ואתה גם יכול להישאר איתו בכיף עוד איזה חצי שנה נראה לי....

לא חייב לשלם המון בשביל כרטיס חדש...שלא שווה לקנות אותו בהתחלת דרכו..!!...לדעתי בכרטיס מסך משקיעים עד 2500 מעל זה...כבר לא שווה...קונים ב2500 אחרי שנה אפשר למכור אותו בסבבה...להוסיף כסף ולהשתדרג....

אז לדעתי תקנה X800XL של HIS ותישאר איתו עד מתי שאתה תצטרך משהו יותר טוב...ולא עד מתי שתרצה משהו יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

אתה צודק :xyxthumbs: וזה מה שאני אעשה...

אבל אני עדיין רוצה עוד קצת דעות לראות מה אנשים חושבים...

פורסם

X800XL זה כרטיס חזק מאוד..!!...אז מה עם יש יותר חזקים ממנו...

הוא מספיק מאוד מאוד...

אני גם הולך להביא את הHIS ואני לא חושב להתחרט עליו....כי זה אחד הכרטיסים הטובים...והוא יפעיל לך כל משחק על רזולוציה של 1024X768 בהכי סבבה שבעולם....עם מלא פילטרים..

פורסם

ת'אמת גם אני חשבתי לאחרונה לעשות שידרוגון למחשב..

והגעתי למצב של אולי לקנות 6800U (יחסית בזול, סביבות 2800 ש"ח).. אבל מכיוון שאני כבר יודע שבקרוב יכריזו על הדור הבא של הכרטיסים אני ארגיש ממש טיפשי להשקיע כל כך הרבה.. אני אישית גם לא אהיה שלם עם כרטיס בסביבות ה-2000 ש"ח.

חשבתי על לקנות את הכרטיס מסך PCX הכי זול ושקט שאוכל למצוא עם תמיכה בשני מסכים לבינתיים. אבל זה לבד יעלה בסביבות ה-400 ש"ח. וספק שיהיה לי מה לעשות עם כרטיס שכזה לאחר מכן..

אולי כשיצאו הדור הבא של הכרטיסים אני גם אוכל למצוא כרטיס ביניים (~2000 ש"ח) עם Dual DVI בצבע שחור.. כי כרגע אין כזה.

לבינתיים אני עוד לא בטוח כיצד לנהוג.. נראה לי שאני מחכה. אבל אני לא מאמין שנראה כרטיסים חדשים כאן בחודשיים הקרובים. חצי שנה בתקווה (ממש בתקווה לגירסאות שהן לא HIGH-END).

אם להיות יותר מדוייק, אני הייתי מהמר על Christmas, שזה סוף דצמבר. רוב היצרניות מנסות לצאת עם כל המוצרים החדשים שלהם בתקופה הזאתי, הזמן המושלם למתנות.

פורסם

Hi all

Most impotrant question to ask,when u buying Vid.Card-on wich monitor it gonna be used

Explain-if u gonna use your GPU on LCD-ITS NO POINT TO GET ANY HIGHEND GPU-unless u need double DVI or specific GPU future-all LCD monitors-with cpl exeptions,highend mostly 23inch,can't run resolutions higher,then 1280x1024.

And with this resolution you ain't gonna spot ANY DIFFERENSE bitwen X800XL and X850XT PE-6800U,or even next gen. G70 or R520.

I mean,lol,common ppl wake up-its just like in life we allways compering,who got bigger and better,and don't ask most important question-do i need at at all.

Regards.

פורסם

ממש לא...המסך הוא גם חלק חשוב...אבל לא כמו שאתה אומר...

פורסם

Just saying,when ppl wanna advises on wich GPU to buy they should tell on wich monitor they gonna run that GPU

From my expiriense running to LCD'c side by side you ain't gonna c any differse bitwen ,lets say 45fps and 75 fps-only differense on LCD running X850XT PE and X800 its in benches

I'm only reffer to LCD's CRT's its whole another story.

Regards

פורסם

לדעתי תקנה X800XL של HIS....ואתה גם יכול להישאר איתו בכיף עוד איזה חצי שנה נראה לי....

אחי לא הגזמת קצת?? חצי שנה? טוב שלא אמרת כמה ימים!

אנ יחושב שהכרטיס הזה יחזיק שנה+ ועדיין ישאר בין הטובים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים