עבור לתוכן

צריך המלצה למסך לעבודה עם תמונות וגרפיקה

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B

אז מה להמליץ???

תודה

פורסם

ממליץ על הF700P של LG, התומך ברזולוציות גבוהות, או על LG F900P שאיתו יותר נוח לעבוד ברזולוציות גבוהות.

יש לי אותו והוא מסך די נהדר!

פורסם
  • מחבר

יש עוד המלצות ???

פורסם

LCD אולי?

פורסם
  • מחבר

כן, LCD, אבל אם לאנשי מקצוע LG 1780U נראה לא ממש טוב אז מה כן טוב?! :kopfpatsch: לפי עניות דעתי רק מישהו עם נסיון עבודה יכול לענות לי...

פורסם

עקב הבהירות הרבה וחדות הצבעים השונה ממסכי CRT, התמונות במסכי LCD נראות שונות ביחס למקור. עקב כך, המלצתי להישאר עם מסכי ה-CRT. דגמים נבחרים: MAG 796FD2, LG 700P, SAMSUNG 793DF.

ה-1780U לא נחשב לאחד ממסכי ה-LCD הטובים ביותר בשוק. מחירו הגבוה נובע בעיקר עקב עיצובו החדשני.

פורסם

לדעתי LCD מאוד חיים והLCD של VIEWSONIC נראים כמו CRT בדיוק.

עם אתה עדיין נעול(מה שלדעתי מאוד מטומטם),ה700P תהיה הבחירה היותר חכמה.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי ש LCD הם מאוד "חיים" והם בחירה טובה (לפחות מחלק הדגמים) אבל אנשי מקצוע חושבים אחרת, ופוסלים המון המון דגמים שאני חשבתי כטובים מאוד. הם אומרים שהתמונה לא מספיק טובה בהם...

אולי בכל זאת יש המלצות למישהו שעובד עם תמונות בצורה מקצוית למסך LCD טוב לעבודה מסוג זה?

פורסם

ה-SONY אינו מתאים לגרפיקאים שכן אינו מסך מעולה גם לקהל הביתי (ללא קשר לזמן התגובה שלא רלוונטי במקרה זה). ה-VIEWSONIC 171 יכול להיות אופציה טובה למרות שהייתי שוקל קניית מסכים של חברת EIZO היפנית, הבעיה היא שהם יקרים.

הבעיה במסכי LCD כפי שציינתי קודם היא שהבהירות והצבעים החיים המוצגים במסך ה-LCD שונים מהבהירות ומהצבעים בקובץ במציאות ועל כן במקרה של מסכים לא איכותיים מספיק, מתקבל קובץ תמונה בהיר/כהה מדי ו/או עם צבעים לא מספיק טובים.

פורסם

אני חושב שוויסוניק מספיק איכותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים