פורסם 2005 ביוני 420 שנים האם יש תוכנה טובה המציגה על המסך את כל הרשתות האלחוטיות הזמינות באיזור בו אני נמצא ?הדרישה היא שהתוכנה תציג רשימה של כל הרשתות האלחוטיות שהיא מזהה באוויר,ולצד כל רשת היא תציין את פרטיה (שם הרשת, סוג האבטחה וכו')
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כן יש.אבל למה אתה צריך את כל הרשתות? תעשה scan לכרטיס שיש לך במחשב והוא ימצא לך לבד משהו מתאים.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים זה בעיקרון יותר לאנשים שמנסים לעשות war driving . אחד היתרונות הוא שבעזרת תוכנה כזאת אתה יכול לאתר רשתות שלא משדרות SSID לדוגמא
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר 1. אבל מה זה משנה ? תוך כדי נהיגה גם כרטיס הרשת יכול לזהות את אותם הרשתות שהתוכנה יכולה, לא ?2. אגב, איך בדיוק התוכנה עובדת, דרך כרטיס הרשת, לא ? אז היא לא מוגבלת למה שהכרטי יכול לקלוט ??3. SSID זה שם הרשת, לא ?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אני לא ממוחה גדול אז אני לא מכיר את כל היתרונות של תוכנה חיצונית אבל אאני יודע שיש עוד.בעקרון SSID זה השם של הרשת האלחוטית שאתה עובד בה. התוכנה החיצונית משתמשת בכרטיס האלחוטי בצורה יותר טובה ומוצלחת מהתוכנה שבאה עם הכרטיס. ובעקרון אתה כן יכול לראות רשתות בעזרת התוכנה המובנת כשאתה נוסע לדוגמא ברחוב, אז אתה יכול להשתמש בה בעקרון אין שום סיב מיוחדת לעבור לתוכנה חזקה יותר
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אפשר להרחיב עוד הרבה בנושא ובאפשרויות התוכנה, ואפילו בדרכים בה היא פועלת ותועל ת המידע שהיא מספקת. אבל לא נעשה את זה כאן אם אתה רוצה הסבר רציני אשמח לענות לך בפרטי. הנה תוכנת הדגל לWAR DRIVING שבהחלט מספקת את הסחורה. NetStumbler
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.