פורסם 2005 ביוני 520 שנים אין הרבה בנצים לחברה שמייצרת כרטיס מסך...בדרך כלל זה לדגם...כי הביצועים הם פחות או יותר אותו הדבר בכל החברות...אבל בHIS יש OC אז ככה שהוא יותר טוב מהאחרים...תקנה כרטיס של חברה מוכרת ושיש אחריות טובה...בקשר לATI הוא לא נותן כלום מעל כל כרטיס רגיל...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים לי יש כרטיס של PowerColor והוא לא מרעיש.אני אומר - אם אתה יכול ללכת על HIS לך עליהם, חברה איכותית ביותר.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אתם בטוחים לגבי האחריות הבין לאומית של MSI כי באתר שלהם לא מצויין שום דבר כזה...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כי לספיר יש קירור סטוק מעפן וכי הפוטנציאל אוברקלוק של הכרטיסים שלהם שואף לשפל המדרגה.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כל החברות מגיעות לתוצאות דומות ...בכל מקרה תקנה את הכרטיס שמגיע עם באנדל וקירור הכי טוב .אני אישית הייתי קונה כרטיס מבית לידטק , אבל אין לי שום סיבה מיוחדת .
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אם אתה קונה של HIS (הדגם IceQ II)...אתה נפתר מהקניה של REV2..וגם אתה מקבל אותו עם OC מהמפעל...וגם הוא דיי זול....2190 בנעה (כמו שעלה הPowerColor לפני שהגיע הHIS)...לדעתי אם אתה קונה מחול תקנה MSI..(אחריות עולמית)...ואם אתה קונה בארץ...אז תקנה HIS או גיגהבייט...(תתרחק מסאפיר ומפוורקולור..מפוורקולור כי אמרו שהקירור שלהם מרעיש..)...איפה בנועה הכרטיס הזה מופיעה?לא משנהראיתי
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כי לספיר יש קירור סטוק מעפן וכי הפוטנציאל אוברקלוק של הכרטיסים שלהם שואף לשפל המדרגה.אחי אתה מדבר מתוך נסיון שניסית לכרטיס שלך.... שאתה אומר שספיר לא טובים לOC ?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מתוך נסיון של 2 כרטיסים כבר שלהם.. (לא מאותו דגם)הקירור שלהם בד"כ על הפנים..ההפתעה היחידה שהיתה לי איתם היתה הבאנדל של המשחקים שבאו עם הכרטיס והתוכנות..
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כל החברות מגיעות לתוצאות דומות ...בכל מקרה תקנה את הכרטיס שמגיע עם באנדל וקירור הכי טוב .אני אישית הייתי קונה כרטיס מבית לידטק , אבל אין לי שום סיבה מיוחדת .לידטק לא מייצרת רדאונים.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אני אישית הייתי קונה חברה שמייצרת כרטיסים של ATI -לידטק היא לא אחת מהן.בכל אופן, אני הייתי קונה של MSI (בגלל הבאנדל העשיר בעיקר) או ג'יגהבייט (בגלל המחיר הנמוך שמאפשר קניית קירור במקום הקירור הפסיבי בסטוק) או HIC (בגלל הSilencer שבא בסטוק!)
פורסם 2005 ביוני 520 שנים רגע אם HIS כל כך טובים למה אין להם ניציגות בארץ והם בכלל לא מפורסמיםכי הדגם היחיד שראיתי זה היה ב X800XL!בכל מקרה אני הייתי הולך על MSI או HIS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.