פורסם 2005 ביוני 420 שנים מישהו מוכן לדרג?ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSEנ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מישהו מוכן לדרג?ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSEנ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?יצרניות טובות הן Powercolor (tul) , MSI, Sapphire.אם מה שהבאת זה ATI מקורי אז זה גם מצויין.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אין אחריות,יצרנית הכי שקטה וגם כרטיס מעולה זאת GIGABYTE(הדגם עם SILENTPIPE ) כמו שיש לי.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים תראה, ההבדל בין היצרניות תלוי בייחוד בקירור, זה מה שמשנה (בעיקר).הג'יגאביט הוא בעל קירור פאסיבי- זה אומר שקט מוחלט (אין חלקים נעים).יש את של ספייר, פוואר קולור ואמאסאי, אני מאמין שכולם טובים (להם אין קירור פאסיבי), בד"א בדגם הספציפי הזה ממליצים על פווארקולור, אני לא יודע למה..מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים סה"כ כולן טובות,מה שכן הקירור שבא איתם לא משהו....אני הייתי ממליץ על ההכי זול ולשים לו את REV 2 של ARCTIC COOLING ואתה מסודר.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר מישהו יכול להביא לי בנצ'ים עם 6600GT ו6800 או 6800GT כי ראיתי פעם אבל עכשיו אני לא מוצא
פורסם 2005 ביוני 420 שנים סה"כ כולן טובות,מה שכן הקירור שבא איתם לא משהו....אני הייתי ממליץ על ההכי זול ולשים לו את REV 2 של ARCTIC COOLING ואתה מסודר.אם אתה קונה של HIS (הדגם IceQ II)...אתה נפתר מהקניה של REV2..וגם אתה מקבל אותו עם OC מהמפעל...וגם הוא דיי זול....2190 בנעה (כמו שעלה הPowerColor לפני שהגיע הHIS)...לדעתי אם אתה קונה מחול תקנה MSI..(אחריות עולמית)...ואם אתה קונה בארץ...אז תקנה HIS או גיגהבייט...(תתרחק מסאפיר ומפוורקולור..מפוורקולור כי אמרו שהקירור שלהם מרעיש..)...
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מחבר אם אתה קונה של HIS (הדגם IceQ II)...אתה נפתר מהקניה של REV2..וגם אתה מקבל אותו עם OC מהמפעל...וגם הוא דיי זול....2190 בנעה (כמו שעלה הPowerColor לפני שהגיע הHIS)...לדעתי אם אתה קונה מחול תקנה MSI..(אחריות עולמית)...ואם אתה קונה בארץ...אז תקנה HIS או גיגהבייט...(תתרחק מסאפיר ומפוורקולור..מפוורקולור כי אמרו שהקירור שלהם מרעיש..)...יש דגם מסויים פה למעלה בעמוד תגידו לי איך הוא...אם אני לא טועה היצרנית היא ATI
פורסם 2005 ביוני 520 שנים כן אבל בכל הכרטיסים האלו ה "ATI" נמצא :kopfpatsch: הציפ של ATI יותר נכון ואמרו לך מה יותר טוב אז למה סתם למרוח את זה! הכי כדי ללכת על ה HIS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.