עבור לתוכן

כרטיס קול זול עם יציאה אופטית?

Featured Replies

פורסם

אנטולי - אם אתה טוען שאתה מבחין בין כבלים במבחן עיוור יש בחור בחו"ל שמוכן לשלם מיליון דולר (ולא אני לא צוחק) למי שיוכיח לו במבחן עיוור שהוא מבדיל.

עד עכשיו הוא לא שילם בוא נגיד ככה.

אני אישית קונה כבלים ברמה טובה, לא הזבל ב5 שקלים אבל לא במאות שקלים לכבל כי זה כסף שאפשר לשים כבר על ציוד אחד שישפר באמת ולא רק פסיכולוגית.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים. :yelclap:

האם חיבור miniplug -> 2 rca לא ידפוק את האיכות לחלוטין?!?  :s05: ???

באנלוגי(סטריאו) אני יודע שכן (זה יעביר רק ערוץ אחד), בדיגיטלי זה לא משנה? לא יהיה ירידה באיכות\עוצמה\עומק הסאונד?

פורסם

בכבלים אין מה לזלזל, הם קובעים המון מהאיכות, ועם רוצים לקבל את האיכות המושלמת חייבים לקנות קבלים יקרים ואיכותים, באותה של הרמקולים.

פורסם

אני לא יודע אם אני מבדיל במבחן עיוור, לא בדקתי עדיין (אבל אשמח בהחלט לעשות כן).

מה שכן, אני לא מבין למה לשלם מאות שקלים על כבל. אני לא טענתי מעולם שזה משתלם. אז למה להכניס לי מילים לפה?

אני משקיע בכבלים שלי כ-100 שקלים לכבל סטריאו של RCA-RCA, כשחלק מהמחיר הזה הולך על ציפוי קארבון/כרום כולי, שמוסיפים בעיקר ליופי. אבל בשביל מספר שקלים למטר לכבלים קצרים שבולטים לעין על גבי השולחן או בין המגבר למקור לדעתי זה שווה שייראו כראוי.

אני חושב שפלאג טוב, מה שאומר מצופה זהב/ניקל (למניעת חמצון), שכולי יציקה אחת, עם בידוד טפלון. כבל קואקסיאלי עם סיכוך שזור טוב. הלחמה נקייה וטובה (מומלץ עם בדיל שמכיל אחוז כלשהו של כסף). ובידוד טוב מעליה, זה כבל מושלם. מניסיון שלי, אפשר להכין כבל כזה מעולה במחיר של כ-70 שקלים לכבל RCA-RCA לסטריאו (זאת אומרת 2 כבלים) במידה ואתה קונה חלקים לבד ומכין לבד (ללא השקעה בייפוי הכבל, ובמידה וכבר יש לך את הכלים).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים